Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg beesik Józsi. Csak vigyázni kell Vele, mert csúnyán iszik!
Részünkről ok, a Többiek nevében nem nyilatkozom. Majd egyeztetünk.
Lassan ideje lesz viszontlátogatni Nektek is
Ha teljesen kész lesz a művem a "lacikonyha" akkor megejthetnénk azt is, sőt én arra is gondoltam már régebben is, hogy akár többen is innen a fórumról... csak úgy egy kis kötetlen élő beszélgetés a tűz mellett... de sajnos szétestünk eléggé
Öreg már 1 ilyen "nagy" úthoz szegény!
Itt a jóidő aztán számon kérjük rajta, mi várjuk, sőt elé is megyünk csak szánja rá magát!
Tessék! Arra sem emlékszik, hogy jégert ittunk!
De viszont a tükrök azóta is királyak!
Szép 1 jövő!
Egyik erre dől, a másik arra borul, de királyak vagyunk!
Jut eszembe, Józsi a múltkort felelőtlenül valami erre fele motorozósat ígért.
Oszt nem jön!
Nálatok? Hiszen egy perc nyugtom sem volt állandóan üldöztél a pálinkás üveggel... még szerencse, hogy előbb megcsináltuk a tükröket
Bennetek látom a jövőt, trotty, vén trotty... aztán a a leépülés további fokozatai
Az a dúrva, hogy amikor én 20 voltam akkor már sajnáltam 40eseket... aztán meg már én is ott vagyok...
Viszont én még nem érzem annyinak magam és szerintem ez a megoldás kulcsa!
Az az öreg aki el is hiszi!
Én még nem egészen 10 évig fogom húzgálni, persze csak ha a Jó Isten is úgy akarja! Aztán olyan vén trotty leszek, mint most Te!
Ja, és disztingváltan, kulturáltan fogyasszad azt az itókát, ne úgy mint nálunk!
Ez azért van, - illetve nincs - mert már elköltötted!
Mostanában motorral járok a dolgozóba, persze beöltözve. Ez még reggel el is fut, viszont hazafele kicsit rohadt meleg. De mivel kint is megyek, az "országúton", persze szigorúan 90-el, - és mégis én vagyok a leggyorsabb - nem merek lezser öltözetben motorozni.
Ja, és természetesen reflektorral!
Nekem volt a héten már több rövid éjszakám nem feltétlen kell hozzá nyári napforduló
Viszont ma már nem vagyok ügyis és van jó kis szílvapálinkám amiből állítólag kellemes barack íz is érződik... legalábbis az Inazuma talin ezt mondta az egyik hozzáértő motoros, vittem belőle kóstolót sőt azt is mondta legalább 52fokos vagy több
Nem értek hozzá szílvát se és barackot se érzek az ízén... viszont érzem az útját rendesen amikor felhörpintem

Van olyan bankó, hogy húszezres? én meg még nem is láttam...
Emberséges idő volt ma is. Ebből a melegből jó lenne tartalékolni februárra! De ma van az év legrövidebb éjszakája, most van a nyári napforduló! Még szerencse , hogy fújt a szél. Igaz az is gyenge volt, meg sem mozdította a 20 000-seket a pénztárcámban. igaz egy darab sem volt benne már régen.
Az én sulim szomszédságában egy leánygimnázium volt, úgyhogy nekem nem azon múlott a pályaválasztás.
Az óraszünetek viszont nem estek egybe, így volt amikor ők tornáztak a pályán mi meg stíröltük őket szünetben ilyen snassz fekete (vagy kék) béna tornadresszük volt... de azért lehetett sejteni valamit a lényegből így ki tudtuk választani a megfelelőt szép világ volt az, akkor még kellett egy kicsit udvarolni mert csak úgy volt dugás
"szerencsém" még nem volt hozzájuk, ráadásul még válogatós is vagyok
Arra gondoltam, hogy ügyelet címmel a türelmi zónás lányokat "szondázod" De nincs Neked olyan szerencséd!
Nekem sem volt! Sűrűn.
Teee most miért kellett leleplezned?!

éppen ma gondolkodtam, hogy fel tudtam magamat húzni a kötélen csak kézzel, és 25 guggolás után a hátamon a bányamentő készülékkel, 65 volt a pulzusom?! Ne legyetek 60 évesek! Húzzátok amíg lehet
Az biztos, hogy nem vagy buzi, mert akkor államtitkár lennél, nem hálózatos
Ha tényleg ilyenek a munkakörülmények, akkor már bánom, hogy nem lettem villanyszerelő. pedig 50 méteren múlott az egész.......ennyi van a gépipari meg a villamosipari középiskola között Miskócon
Addigra már Magyarország se lesz! Nem hogy nyugdíj!
Nem is tudom, hogy mennyit kéne innom, hogy ezt a "méteres" vállat lássam! Vagyis ne lássam, csak elhiggyem!
A "göndör fekete haj" meg csak hab a tortán!
Ha arra gondolsz nem vagyok buzi , az nem volt világos milyen munkakörbe jelentkeznél
Hidd el nem hiányzik már Neked ez a hálózatos munka, inkább hűsölj a pincében és sörözz, majd én is azt csinálom ha nyugdíjas leszek, feltéve ha megélem és ha meg is élem lesz-e nyugdíj addigra...
Látod, ez van! A göndör fekete hajam meg a méteres vállam,
Nagyon gyanús vagy Te nekem!
Nem vagy szőke és már fiatal sem, úgyhogy nincs sok esélyed...
Tejbe vajba fürösztgetnek, és nagy pajszerrel kenegetnek?!

Még a végén én is jelentkezem!