Valamelyik internetes oldalon, az oldalt futó reklámok közt kérdés: láttad már Zimányi Linda új bikinijét?
Hát NEM! És nem is érdekel! De a Linda anélkül nagyon!
Erről jut eszembe, tegnapelőtt - vagy az előtt - este a nagyerdőn - Debrecen - mentem egy kört, és azzal az igazi akác illattal találkoztam. Városban igen ritka valami.
Azt hiszem most nekem is eljött az ideje... motoroztam az előbb egy kurtát. Sajna nem igazi most valahogy a tavasz, az orgona virága leégett a fosszúhétvégén, a gyömölcsösöket a fagy rendezte el, az akác is valahogy olyan semmilyen, még szerencse, hogy a motor a régi
Na, Isten Isten!
Miért qrta volna el? Ő nem gyurcsány!
Ha meg annyi van, akkor annyi van oszt kész.
Igazhitű Testvéreim! Voltam a szerellőnél, és hipp hopp - nem is gondoltam volna - levette, - két csavar - és bizony bizony, a betétek lefutották amit le lehetett, megértek a cserére. Így meg lett rendelve. Viszont ez nem tervezett manőver volt, - lesz - ami sajna rosszul befolyásolja a családi költségvetés előre betervezett számait, és gazdasági válsághelyzetet idéz elő.
Allah bölcsessége végtelen nagy, biztos nem véletlenül rendelte így. ( ki akart csöszni velem)
Hát NEM! És nem is érdekel! De a Linda anélkül nagyon!