azt mondták itt bent az okosok hogy aluminiumhegesztő kell, olyan embert meg én nem ismerek. Ráadásul ahol csatlakozik ott van rajta egy luk, amibe belemegy a tengely. Ez a kör tört ketté. itt
Itt meg lehet nézni. Az a luk mindkét részén ketté van törve. ott a legérzékenyebb. És szerintem hegesztéssel sem lehetne rendesen.
Sajnálom, de annak örülök, hogy Nektek nem esett komolyabb bajotok.
A lábtartót hegeszteni is lehet, volt rá már itt példa a fórumon, esetleg fotózd le melyik része tört és megnézzük menthető-e
talán olcsóbb mint venni másikat, mondjuk ha 4ezerért újat kapsz akkor talán mégis az lenne a jobb választás
éles saroknál friss zuhéban villamos sínen ami hullámzott is, és vályu is volt körülötte, sikerült eldobnom a motort. Najó, Ő ment ki alólam. Gyök kettővel mentünk szerencsére, viszont hölgy utasom is volt. Nemtudom hogy történt, és igazából egyenlőre úgy tűnik nincs nagyobb baj. Én csak a hátam húztam meg, a hölgy kisebb súrlódási sérüléseket szenvedett, a motornak a friss kuplungkarja icipicit szerintem deformálódott, de annyira picit hogy kb észrevehetetlen számomra. Ami rossz, és sürgősen kéne, az a bal oldali lábtartó. Az kitört. Lehet venni olcsóért Honda bal lábtartót egybe, vagy csak szettben lehet sok pénzért. Esetleg valakinek nincs olyan, ami nem kell neki? :)
Elment némi morgolódás után. Pedig féltem tudod nagy üllő alakú felhő, Keszthelytől idáig, fehér betétekkel, (jég), sok villámmal, és belecsap ide valahova, akkor lehet lecserélni a dolgokat.
A Tantóbával azt beszéltük meg, ha nem pestről indul akkor együtt megyünk, de még pontosat nem tudott mondani.
Akárhogy is lesz természetesen beveszünk a csapatba!
Majd kitalálom a tervet
Ha éjjel 2-kor vagy a holtponton, akkor állítsd a gyújtást 1/2-re úgy lesz a fasza!
Jövő hétre van már valami útvonalterved? lehet, hogy csapódnék hozzátok Cegléd környékén, ha elvisztek magatokkal.
Ezt a szolgáltatást éjszaka 2-óra körül venném igénybe olyankor vagyok a holtponton... na de a Te altatódalod tutira ébren tartana
Úgyhogy legyen bekapcsolva a mobilod!
Úgy van a szabály ha folyamatosan üzemzavarozok 12 órát akkor 11 óra pihenő jár, azaz ha este 11-ig nyomom folyamatosan akkor reggel 10 előtt nem állhatok munkába. Persze a hibák nem mindig követik egymást azonnal...
Lehet, hogy nem lesz vészes! Itt is azt mondták 100 km-es szél, és jégeső, szerencsére nem mindenhol!
Remélem nem játszik veled elqrósdit az időjárás.
Ha este éjjel ügyeletes vagy, reggel hogy mész dolgozni?!
Na mi van? mindenkinék áramszünetek voltak?
Már zöld hajnalban riasztottak engem is és bár egyszer délután már hazajutottam, de jöttek az újabb hibák
Most meg aszongyák vihar előtti csend van...
hát ha mondják akkor biztos...
de egyszer úgyis reggel lesz, vagy így, vagy úgy!
Hát igen, könnyű annak akinek karnyújtásnyira van a természet szépsége! A jázminbokrok virágzanak ilyenkor, a héten én is felfigyeltem rá hiszen csodás illata van, nem véletlen nevezik Isten ajándékának
Ma az aprókkal felmentünk a Badacsonyra, most nyílik valami apró fehér virágú cserje, és olyan illat volt , nem győztünk nagyokat lélegezni! Láttam egy vaddisznót, mókust vadnyulat ! Rajtam kívül!
Estére nagyon goromba időt mond a pesti ember.
Szép bizony pedig a fotó csak kiragad egy részletet... másabb az amikor hallod az erdő madarait vagy a vízesés hangját, érzed az illatokat és megmosod az arcod a hűsítő patakban...
Egyik ismerősöm azt mondta nem érti miért "nyüstölöm" a motort ilyen helyeken, aztán küldtem neki fotókat most ott tartunk, hogy legközelebb jönni szeretne...
A motor amúgy köszöni jól van, nem véletlenül cserélek benne időben (de inkább hamarabb) olajat és idő előtt levegőszűrőt, vagy 2évente telóolajat. Látni megyünk oda és nem rodeózni, sőt szerintem sokkal veszélyesebb az aszfaltút... és itt pörgetni sem kell ész nélkül, az olajhőfokmérő is jól dolgozik... amennyire lehet vigyázok a Csühösre az élmény pedig megfizethetetlen!
Ez kirándulás még előtte volt jóval és nem azért nem volt szúnyog mert hideg volt... hanem mert repülőgépről irtották! Hiszen ott nagyjaink pihengettek, miután elkúrták... nem kicsit...
itt
Itt meg lehet nézni. Az a luk mindkét részén ketté van törve. ott a legérzékenyebb. És szerintem hegesztéssel sem lehetne rendesen.
A lábtartót hegeszteni is lehet, volt rá már itt példa a fórumon, esetleg fotózd le melyik része tört és megnézzük menthető-e
talán olcsóbb mint venni másikat, mondjuk ha 4ezerért újat kapsz akkor talán mégis az lenne a jobb választás
úgyse jó mer akko durrog...
A Tantóbával azt beszéltük meg, ha nem pestről indul akkor együtt megyünk, de még pontosat nem tudott mondani.
Akárhogy is lesz természetesen beveszünk a csapatba!
Majd kitalálom a tervet
Kikapcsolok és áramtalanítok.
Jövő hétre van már valami útvonalterved? lehet, hogy csapódnék hozzátok Cegléd környékén, ha elvisztek magatokkal.
Úgyhogy legyen bekapcsolva a mobilod!
Remélem nem játszik veled elqrósdit az időjárás.
Ha este éjjel ügyeletes vagy, reggel hogy mész dolgozni?!
mese nekem se kell, bár lehet aludni sem...
Már zöld hajnalban riasztottak engem is és bár egyszer délután már hazajutottam, de jöttek az újabb hibák
Most meg aszongyák vihar előtti csend van...
hát ha mondják akkor biztos...
de egyszer úgyis reggel lesz, vagy így, vagy úgy!
Estére nagyon goromba időt mond a pesti ember.
Egyik ismerősöm azt mondta nem érti miért "nyüstölöm" a motort ilyen helyeken, aztán küldtem neki fotókat most ott tartunk, hogy legközelebb jönni szeretne...
A motor amúgy köszöni jól van, nem véletlenül cserélek benne időben (de inkább hamarabb) olajat és idő előtt levegőszűrőt, vagy 2évente telóolajat. Látni megyünk oda és nem rodeózni, sőt szerintem sokkal veszélyesebb az aszfaltút... és itt pörgetni sem kell ész nélkül, az olajhőfokmérő is jól dolgozik... amennyire lehet vigyázok a Csühösre az élmény pedig megfizethetetlen!
Jád-völgye