Vagy 3éve Mezőtúron motoroztunk ahol szintén van egy 1,5megás, mikor odaértünk állt a nagy óriás. Aztán jöttek a karbantartók és próbaindítást csináltak... basszus van olyan félelmetes hangja a lapátjainak amikor belendülnek ráadásul úgy hajlanak mintha gumiból lennének
Tiszta energia, csak sajnos madárgyilkos... Persze miután felismerték a problémát ésszel kezdték telepíteni, vándormadarak útvonalait, védett madarak élettereit figyelembe véve.
direkt kérdeztem is, hogy ugye nem autópályán mennek, majd kiderült h Nyíregyházáig de. Romániában már nem. Lehet nem árt a túraendúró a román utakra :) Én nagyon rég jártam ott, de akkor pocsékok voltak az utak. Amúgy nem volt egy kis darab ember, és asszonyt is vitte, erre meg azért kell a nagytestű motor, és az azért elég nagy mondjuk az enyémez képest :) Kérdeztem a fogyasztást, azt mondta 100-110-re állnak rá, és úgy 5 és 5,5 között szokott lenni. De Erdélyben szerintem nem is kell átsuhanni gyorsan :)
Bár maga az enduró stílus annyira nem a szívem csücske, de maga az "életérzés" tetszik amit azok a bandák sugallnak akik országokat szelnek keresztül és akár hetekre is elindulnak a nagy aluminium dobozos túragépekkel. Láttam egy lengyel csapatot legutóbb amikor még nem volt ez az esőd időszak, ők mégis még a sisakjuk tetején is sárosak voltak... a napokban pedig egy osztrákokból álló konvojhoz volt szerencsém amikor megelőztek, hetet számoltam össze, sajnos teherautóból bámultam akkor utánuk
Ezekhez képest mi csak piszmogunk az utakon... na de majd egyszer mi is... talán
Isten éltesse asszonyodat!
Ma tankolásnál mögöttem megállt egy BMW 1100-es, kérdezi merre az út, mondom csak melóba. Visszakérdezek, és ő? Egy hétre mennek Csíksomlyóra, de még Erdélyen körbemennek, több megállóval. Most jött tankolni, hazamegy, és felpakolnak. Hát eléggé irigyeltem. Mondom én is szeretnék, de valószínű csak jövőre tudom megoldani. De akkor mindenképpen!
Nem lesz csapat, ez csak kettőnkről fog szólni. Az alapötletet Kriszti 40. szülinapja ihlette így számára meglepetés lesz, csak annyit tud, hogy több napra megyünk de azt nem, hogy oda ahol nászúton voltunk 18-évvel ezelőtt. Ugyanabban a fogadóban foglaltam szobát is
Lillafüred, Hollóstető, Felsőtárkány és környéke, szeretném a Lázbérci víztározóhoz is elvinni. A család másik fele a Nagyszülőkkel Síkfőkúton lesz, egyik nap őket is meglátogatjuk.
A Bükk és környéke már nekem is hiányzik. Pénteken elvileg kész a motorom, de nem tudom mikor hozhatom el. Így aztán műszakira csak keddre kértem időpontot... Lassan két hónapja van szerízben. Mindegy ezt a kis időt már kibírom. Melyik részre mentek és milyen csapattal?
Jó kis emlékek... anno még a CB 500 fórummal, Esztergom, Dunakanyar, Üvegtigris... szép volt!
Egy csepp lelkifurkád se legyen! Dolgozol Te eleget, most szórakozz!
Ezerrel készülök én is a holnapot még valahogy leküzdöm, pénteken már nincs meló és a hosszúhétvégén irány a Bükk és környéke! Ma időben értem haza és felszereltem a dobozokat, remélem szép időnk lesz
Köszi. Amugy szerintem mondtam Neked, hogy mikor megyünk. Vagy elbeszèltünk egymàs mellett.
Nem tudom, hogy mi volt ami megszurta, a nyoma alapján valami vastag fejes csavarszerű volt. Mivel gumicsere nem volt a tervben, javitva lett.
Betyárbútornak hívom pl. a saját túrafelszerelésemet is...
Gumit is kellett cserélni? mi volt az úton ami a sérülést okozta?
Remélem lazább lesz a mai nap és majd tudunk beszélni, bár gondolom javarészt motorozni fogsz... amúgy én azt hittem Ti is hétvégén mentek.
Jó utat és sok látnivalót kívánok!
Tiszta energia, csak sajnos madárgyilkos... Persze miután felismerték a problémát ésszel kezdték telepíteni, vándormadarak útvonalait, védett madarak élettereit figyelembe véve.