én tegnap lementem Siófokra strandolni egyik hasonló kaliberű barátommal, mint én (2 méter körüli). Hazafele, már Pesten, olyat produkált a motor hátsó kereke felől valami, hogy alacsony fordulatnál (kb 30-40ig rendes váltásokkal) eléggé kattogott. Mikor kitettem a srácot, egyedül már nem csinált ilyet. Persze csak miután 300 km-t mentünk, akkor. 150nél mondjuk semmi baja nem volt.
""villamosozni "" Te , Miki! Azért én nem úgy ismertelek eddig, hogy ilyen gyenge kifogást hozol fel a sörözésre! talán engem kellett volna megkérdezned! Remélem a kezedre senki, egy részeg disznó sem lépett rá!?
Nem, kiugrottam villmosozni. Már vagy 20 éve nem ültem fel villamosra, és úgy kezdett hiányozni.
Félretéve a humort, kicsit "kényszerhelyzet"-ből mentünk ki, majd ha találkozunk elmesélem a miérteket.
Ja, itt egyes helyeken úgy megy a villamos, mint a raliautó, dőlsz, borulsz, ha nem kapaszkodol.
Van még egy csomó szabim és jobbnak láttam pihenni egy napot a túra előtt, meg aztán a motort is átnézem ilyenkor, pénzt is kell váltani és délután valami kaját is kell venni az útra ami kis helyen elfér, de jó laktatós
Mit csináltál Prágában, kiugrottál sörözni?
hú de rég nem voltam itten motorosok! Mostanában el voltam Velencei tónál, meg mámorban úsztam, és motoroztam rengeteget. Kb minden nap Velencére odavissza. Hétfő este 11kor mentem le hölgyhöz, aki kiadta az ukázt, hogy menjünk siófuckra, így fél éjfélkor el is indultunk, majd kb 3ra értünk vissza. Autópályán mentünk, mert az állatok és mindenféle akadály estefelé (éjfélkor) elég veszélyesek.
Jövő hétvégén, vagy azután valamikor Józsi, lehet lemegyünk Balatonhoz motorral kempingezni. Nekem az a tervem, hogy A Badacsonyhoz menjünk, és akkor Téged is meglátogatnánk. Ha tudsz vmi jó partmenti kempinget, ne tartsd magadban. De túrázásra is számítok Rád, és persze alkoholizálásra is :)
Úgy látom csehül vagytok még mindig! Ne is törődjetek vele mert én is, mondjuk én veletek ellentétben reggelre kialszom
Majd mesélek!
Karstejn vara, es Beroun volgye
Te nem ezt a forumot olvasod? A 9616, és a 9623 sz. hozzászolásomban is céloztam rá.
Be vagy rugva? TE!
én is voltam ebben a kilátóban jópár éve, szép a rálátás a városra onnan.
Ja, ma itt.
Félretéve a humort, kicsit "kényszerhelyzet"-ből mentünk ki, majd ha találkozunk elmesélem a miérteket.
Ja, itt egyes helyeken úgy megy a villamos, mint a raliautó, dőlsz, borulsz, ha nem kapaszkodol.
Mit csináltál Prágában, kiugrottál sörözni?
Jövő hétvégén, vagy azután valamikor Józsi, lehet lemegyünk Balatonhoz motorral kempingezni. Nekem az a tervem, hogy A Badacsonyhoz menjünk, és akkor Téged is meglátogatnánk. Ha tudsz vmi jó partmenti kempinget, ne tartsd magadban. De túrázásra is számítok Rád, és persze alkoholizálásra is :)