Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik internetes oldalon, az oldalt futó reklámok közt kérdés: láttad már Zimányi Linda új bikinijét?
Hát NEM! És nem is érdekel! De a Linda anélkül nagyon!
Csak a szépet, és jót szabad átvenni! A csúnyaságokat nem! Én is mindig csak a szépet és jót mondom!
No persze nem mindig.....
Aszongyák a környezete formálja az embert
Ez.....
Nem tudom itt olyan fura a virága... nem ilyen szokott lenni, ha nem lenne már sötét és nem egy gatyába lennék lefotóznám
Ezt a "getziség" nagyon megy Neked, - hiába na, jó tanítóid voltak - eredetileg nem itt születtél?
Megpróbálok beilleszkedni, szerintem menni fog!
Itt is szinte szédítő! A szél sem fújt, és a méhek hangosan döngicséltek.
Átköltöztél hozzánk?
Erről jut eszembe, tegnapelőtt - vagy az előtt - este a nagyerdőn - Debrecen - mentem egy kört, és azzal az igazi akác illattal találkoztam. Városban igen ritka valami.
Miért csak Neki szabad? Meg Neked?
Nem úgy van az biz'a!
Ne csodálkozz! Nagy-Getz-en lakik!
Itt most nyílik az akác felsétáltam az erdőig. Szimatoltam egyet!
Fogod a kis retikülöd, tűsarkúban irány a türelmi zóna, és szépen megkeresed az árát! Nahát!
"fosszúhétvégén" az amúgy olyan mint a hosszú hétvége csak el van írva... nem lehetek mindenben jó
Azt hiszem most nekem is eljött az ideje... motoroztam az előbb egy kurtát. Sajna nem igazi most valahogy a tavasz, az orgona virága leégett a fosszúhétvégén, a gyömölcsösöket a fagy rendezte el, az akác is valahogy olyan semmilyen, még szerencse, hogy a motor a régi
Na, Isten Isten!
Tudtam, köszi......
"Ha meg annyi van, akkor annyi van oszt kész."
Nekem annyi is elég ahhoz, hogy fékpofát cseréljek, szerelő nélkül otthon...
Miért qrta volna el? Ő nem gyurcsány!
Ha meg annyi van, akkor annyi van oszt kész.
Igazhitű Testvéreim! Voltam a szerellőnél, és hipp hopp - nem is gondoltam volna - levette, - két csavar - és bizony bizony, a betétek lefutották amit le lehetett, megértek a cserére. Így meg lett rendelve. Viszont ez nem tervezett manőver volt, - lesz - ami sajna rosszul befolyásolja a családi költségvetés előre betervezett számait, és gazdasági válsághelyzetet idéz elő.
Allah bölcsessége végtelen nagy, biztos nem véletlenül rendelte így. ( ki akart csöszni velem)
Na éppen ezt akartam írni, hogy elqrtad a számolást. Vedd még hozzá, hogy mindegyik sejt kb 5 másikkal áll kapcsolatban.
vagyis 23 milliárd persze van akinek kevesebb...
Végülis abból a 23millió agysejtből néha áldozhatunk néhányat a búfelejtés oltárán
Én inkább iszom okosodás helyett, az sokkal hamarabb látszik!
Az senkinek sem árt