Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratlálok Nektek!
emberek! olajat, olajszűrőt hány km után kéne cserélni? 45536-nál vettem a motort, most 51050 van benne, és mikor vettem ugye generátorlánc és feszítő csere volt, tehát az vadonás új. Egyszer töltöttem rá fél litert. Nem lenne lassan ideje?
Szivesen!
Hozzad magaddal mert alá kell még írnom a hitelesség kedvéért és úgy emelkedik jogerőre azt követően a rendőr is elfogadja!
Köszönöm szépen, ezt kinyomtatom, és magammal viszem
Az életben két út van, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan
Vigyázni fogok Lacira, nem hagyom, hogy meginduljon a lejtőn. Meg hát amennyit ő megiszik, annyival kevesebb jut nekünk
Bár ha jól csalódom, ő nemigen kompatibilis a házilagos kerítésszaggatóval, hanem a vadászmester gyártmányú alkoholos üdítőitalt kedveli.
Vizsgalap: UIP-825

Első traktus:
-Féktárcsák, felni, első sárvédő, teleszkópszárak: OK!
-Műszeregység (minimális aszfaltmérgezést leszámítva):OK!
-Első lámpa, indexek: OK!
-Kormány, kezelőszervek, vészvillogó kiegészítő kapcsoló: OK!

Középrész:
-Ételhordó színű tank+oldalfedelek fényezésének állapota (dícséretes): OK!
-Motorblokk festése (dícséretes): OK!
-Leömlők állapota: OK!
-Egyedi űléshuzat (dícséretes): OK!
-Lábtartó, oldelsztender: OK!

Hátsó traktus:
-Ételhordó színű faridom fényezésének állapota (dícséretes): OK!
-Lánc, lánckerék állapota és környezetük tisztasága: OK!
-Hátsó felni, féktárcsa, hátsó teleszkópok: OK!
-Hátsó lámpa, indexek: OK!

Öszkép:
Vérbeli klasszikus az előző századból, kategóriájának egyik legszebb "motor" formájú kétkerekű közlekedő eszköze amely lenyűgözően ötvözi a stílust a használhatósággal.
Remek futóműve, kényelmes üléspoziciója, takarékos fogyasztása és jó menetteljesítményéből adódóan kellemes útítárs, alkalmas akár mindennapos igavonónak, de társ a hétköznapi stresszes életmódból való hétvégenkénti kikapcsolódásokhoz is.

Értékelés: 5 (dícséretes)

Szöveges záradék: A 2. Országos Inazuma Találkozón megjelenhet!

Érvényes visszavonásig!

Vizsgabiztos: ML

2012.06.14.
Kicsit még vikszolhattad volna! Na jól van, ma átvesszük, mert mi mindig jó szívűek vagyunk!
De most már támaszd le valahova, menni már ne menjél sehova, mert csak összeganyézod!
Ja, ma találkoztam Lacival, és bizony elszólta magát, mert mondta, hogy Ő bizony inni (!) megy az Inazuma talira!
Végül is én mindig sejtettem ebből valamit, de azért egy kicsit váratlanul ért a hír!
Hát ide is eljutottunk........
Kedves márkatársam!
Legyél már olyan kedves az alábbi fotók alapján az UIP 825 frsz-ú gépjármű gépátvételét megtartani a szombati rendezvény alkalmából.
előre is köszönöm
Kolléga a búcsúi bálban kidöntötte a palánkot! Annak támasztotta a füstös leányzót! gyenge volt a palánk! Hogy műszaki dologról is szóljunk!
Mert ugye "picsi pacsi, digi dugi" játékot akkor is fölöttébb vehemensen játszana az emberfia, és ott minden előfordulhat, még ha óvatoskodik az ember, akkor is.
Ez nem biztos, mert akkor is érvényben lenne az a mondás, hogy a fütyi feláll, az ész megáll!
Tudod sokan vannak akiknek későn jön meg az esze! Viszont ha annyi eszünk lenne 16-éves korunkban mint most, kihalna az emberiség!
Hááááát........ ez is igaz.
Szép estét az Uraknak! A friss házasulandóknak 100 boldog évet, a többieknek meg egészségetekre! Te Miklós ezt úgy mondjad:Ha annyi eszem lett volna akkor mint most...!
Gratulálok Nektek, sok boldogságot!
Én meg, ha most nősülnék, akkor biztos, hogy nem nősülnék!
Üdv!
Kár, hogy csak kéthavonta nézel ránk...
Ha jól értelmezem akkor vége a legényéletnek és Te is beállsz a sorba...
Ha én most nősülnék biztosan valami motoros jellegű lagzi lenne, legalábbis a kíséret biztosan motorokból állna
Na mindegy, valószínű ennek az ötletnek lejár a szavatossága, hiszen újabb két hónap eltelik amikor majd újra beköszönsz és akkor már túl leszel az egész ceremónián
Bármikor is olvasod a lényegen nem változtat, azt kívánom legyetek nagyon boldogok, egy életen át!
Üdv Mindenkinek!
Két hónap után újra bejelentkeztem....Végigolvastam mindent, és a szívem hasad meg . Persze azért örülök, hogy legalább Ti motoroztok néha. Nálunk áll a bál, illetve állni fog, július 7-én lagzizunk, ha minden igaz, így a szervezés egy kissé lerongyolta az idegeimet, nem beszélve róla, hogy előtte két héttel egy cimborám is nősül, neki meg a legénybúcsúját szervezem most péntekre, szóval rottyon vagyok, és asszem leszek még egy hónapig tuti. Net csak az asszony zseblaptopján van, így nehezen tudok garázdálkodni, az új munkahelyemen meg totál nincs lehetőség ilyesmire.

Legyetek olyanok amilyenek, vigyázzatok a motorokra, és persze legfőképp Magatokra!

Egészség legyen meg térerő!
Nem bizony! Egyszerűen felülmúlhatatlan vagy!
Elengedett kézzel eszem a libazsíros kenyeret! Ez sem semmi!
Még pálinkát sem lehet főzni belőle!
Biztos, ami biztos, felveszem a sisakot........
Még szerencse, hogy hátradőlve ültem. Még hanyatt vágódtam volna, ettől a kijelentéstől! Oszt beütöttem volna a kis buksim, mert még sisak sincs rajtam!
Na kérem! Elmondom mi az igaz és mi nem az!
A Józsi nagyon jó fogalmazott amikor ezt írta:"Rendes villamos ember az olyan!"
A Villamos alatt azt értette, hogy villamos szakképzettségű, azaz köze van a villamossághoz és -alpári módon kifejezve- baszta már meg néhányszor az áram!
Nekem egészen kiskoromban kezdődött, bár most is elég kicsi vagyok de a "kiskoromban" alatt azt értem amikor még egészen fiatal voltam! Ez már jó régen volt mert akkoriban még rákkeltő műanyagból készültek a játék zetorok és simán le lehetett enni róluk a szinező festéket
Drága Nagymamám vigyázott rám amikor az ominózus játék zetor hátsó tengelyét kiszereltem és bedugtam a konektorba egy székre felmászva... ma már tudom 50%-os eséllyel indultam, ugyanis ha a "nulla" lukat találom el akkor nem történik semmi, viszont én elsőre sikeresen megtaláltam a "malacorr" méregfogát ami olyat vert rám, hogy székestől terültem el Nagymamám nyári konyhájában... Szegény Nagyi két háborút is megélt, de úgy még senki nem ijesztette meg mint én akkor. Ezek után különös képességeim lettek, nagyjából mint Szpájdermen, Szupermen és Bitumen képességei egybevéve! Igaz nem lőttem ki hálót a csuklómból és repülni sem tudtam de képes lettem javítani mindent... sőt olyan is előfordult, hogy megéreztem, hogy el akar romlani valami és már mire megtörtént volna ki is javítottam! Szüleim csak annyit vettek észre az egészből, hogy semmi nem romlott el otthon! A Bitumenen meg nem kéne röhögni mert azt azért említettem, mert képes vagyok 140km/h-ás tartós sebesség mellett magam előtt kátyúzni az utat! Szóval ezek a különleges képességek azok amikről beszélt a Józsi, Ő meg már ráadásul nálam is jóval öregebb, de azt nem mondjuk mert nem szereti, inkább a "tapasztaltabb" jelző illik rá, hiszen őt jóval többször megcsapta az áram így emberi mértékkel nem is mérhető különleges tulajdonságokkal rendelkezik!
Nem dicsekszik vele de én ezeket a képességeket kiolvasom a soraiból! Valamelyik este például egy Üllő alakú iszonyatos méretű jég és szupercella típusú felhű úszott Badacsony fölé ami egészen Keszthelyig tartott... Józsi csak felnézett az égre és a felhő azt se tudta hogyan kotorjon el az égboltról, valószinűleg bele is ölte magát a Balatonba!
Na ennyit a villamos emberekről...
Laci nem villamos, hanem villanyos! És igenis tud sárga lenni, ha berugik! Vagyis szinjátszós........