az ellendarab benne van, azt nem is akarom kiszedni. Majd lefényképezem hogy milyen van nekem. Amit mondasz, az adásvételi topikban az ránézésre nem jó. Enyémnek jóval keskenyebb a szűkült beugró része, kb 1 mm. Max másfél. Az átmérője viszont nagyon. Boltban lemértük 1 mm-rel nagyobb az enyém, mint a mostani szabvány Honda. De szerintem nem is az átmérő lenne baj, mert ha jól rászorítom, akkor nem lötyög. Inkább csak a vastagsága ennek a szűkülő résznek.
Mérd meg mennyi a belső átmérője a kormánycsőnek. Aztán olyat vegyél ami belemegy ! Ha nem akar belemenni akkor vazelin!
Az ellendarab benne van a csőben? Nézz oda az adásvétel topikba ott árultak olyat ami szerintem jó, vagy beledolgozható.
1208 oldal 30159-es hozzászólás. Esztergályos 4 perc alatt hozzáigazítja!
szakik! segítségre lenne szükségem. Voltam boltban, vettem olajat meg végre egy eü csomagot.
Viszont kormányvégsúlyt nem találtam, és eladó azt mondta hogy mivel régi a motor újonnan nehéz lesz olyat ami kell hozzá. Vagy utángyártottat behozatni, ami nem éri meg ugye, vagy esztergáltatni, ami szintén drága. Arra is gondoltam, hogy veszek egy valamilyet, és itt bent a cégnél van olyan eszköz amivel le lehet vágni azt a pár milimétert amit kéne. De ha van valakinek más ötlete, ossza meg!
A kabátomat én úgy vettem, hogy elindultam nadrágot venni aztán megláttam a szellőzőzsebes külső-belső protis béléses dzsekit... tulajdonképpen 3 funkciós, béléssel hidegben is helytáll, bélés nélkül átmeneti időszakban remek szél és eső álló tulajdonságai vannak, melegben pedig a nyitható szellőző nyílásai (air vent) teszik elviselhetőbbé a kánikulát.
A nadrágom viszont sima Cordura, ott nem sok varia volt örültem, hogy kaptam rám való méretben, viszont nagyon agyalok hogyan alakítsam ki azon is a szellőző zsebeket nyárára...
Régebben amíg bőrruhám volt egy egy túra garantáltan 5kg-ot leolvasztott rólam...
Kesztyűvel jól jártam, vettem egy újat és kaptam vele egy másikat aminek volt egy kis gyári hibája... 500Ft-os javítási költség után van két pár kesztyűm csak az a baj, hogy az egyik pár fehér mintás... nem megy a fekete Szilajhoz
szerintem is :) mondjuk ezek a mugen áruk folyamatos "akcióban" vannak. Fél évvel ezelőtt is ugyanezek az árak voltak, és azóta folyamatosan. Talán két éve volt 30 ugyanez. De szerintem 50et soha nem kértek érte. Az ősz beköszöntével lehet kell majd venni egy kevésbé szellőzőset, mert ennek az anyaga teljesen lukacsos. Ha kiveszem a bélést, akkor olyan mintha nem lenne rajtam semmi. De egyelőre élvezem hogy átfúj rajta a szél. Közben megtaláltam a pontos nevét a kesztyűnek, annak is ilyen hülye kódja van, de így sem talált semmit a kereső neten. Viszont 2012es modell, az is lehet hogy olyan új, hogy még nem frissítettek a honlapokon. Arra is 19.900at írtak alapárra, és az is "akciósan" volt 12000 :)
Mindegy, úgy érzem jól jártam.
vettem egy ilyen nyári dzsekit ma. A melegebb most nagyon meleg, és erről jókat olvastam. Ráadásul olcsó is vót. Meg vettem egy kesztyűt, szintén mugen, nekem tetszik, kényelmes, viszont sehol, tényleg sehol nem találtam az interneten. Sajna nincs rajta szám, vagy valami cimke, kép alapján keresgéltem, de nincs. Se a gyártó honlapján, se sehol. Pedig 12e pénz volt ugyanebben a boltban. Természetesen a honlapjukon nincs fent.
Állítólag a kapcsolókörmök töredezhetnek és egy idő után kidobálhatja a sebességeket... nem tudom, én még nem nyűttem el egy váltót sem, kuplung lamellát már cseréltem hiszen kopó alkatrész, de azért nem kell széthúzni a blokkot mint egy váltóhiba miatt...
Te tudod, én kuplungolok!
na erre akartam rákérdezni. Szerelő szerint nem lesz rosszabb a váltónak, ha nem kuplungolsz. Viszont a kuplungnak jobb. Az esetek 98%-ban nekem beveszi rendesen, viszont tegnap kezdtem gyakorolgatni, szóval ez a szám annyira nem pontos még :)
hát szívesen :) nem tudom elképzelni, hogy aminek vista alatt kéne menni, az nem megy win7-en. Mindegy. Ha feltettétek a drivert és úgy sem ismeri fel, akkor lehet, hogy a kamerán kéne beállítani valami olyasmit, hogy milyen legyen a pc csatlakozás. Nekünk is van olyan fényképezőnk ahol át kellett állítani különben nem ismerte fel. Nem tudom mik voltak a lehetőségek, de végig kell zongorázni ha van ilyen. Az idő a kamerán valahol csak be lehet állítani, és esetleg azt is, hogy ne legyen rajta a képen.
Mindig kuplungolok...ráérek és jobb levenni a terhelést a váltóműről kapcsoláskor, persze ha ügyes vagy eltalálhatod a megfelelő pillanatot gázelvételkor...
Viszont ha nem a köridő számít akkor ne gyilkold a gépet feleslegesen...
A leírás szerint: Windows me/2000/ XP/2003/ Vista Mac os10.4
A fiam szerint a laptoppal amit kaptunk Vista az nem olyan... az ő gépén Win7 van és az sem ismeri fel.
Viszont kártyaolvasóval lejátszom amit felvett annyi a szépséghibája, hogy nem tudom a dátumot átírni... bár leginkább törölném róla...
Még próbálkozunk, de ha nem megy a dolog akkor megköszönöm ha segítesz
ez furcsa. Milyen rendszert ajánlanak hozzá? Sima Usb-t kell rádugni és fileban kéne látni a videót? Ami Win7 alatt nem ment, azt nemhiszem hogy az XP tudni fogja. De egy próbát azért megér. Valami driver cd-t csak adtak hozzá nem? Ha elküldöd a pontos típust, szívesen utánanézek. Legalább valamiben talán én is tudnék segíteni :)
Megjött a kütyü
Meglepődtem mennyire apró, először azt hittem nincs is a dobozban... amúgy összekarmoltam magam vagy kétszer mire rájöttem hogyan műkszik Az időbélyeget nem tudom még beállítani (vagy törölni) pedig az elvét már kapisgálom viszont a Vista és a Win7 sem tud bemenni a gyökerébe... XP-t kell még megpróbálni de az nincs itthon.
A próbafelvétel nagyon meggyőző még bent is pedig nagyban fényerősség függő... de kint tuti lesz!
Következő feladat felaplikálni a bukóra
Madárdalos virágillató szép napot az Uraknak! Egész éjjel dühöngött a szél. Most mintha csendesedne kissé, de még mindig fúj! Állítólag majd csütörtökön már jó lesz!? Mert már nagyon unom.
Remek lett!
Az ellendarab benne van a csőben? Nézz oda az adásvétel topikba ott árultak olyat ami szerintem jó, vagy beledolgozható.
1208 oldal 30159-es hozzászólás. Esztergályos 4 perc alatt hozzáigazítja!
Viszont kormányvégsúlyt nem találtam, és eladó azt mondta hogy mivel régi a motor újonnan nehéz lesz olyat ami kell hozzá. Vagy utángyártottat behozatni, ami nem éri meg ugye, vagy esztergáltatni, ami szintén drága. Arra is gondoltam, hogy veszek egy valamilyet, és itt bent a cégnél van olyan eszköz amivel le lehet vágni azt a pár milimétert amit kéne. De ha van valakinek más ötlete, ossza meg!
A nadrágom viszont sima Cordura, ott nem sok varia volt örültem, hogy kaptam rám való méretben, viszont nagyon agyalok hogyan alakítsam ki azon is a szellőző zsebeket nyárára...
Régebben amíg bőrruhám volt egy egy túra garantáltan 5kg-ot leolvasztott rólam...
Kesztyűvel jól jártam, vettem egy újat és kaptam vele egy másikat aminek volt egy kis gyári hibája... 500Ft-os javítási költség után van két pár kesztyűm csak az a baj, hogy az egyik pár fehér mintás... nem megy a fekete Szilajhoz
Mindegy, úgy érzem jól jártam.
Te tudod, én kuplungolok!
Viszont ha nem a köridő számít akkor ne gyilkold a gépet feleslegesen...
A fiam szerint a laptoppal amit kaptunk Vista az nem olyan... az ő gépén Win7 van és az sem ismeri fel.
Viszont kártyaolvasóval lejátszom amit felvett annyi a szépséghibája, hogy nem tudom a dátumot átírni... bár leginkább törölném róla...
Még próbálkozunk, de ha nem megy a dolog akkor megköszönöm ha segítesz
Meglepődtem mennyire apró, először azt hittem nincs is a dobozban... amúgy összekarmoltam magam vagy kétszer mire rájöttem hogyan műkszik Az időbélyeget nem tudom még beállítani (vagy törölni) pedig az elvét már kapisgálom viszont a Vista és a Win7 sem tud bemenni a gyökerébe... XP-t kell még megpróbálni de az nincs itthon.
A próbafelvétel nagyon meggyőző még bent is pedig nagyban fényerősség függő... de kint tuti lesz!
Következő feladat felaplikálni a bukóra