Az bizony könnyen lehet, hogy feszültség volt az üvegben és a rázkódással feloldódott! Azon meg ne csodálkozz, hogy düledeznek a motorok, láttam a Badacsonyi mólón, részeget úga vezették el onnan mert majdnem beledőlt a kikötő vizébe! Akkor most képzeld el a motort mennyivel több "üzemanyag" van benne!? Én már pár pohár után dülöngélek!
mennyi motor düledezik itt mostanában. Nekem az volt a fura, hogy balra esett és a jobb tükör tört össze. Nem érhetett le, úgyhogy csak a rázkódástól ugorhatott össze. Ez is fura
Nagyon jó, ha van egy nagy szél és az elviszi őket. persze a madaraknak főleg a fecskéknek katasztrófa. Vagy négy évvel ezelőtt is ez volt, és rengeteg fecske pusztult el! Régen rajokban gyülekezve volt szokásuk bandázni, most alig látok egy kettőt.
Ez sajnos benne van a pakliban és az embert marhára megviseli
Nekem tavaly a saját lányom borította fel a motort. Középsztenderen volt földön, , belenyúlt a dobozba, hogy kivegyen valamit, nekitámaszkodott és én is úgy voltam vele, mint Te, a csattanásra kaptam fel a fejem... Annak örültem, hogy nem magára húzta a 230 kg-os motort, mert akkor komolyabb baj is lehetett volna.
Szerintem próbálj meg bontókban kereskedni, ha a festés nem jönne össze.
A sok rosz hír hatására én is nekiestem és a bukógombát, amit télen esztergáltattam, beraktam a helyére. Ilyen lett:
Nyilván rosszul gondoltam.
Majd lemegyek családostul a Józsihoz, ha a gyerek nagyobb lesz és viszünk minden furcsa nevű eszközt is .
Ausztriában nem kívánok motorozni. Egyszer jártam ott autóval és egy vitatható parkolási körülmény miatt elszállították az autómat, ami nagyon sokba került. Vitatkozni nem volt kivel, vagy fizettem, vagy közelébe sem engedtek. Karácsony előtt volt, ezért volt nálam egyáltalán annyi pénz, hogy kifizessem, egyébként azt sem tudom hogy jöttem volna haza pénzért. Még egy ilyen nem kell.
A több napos túráknak pedig nem vagyok híve. Lehet ezt pizsamacsörgésnek is hívni, de jobb szeretem magam este otthon, a motort pedig a garázsomban tudni.
Vagy 4éve Balatonöszödön nyaraltunk egy hetet, nem messze volt a szállás a kormányüdülőtől... érdekes módon egy szúnyoggal nem találkoztunk Feri azt is elintézte!
Ne ríjjá, majd megoldódik valahogy, egy hét múlva majd kitalálunk valamit hót részegen
Az a krómfestés viszont érdekel, néha jó lenne... de csak ha tartós mert azokat a dekoros szarokat már próbáltam, egy kalap sz@rt sem ér... nem lakkozható és lekopik!
Majd légyszives tájékoztatni ezügyben!
Köszönöm szépen az együttérzést mindkettőtöknek, megyek, oszt telesírom a párnám.
egyébként talán krómfestéssel javítható lesz, mert a műanyag nem tört el, holnap utánajárok.
Laci! Én pontosan tudom(!), hogy mit érez ilyenkor az az ember akinek társa a motorja, és sajna én is megtapasztaltam. És én is átérzem a másik ember problémáját, ezért is nem raktam a hozzászólásomba kis figurát. A Tőled való idézettel csak arra akartam utalni, hogy Te finomítottál rajta, amikor leírtad az érzéseidet.
Tudom, hogy ettől nem dől össze a világ, nem lesz olcsóbb az euró, stb, stb, stb...
Engem persze zavar, különösen az, hogy nem is nagyon tudok vele csinálni semmit.
Nekem tavaly a saját lányom borította fel a motort. Középsztenderen volt földön, , belenyúlt a dobozba, hogy kivegyen valamit, nekitámaszkodott és én is úgy voltam vele, mint Te, a csattanásra kaptam fel a fejem... Annak örültem, hogy nem magára húzta a 230 kg-os motort, mert akkor komolyabb baj is lehetett volna.
Szerintem próbálj meg bontókban kereskedni, ha a festés nem jönne össze.
A sok rosz hír hatására én is nekiestem és a bukógombát, amit télen esztergáltattam, beraktam a helyére. Ilyen lett:
Majd lemegyek családostul a Józsihoz, ha a gyerek nagyobb lesz és viszünk minden furcsa nevű eszközt is .
Ausztriában nem kívánok motorozni. Egyszer jártam ott autóval és egy vitatható parkolási körülmény miatt elszállították az autómat, ami nagyon sokba került. Vitatkozni nem volt kivel, vagy fizettem, vagy közelébe sem engedtek. Karácsony előtt volt, ezért volt nálam egyáltalán annyi pénz, hogy kifizessem, egyébként azt sem tudom hogy jöttem volna haza pénzért. Még egy ilyen nem kell.
A több napos túráknak pedig nem vagyok híve. Lehet ezt pizsamacsörgésnek is hívni, de jobb szeretem magam este otthon, a motort pedig a garázsomban tudni.
Az a krómfestés viszont érdekel, néha jó lenne... de csak ha tartós mert azokat a dekoros szarokat már próbáltam, egy kalap sz@rt sem ér... nem lakkozható és lekopik!
Majd légyszives tájékoztatni ezügyben!
egyébként talán krómfestéssel javítható lesz, mert a műanyag nem tört el, holnap utánajárok.
A Péteré is nagyon rendben van, én együttérző vagyok... nem mintha ez segítene
Jobbat nem tudok
Engem persze zavar, különösen az, hogy nem is nagyon tudok vele csinálni semmit.