Na jó, akkor vedd azt különben sem érek rá vitatkozni mert komoly projekten dolgozok! Bográcsos, szalonnasütős, grilles kerti alkalmatosságot alkotok... lassan kész lesz, nagyon lassan
Szasztok!
Motorral Tapolca ,kis bicikli belsőgumi csere, ülésállítás , mert nőnek mint a gomba az aprók utána biciklizés az aprónéppel, aztán láttam, hogy beborul, és mondom megyek haza, mert esni fog! na esett is remekül alig mentem fél kilométert, de mondom azért se állok meg! Ideértem Badacsonyba letámasztom a motort , kinyitom az ajtót, és már nem is esik! Erre mondják "megszívta a mikunit"!
Na végre! Eddig hol voltál? Már azt hittem Tapolcán Téged lökött fel a banya a temető bejáratnál
Az, hogy megáztál nem olyan nagy baj csak hétfőn legyen motoros idő!
persze ez így van, de ha magánházhnál is megszállhatunk, akkor oda illik :)
Köszi a tükröket, de itt nincs hasonló se, mint ami kéne. Ami legjobban hasonlít az se olyan, ráadásul majdnem ugyanannyiba kerül.
Mi azért nem vittük túlzásba, a szállásadónak fizetsz a szolgáltatásért, neki pedig érdeke, hogy jól érezd magad, hiszen úgy mész oda legközelebb és úgy is ajánlod az ismerőseidnek.
Persze én is azok közé tartozok akik szeretnék azt hinni, hogy egy normális emberi kapcsolat nem ajándék, vagy pénz kérdése...
Van lehetőség borravaló formájában hálálkodni, szerintem annak jobban is örülnek. Ajándék akkor szép gesztus ha visszatérő vendég vagy egy magánlakásnál.
én is 75öt számoltam. De több lesz az. Városban ide oda menni, meg aztán lehet olyan is lesz, amit most nem jelöltem be, és megyünk, meg olyan is amit bejelöltem és nem megyünk. Majd összedugjuk a "fejünket" Ahogy néztem, a román benzin sem olcsóbb, mint itt.
Ezért is vagyok gondolkodóban, hogy autópályadíjak (mondjuk lehet csak itt Mo.-on), belépők, kaja, szállással együtt kijön-e kétszázból.
Meg mondjuk arra gondoltunk, ha valakinél szállunk, ha panzió, ha magánlakás, illik mondjuk bort vinni itthonról, és abból se a legrosszabbat kéne. És azért magunknak is szeretnénk venni szerintem mindenfélét. Remélem nem lesz kevés a 200.
Ez nagyon megtetszett, ide mindenképp mennénk! köszönöm!
tegnap tervezgettem, első kezdeményezés valahogy igy nézne ki. persze nincs minden megálló rajta, meg olyan is van, amit lehet túlnagy kitértőnek fogunk tartani és nem megyünk majd. de becslésnek megteszi: erdély
Akkor ezt ne hagyd ki! Torockó és Székelykő
Mi júliusra tervezzük egy többnapos túra része lesz, nyilván az utcai motor eréjéhez igazítva, azaz lesz olyan nap amikor csak gyalogtúrázunk
Igyál egy sört, majd én is fogok, de előbb még van egy kis hegeszteni valóm... azt meg csak józanon lehet