Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre a hozzászólásra korábban is akartam reagálni, csak éppen el voltam foglalva...
Te ez hogyan gondolod, hogy egy nap alatt lezúgatunk az Öreghez, aztán este jövünk is haza pizsamacsörgésre...
Kivitelezhető, csak éppen semmi értelme, legalább 2-3 nap kell oda! Mi Sopronból mentünk át már korán és egész nap nem volt elég mindent megnézni, pedig Józsi úgy hajtott minket mint egy hajcsár...
Minimum meg kellene kerülni a Balcsit és/vagy csapatni az osztrákoknál is egy kört
Vagy nem?
Első kép amikor a fékkar végén a kis gömb visszanyerte gömbölyüségét és a tartályról is kicsiszoltam a karistot.
Második és a harmadik képet most csináltam, de már tegnap kész volt a bukőcső is és a fékkar is.

Végülis nem voltak ezek akkora nagy dolgok csak éppen a Csühös makulátlanságához nem passzolt és rám is kedélyrombolóként hatott...
Jóvan na!
Az első kép a helyszinen készült, akkor még úgy voltam vele, hogy elmegy... de aztán mindig megakadt a szemem, főleg a dobon amikor rásütött a nap és bizony hullámos volt!
Második kép az alu gittes csiszolás közben készült még tegnap előtt.
Harmadik tegnap készült amikor kész lett!
A negyedik is tegnapi, már a helyén a dob
Mindjárt mutatom amit most csináltam...
Ettől mindig is féltem én is, és ha ilyen helyre kell letámasztani, mindig meghúzogatom keményebben, hogy addig süllyedjen el míg ott vagyok mellette. Már a látvány is szörnyű lehetett.
Ne beszéljél bele az öregek dolgába, menj fényképezni!
Lássuk! Csak a szokásos, Laci féle kifogástalan munkát fogjuk megtekinteni, amin semmi sem látszik!
"Ja és a májam még mindig rossz!"

Az biztos...
Sajnálom! Nekem érdekes módon a fékkaron kívűl a féktartály is csiszolódott egy kicsit, mégsem ért le a műszeregység... a fékkar végén a gömb anyaga kiadta, hogy újra kerekre alakítsam. Végül egybe lefújtam az egész tartállyal együtt, de akkor meg elütött a kuplungkartól... lefujtam azt is, most újszerű a kezelő traktus
A kipu volt a legvészesebb, bár csak apró horpasza volt 2db de bántotta a szemem, szerencsére makulátlan lett akárcsak a bukócső!
Megyek lefotózom, csak most csak Nektek!
Spárgázott, tehát csak szakadt volna, varrás mentén!
Affene a gusztusod!
Ki van száradva! Te!
De elnézem Neked, mert már elég vén vagy!
De! Itt vagyok én, és szólok!
43-as lábam van, és csak szimszonyra cserélek. Parókába is jobb lenne a ződ
Na végre! Így már működik!
Ha ugyanez Inazumával íródott volna akkor azt egyből eltalálnám, hogy a Billig műve!
Nyugodj meg , lesz ez még rosszabb is! És még többször is!
Képzeld el Miklós , ha még valami be is csípődött volna?! Akkor mennyire fájt volna neki?
Tördelésről jut eszembe, sajnos ma az én motorom is felborult, mer egy f@sz voltam. letámasztottam egy darált aszfaltos bejárón, ami az esőzés miatt fel volt ázva. amikor otthagytam még stabilan állt, nem süllyedt a támasztó. kb 3 percet beszéltem az ismerősömmel öt méterre a motortól, amikor hallottam a csattanást. nekem sajnos leért a műszeregység is, oszt az aszfalt faszául összemarta a krómozását
Legszívesebben a fejemet verném a falba, mert ha kint hagytam volna az aszfaltúton, ez nem történik meg. a műszeren kívül egyébként semmi nem kapott komolyabban, a tükrön, meg a kuplungkaron lehet látni egy kis horzsolást.
Szép estét keljfelLaci motorosok! itt ma nagyon szép idő volt, és holnap még szebb lesz. Allah növessze hosszúra nektek! Ja és a májam még mindig rossz!
Hát ezt nem tudom, miért tördelte így.
Próbáld így:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-586

7
970
ottmaradt az idézőjel a végén, először én is ráfutottam
Egy 900 RR hirdetés volt, - 410 be - a szokásos zajmentes, füstmentes blokkal. Valamint csere babettára, használt 42-es barna félcipőre, balra fésülhető férfi parókára, valamint felnőtt egyszer használatos pelenkára, amiből csak a nem használt érdekli!
Tudtam, hogy fizikai fájdalmaid voltak! Persze nem a spárga miatt.
Mi volt? Sajnos nekem már csak "a keresett oldal nem található" jutott
Igyekeznem kellett a közérzetem miatt... így már sokkal jobb!

jópofa az "öregúr"