Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most ezzel azt akarod mondani, hogy nem szeretsz?
Pedig itt iszom a Calsberg sört - nem is szeretem - a Te egészségedre!
Köszi Peti, tegnap volt az "ősbemutató" kicsit vidámszinpados lett!
Csak akinek én hiányzom az hiányzik nekem is. Az a pár év fórumozás már megtanított erre, bár nehéz volt megszokni...
Szépek a képek!
Köszönjük Miklós!
Sziasztok Gyerekik!
Ugye hiányoztam? Nagyon!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Itt vannak a túra képek, persze a teljesség igénye nélkül.
A többit is felteszem majd valahova.
Az jó, mert akkor télen is lehet szalonnát sütni! Eszel is, meg melegedsz is....
Fasza lett a lacikonyha, sutheted a lacipecsenyét!
És próbáltál már ételhordóból pezsgőt inni?
Lacinak igaza van. Nézd meg a galériámban. Piros az, mint a fene. Az se férfias, de ezt dobta a gép :)
Egészségedre!
Viszont így könnyebb elviselni
Laci , ezt polkorrekten úgy mondják: "Józanul sem vagy valami szép gyerek, de részegen nagyon ronda vagy!"
Randa a részeg ember szerintem a Csühös is ledobna most
ezért nem is erőltetjük!
Na látom kezdesz "rendes" motoros lenni!
Akkor hajrá!
Nekem már épp elég volt... de azt is csak a pirítós kívánta
Akkor jó!
Nem ittam még eleget ma!
Be lesz burkolva fagyálló csempével
Az nem Hagymáé az a Billig barátom Inazumája aminek én adtam a nevet mert gonosz vagyok, de ezek szerint Te meg szenilis
Szép lett Laci! Gondolkodj el azon, hogy majd vékony saválló lemezzel letakarod a felső részét.
Te hagyma !
Most jut eszembe! Azt olvastam , hogy pezsgőszínű a motorod! Hááát nem tudom, én még sosem ittam éthordó szürke színű pezsgőt!
Pedig úgy néz ki!

Persze csak vicceltem!
Nem is ez a legolcsóbb :)
Nem Luca széke, hanem Laci kinti konyhája!
Állítható magasságú tűztérrel, ami azért jó mert alkalmas bográcsozni, szolonnát sütni és (ha majd elkészül a még csak a terveimben leledző grillrács akkor) grillezni!
Kb. 1,5 hónapja majmolódok vele a szabadnapjaimban, a betonozástól idáig... de még a bográcstartó sem teljes... viszont ma felavatjuk egy szalonnasütés erejéig!
Már az első sör szisszent!

Hozd el, meghegesztem, sör is van. Szedtem csiperkét itt a fűben, estére megsütöm tojással.