Többször találkoztam a Lacival, de egyáltalán nem hasonlít a villamosra.
Alapvetően kereke sincs - hacsak nem ül motoron - nem csenget és nem is sárga. Egyébként rendes, de hát hogy lehetne villamos?
Rendes villamos ember az olyan!
Éppen ma segítettem egy múzeumos embernek a filmvetítőt lekezelni,
mert én is voltam már akasztott ember is, meg okleveles moziüzem vezető és mozigép kezelő.
Kedves márkatársam!
Ha lesz annyi időd sasolj rá az inazumások hivatalos kommunikációs és stratégiai hírforrására ahol javaslatot nyújtottam be a keleti szekció útvonalát illetően. A beadvány témája a szelidi pártkongresszusra való eljutás.
üdv: cblaci
(amott: Cb Jó'mondom László)
Te magadnak csak ne "számolj!" Úgy tudom te vezetsz, és még józanul is esel-kelsz, ezért én "feláldozom" magamat, és megiszom a tiedet is!
Ha jöttök előtte emailt küldj.
az pont belefér, de magamnak is kell számolnom egyet, az már rögtön kettő! Valamikor a nyár folyamán lehet mennénk barátnővel Badacsony felé, akkor meglátogatnánk. Ha konkrétabb lesz, szólok. Esetleg megmutathatnád majd a látványosságokat :) Akkor viszem a lábtartót is.
Ez szomorú, de megtörténik. Én voltam az akit Laci emleget. Nekem hegesztették tavaly épp a baloldalit. Tehát tapasztalatból mondom: Sosem lesz olyan mint a gyári. 4000-ért ajándék, annyit fizettem én a hegesztésért ha jól emlékszem. De ha visszalapozol tavalyi történésekre szerintem meg is találod.
A lónak négy lába van mégis megbotlik!
"Tévedni emberi dolog mondta a sün , és lemászott a gyökérkeféről!"
"Ha tudnám mikor fogok elesni előtte lefeküdnék"
"Ha olyan okos lennék előre, mint a feleségem utólag, már három Nobel -díjam lenne!"
Az utasom mondta hogy ő látta hogy mennyire vályus a sín, meg hogy puposodik is. Én nem, vagy nem vettem figyelembe, mert nagyon lassan mentünk, és ilyen tempóval akármin át lehet menni, gondoltam. A másik, hogy épp a belső sávból mentem a külsőbe, tehát nem csak az orrom elé kellett figyelnem, hanem tükör, plusz még hátranézni picit. Ennyi idő alatt lehet nem figyeltem eléggé a gödröket az úton, másrészt a frissen szitáló esőt sem.
Hát ez elég sz@rul hangzik. Lényeg, hogy Ti megúsztátok.
És egyben el is gondolkoztam, hogy mostanában sikerült egy párunknak ezt az érzést megtapasztalni. Fel is merült bennem a kérdés, hogy miért is? Én oda vezetem vissza, hogy figyelmetlenség, valamint tapasztalat hiány.
Laci is írta, hogyha nem nézelődik annyira, időben visszavált, vagy ha én amikor zölddel befordultam, és járt volna a szemem mindenfele, akkor nem lep meg a gyalogos, vagy amikor a Tesóm elé fordult a nő, és Ő tudja, hogy az 1 sz@r kereszteződés....... Vagy pont Te, villamos sín, eső, nem látható gödör, a legrosszabb összeállítás.
Összefoglalva: mindig a topon kellene lenni, motoros tudásilag, és fejben is. Ami nem mindig sikerül.......
azt nagyon megköszönöm! mikor arra járok elviszem. Csak egy gond van. Két szár nyúlik ki ugye, ami fogja a tengelyt. Na az egyinek benne maradt a másik fele, ami letört, a másiknak nem. Oda tudsz valami félkört tenni?
Alapvetően kereke sincs - hacsak nem ül motoron - nem csenget és nem is sárga. Egyébként rendes, de hát hogy lehetne villamos?
Éppen ma segítettem egy múzeumos embernek a filmvetítőt lekezelni,
mert én is voltam már akasztott ember is, meg okleveles moziüzem vezető és mozigép kezelő.
Ha lesz annyi időd sasolj rá az inazumások hivatalos kommunikációs és stratégiai hírforrására ahol javaslatot nyújtottam be a keleti szekció útvonalát illetően. A beadvány témája a szelidi pártkongresszusra való eljutás.
üdv: cblaci
(amott: Cb Jó'mondom László)
Ha jöttök előtte emailt küldj.
"Tévedni emberi dolog mondta a sün , és lemászott a gyökérkeféről!"
"Ha tudnám mikor fogok elesni előtte lefeküdnék"
"Ha olyan okos lennék előre, mint a feleségem utólag, már három Nobel -díjam lenne!"
És egyben el is gondolkoztam, hogy mostanában sikerült egy párunknak ezt az érzést megtapasztalni. Fel is merült bennem a kérdés, hogy miért is? Én oda vezetem vissza, hogy figyelmetlenség, valamint tapasztalat hiány.
Laci is írta, hogyha nem nézelődik annyira, időben visszavált, vagy ha én amikor zölddel befordultam, és járt volna a szemem mindenfele, akkor nem lep meg a gyalogos, vagy amikor a Tesóm elé fordult a nő, és Ő tudja, hogy az 1 sz@r kereszteződés....... Vagy pont Te, villamos sín, eső, nem látható gödör, a legrosszabb összeállítás.
Összefoglalva: mindig a topon kellene lenni, motoros tudásilag, és fejben is. Ami nem mindig sikerül.......