Szevasz Peti!
Köszönöm a helyzetjelentést! Már biztosan hótra aggódták magukat... főleg a Józsi!
Rengeteg fotó van, készítem a galériát ami némileg ötvözve lesz a 18évvel ezelőtti fotókkal... hamarosan megtekintheted, főleg mivel Te is a része lettél egy röpke délelőtt erejéig
Ez pontosan így van!
Ha mégis lejtő van, - nekem csak oldalsztender van - akkor megkeresem, hogy hol lejt legkevésbé, és farral lefele, egyes sebességi fokozatban támasztom le.
Tanácsaim:
ELŐSZÖR, HÁROMSZOR MEGNÉZEM, HOGY JÓ HELYEN TÁMASZTOM- E LE, majd utána támasztok. És soha sem lejtőn ! Hátrafelé nem gurulok, csak egyenes úton, mert ha egyszer csak nem ér le az egyik lábam akkor van a baj.
Tegnapelőtt sikerült eldönteni a motort.elég meredek lejtőn kissztenderre akartam rakni gyorsan és lepattanni róla,az meg becsukott és rá a betonra.a jobb tükör bánta,egy picit a bal index is megrepedt,de nem vészes,a lámpatarto csak picit ferde,azt helyre lehet hozni,és még az új kormányvégből tört le.a kuplungkar ketté tört,ezért azóta egy fél karral váltok.ezt gyorsan el fogom intézni,aztán a tukroket is ha lesz ra keret.esetleg valakinek van tukre ami nem kell neki?meg szerencse h nagyobb baja nem lett.tukrot pl amúgy is illett volna cserélni mert a krom jott le róla és több helyen vak volt.
Ja, amúgy meg sziasztok Gyerekik!
Sikerült tegnap este probléma nélkül hazaérkezni, 1100 km-t - és némi apró - abszolválni.
Az útvonal: Debrecen - F.abony - Eger - Salgótarján - Balassagyarmat - Vác - Nagymaros - Esztergom. Itt kettőt aludtunk, és közben kicsit tekeregtünk is a környéken. No meg élveztük a 4 csillagos velnesz szálloda előnyeit.
Aztán az útvonal: Esztergom - Komárom - Kisbér - Zirc - Veszprém.
Itt 3 éjszakát aludtunk, közben felderítettük a környéket, és neminemű védőitalt is el kellett fogyasztanunk a klímaváltozás végett!
Aztán tegnap már sajna haza fele vettük az irányt, Pesten keresztül, csak már nagybátyámékhoz mentünk be, Erdőkertesre, Pest mellett.
Az esőket sikerült elkerülni, 1-2 szélét megcsípve, de az csak a motort kente össze.
No meg a hátsó gumim kapott egy kis foltozást.
Ez közelről - főleg, hogy ott állsz közvetlenül alatta - mosladék nagy! Mondtam is a Tesómnak, hogy menjünk innen, mert ha eldől, el se tudunk szaladni! Majd teszek fel videót. Róla.
Ja ha nem egyértelmű, a képeken az ételhordószürke az enyimé
Lacinak a fekete jutott!
Egyébként ő nevezte el ételhordószürkének
mer egyébként pezsgő - szerintem
Allah növessze hosszúra igazhitű! majd minden nap van valami mondandónk, ugyanis néha szájmenésünk van a székrepedés után! És persze szüzességi fogadalmat tettünk, és antialkoholisták lennénk csak úgy jártunk, mint a bolsik a qrmányzással! Elqrtuk! Nem kicsit , nagyon! És komolyan sem kell venni minket mert szeretünk néha nagyot mondani!
És ha már beleugatok a fórumba, illik bemutatkozni:
Billig Péter vagyok, egy 37 éves okleveles gépészmérnök szép hazánk északkeleti szegletéből, ugyanis Hernádnémetiben lakom. Ehhez a fórumhoz a CbLaci nyomdokán jutottam el, mert nekem is egy gsx750 inazumához van szerencsém. Szívesen olvasom a humoros hozzászólásaitokat, csípkelődéseiteket, mert legalább mosolyt csalnak a savanyú pofámra
Ezúton szeretném jelezni, hogy CBLaci és Kriszta jól vannak, volt szerencsénk ma együtt gurulni a Lázbérci víztározó- Mályinka - Lillafüred útvonalon
Nyilván, ő bővebb fényképdokumentációt gyűjt a 3 nap alatt, ez meg itt az előzetes
ui: sose vót még ilyen közel két ina a Mályinkai úton
Az élet ilyen, sokszor hírtelen dőlnek el a dolgok...
Köszönöm a helyzetjelentést! Már biztosan hótra aggódták magukat... főleg a Józsi!
Rengeteg fotó van, készítem a galériát ami némileg ötvözve lesz a 18évvel ezelőtti fotókkal... hamarosan megtekintheted, főleg mivel Te is a része lettél egy röpke délelőtt erejéig
3nap, 800km és sok sok régi emlék felidézése valamint az újak átélése után épségben hazaértünk!
Ha mégis lejtő van, - nekem csak oldalsztender van - akkor megkeresem, hogy hol lejt legkevésbé, és farral lefele, egyes sebességi fokozatban támasztom le.
ELŐSZÖR, HÁROMSZOR MEGNÉZEM, HOGY JÓ HELYEN TÁMASZTOM- E LE, majd utána támasztok. És soha sem lejtőn ! Hátrafelé nem gurulok, csak egyenes úton, mert ha egyszer csak nem ér le az egyik lábam akkor van a baj.
Sikerült tegnap este probléma nélkül hazaérkezni, 1100 km-t - és némi apró - abszolválni.
Az útvonal: Debrecen - F.abony - Eger - Salgótarján - Balassagyarmat - Vác - Nagymaros - Esztergom. Itt kettőt aludtunk, és közben kicsit tekeregtünk is a környéken. No meg élveztük a 4 csillagos velnesz szálloda előnyeit.
Aztán az útvonal: Esztergom - Komárom - Kisbér - Zirc - Veszprém.
Itt 3 éjszakát aludtunk, közben felderítettük a környéket, és neminemű védőitalt is el kellett fogyasztanunk a klímaváltozás végett!
Aztán tegnap már sajna haza fele vettük az irányt, Pesten keresztül, csak már nagybátyámékhoz mentünk be, Erdőkertesre, Pest mellett.
Az esőket sikerült elkerülni, 1-2 szélét megcsípve, de az csak a motort kente össze.
No meg a hátsó gumim kapott egy kis foltozást.
Lacinak a fekete jutott!
Egyébként ő nevezte el ételhordószürkének
mer egyébként pezsgő - szerintem
Billig Péter vagyok, egy 37 éves okleveles gépészmérnök szép hazánk északkeleti szegletéből, ugyanis Hernádnémetiben lakom. Ehhez a fórumhoz a CbLaci nyomdokán jutottam el, mert nekem is egy gsx750 inazumához van szerencsém. Szívesen olvasom a humoros hozzászólásaitokat, csípkelődéseiteket, mert legalább mosolyt csalnak a savanyú pofámra
Nyilván, ő bővebb fényképdokumentációt gyűjt a 3 nap alatt, ez meg itt az előzetes
ui: sose vót még ilyen közel két ina a Mályinkai úton