Ha minden igaz akkor ide keletre csak estére mondja... mi meg még ettől is keletebbre megyünk egészen a román havasokig
Ha mégis bekavarna az idő akkor lesz "B" terv és esőruha
Ha télen szórsz ki egy kis olajos magvat vagy mazsolát akkor ne csodálkozz, ilyenkor hálálkodnak! Magyarország telelő terület, a nem költöző madarakat (fekete rigó, cinege...stb) könnyen odaszokathatod magadhoz. Ha figyelmes vagy és teszel ki egy kis vajat vagy almát akkor még az északról jövő kis vörösbegy is meglátogat a téli időszakban
Iszonyat meleg volt ma de a hétről vége a melónak! Holnap még remélhetőleg jó idő lesz, megyek átnézem a Csühöst aztán reggel kelek én is a rigókkal és jöhetnek a hegyek völgyek!
Sajnos legalább annyit én is fel tudnék sorolni, de a legdurvább az volt amikor egyszerre ketten... ugyanolyan piros ETZ 250-el mint az enyém volt, a rendszám is csak az utolsó számnál tért el. 91-ben történt de még most is döbbenetes megállni a sirjuk előtt és látni rajta a ballagási fotóikat... közvetlenül a Nagyi sírja mellett pihennek.
Idén 5. alkalommal lesz augusztusban megemlékezés a Kékesen, ott én rájuk gondolva hajtok fejet...
Mentem Pápán az úton egy mellék utcában. Ment a járdán egy fiatal csinos lány nyáron forró nadrágban. Nem vettem észre az úton álló fixplatós Zilt, és oldalra fordított fejjel, a lányt nézve, nekimentem a platónak gyalog! csak úgy csattant!
Nemrég kérdezte Anyám, hogy nem tudnék meglenni motor nélkül? Azt válaszoltam valószínű nem halnék bele csak mégjobban befásulnék és előbb utóbb azon venném észre magam, hogy egy begyepesedet életunt vénember nézne vissza rám a tükörből. Addig a jó amíg még lobog az emberben az a bizonyos tűz!
Fogalmazzunk úgy, hogy volt nevelő hatása fiatalság bolondság... nem voltam én se különb mint a többi csak sajnos volt aki a 20-at sem élte meg pedig nekik is csak egy kicsin múlott volna...
Szerintem egy közlekedési szitut szerencsésen megúszni vagy egy nemi bajt elviselni nem ugyanaz...
Mondjuk az utóbbiból nincs tapasztalatom szerencsére, viszont necces közlekedési helyzetem már volt rengeteg, pedig nem tépem a gázt ész nélkül... sokszor ezen múlt, hogy nem lett baj
Még 17-évesen az ETZ 250-es nyergében megtapasztaltam milyen nagyot tud ütni a Zuk típusú jármű sofőr felőli ajtaja... jó lecke volt!
Én meg ma bóklásztam az árokparton! Balkanyar, nem belátható, záróvonal és jön szembe teherautó, és előzi egy másik hülye. Én meg gombázok az árokparton! Még szerencse, hogy csak kb 60-al mentem!
Ja, valamelyik este, beálltam a külső sávba a lápánál. Belül 1 mercédesz. Vált a lámpa, oszt még nyiszorogtatja a kerekeit. Kicsit meghúzattam egyesbe, kicsit kettesbe, aztán visszaintettem, hogy ez ide nagyon kevéske.
Asszimetrikusan kacsintanék ki a fejemből? Mivel értelmesen se tudok, - nem kacsintani.....nézni - már nem mindegy?
Az Asszony meg nem olyan. Szemkiszedős.
Jön még a kutyára kamion!