Gratulálok a sikeres túrához Nem akartalak benneteket zavarni, ezért nem hívtalak, de úgy láttam volt más potyázó is Ja igen. ehez hozzátartozik, hogy pénteken mérgemben elmentem egy maszek vizsgabázisra és levizsgáztattam a motort. Így hát forgalmim volt a hétvégére. Viszont hibák vannak még rajta sajnos, olyanok is, amik eddig nem voltak. Erről írok majd még bővebben, most kicsit időszűke van, de látom megint termékenyek voltatok és nem akarok megint teljesen lemaradni
Nem voltam berúgva, csupán alkoholos befolyásoltság alatt álltam, és nem néztem a "lányokat" mert ott voltam mellettük! Te tudod a legjobban , hogy én antialkoholista vagyok, és ártatlan vagyok mint az izé!
Én is de mit lehet tenni!?
Nem lehet teljesen üldözési mániásan az útra menni, pedig én is a menekülési lehetőségeket számolgatom.
A múltkor egy hülye miatt az árokparton szambáztam, még szerencse , hogy lassan mentem.
Feltöltődött a galériánk, jól megszivatott... nem akaródzott időrendi sorrenbe betöltődni és rendezni sem tudtam először
Viszont így már teljes:Szülinapi ajándék
Nem lehet teljesen üldözési mániásan az útra menni, pedig én is a menekülési lehetőségeket számolgatom.
A múltkor egy hülye miatt az árokparton szambáztam, még szerencse , hogy lassan mentem.
Viszont így már teljes:Szülinapi ajándék