Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd én hívlak ha lesz valami
Ez nem hangzik valami fényesen.... Akkor ne is zavarkodjak telefonilag?
Vagy csak lovas kocsi? Öregurasan.
Nem biztos, hogy menni fog a május 1 túra!
A tököm tele van minden irányból, mindenkivel...
Lovagoltál?
Halló Lackó Mackó!
Nem rajtad múlik. Erőltetni meg semmit nem szabad, mert csak az ember feje pirosodik, oszt nem történik semmi.
De ha már blues, akkor rögtön ott van a "tetovált lány", például. Vagy nagy kedvencem a "nem haragszom senkire". Az tuti! A jutúbon van 1 koncertfelvétel is, csak sajna a hangminőség csapnivaló.
Holnap reggel felhívlak 8 körül, akkor már gondolom sürögsz, forogsz.
Nincs idejük . Ma én is mentem mindennel biciklivel, lóval, motorral, éppen az előbb tusoltam le forró vízzel mert a görcs húzta az izmomat, a lábamban. És holnap a változatosság kedvéért ugyanez lesz.
A fórum haldoklik... nem mintha annyira zavarna csak fura, hogy akikkel jókat beszélgettünk egykoron most hallgatnak. Több kérdés is megfogalmazódott bennem kell-e ezt nekem erőltetni...? vagy miért csak nekem kell ezt erőltetni...? egyáltalán kik miatt kellene erőltetni...?
Még mindig csak gondolkodom... kifogás az, hogy nincs idő... sokat kell tanulni...stb?
Dolgozok én is, tanulok is mert az én szakmám is olyan ami folyamatosan fejlődik... de mégis volt időm a közös túrákat szervezni, vagy ha kérdése, nyűgje volt valakinek szerintem igyekeztem a tőlem telhetőt...
Feledésbe merült
Végülis nem akkora gond ez, több időm marad...

Szerintem bontok még egy sört aztán hadd szóljon Bill Kapitány! Benne még soha nem csalódtam!

"Hol van a legénység, hol az irány
hol van az evező? Bill kapitány.

Hol van a szél, hol a fény az éjben
a Banda lelépett Bill kapitány...

Hiába minden
könnyed csorog...."

Bill Kapitány Blues
Pedig még nem is láttad, azt amikor elengedett kézzel áll a levegőben. Vagy csak a söröskorsóba kapaszkodik!?
Laci, nincs jobb dógod, mint bungee jumpingolni?
Èn kèptelen lennèk felmenni ilyen magasra...minden tiszteletem a tiètek!
Jó motorozást.
persze, ilyen szempontból nem bízom a budapesti autósokban. Egyáltalán. Pl én sem nézem állandóan a tükröt, hogy jön-e mögöttem motoros, más aki nem motorozik, még annyira sem figyel rájuk, mint aki igen. De most nem is evvel kapcsolatban vagyok optimista :)
Javaslom Neked, hogy a rosszat -balfaszságot tételezd fel a többiről.Ha pl.a keresztező úton jön egy autó inkább Te lassíts, mert sosem lehetsz biztos benne, hogy nem jön-e ki eléd. Nekem eddig többször bevált.
a pesszimisták lehúzzák a környezetüket, már csak ezért sem vagyok az. Úgy tuti nem jönne össze egyik sem, így viszont nem gondolok bele, hogy történhet rossz. Persze rengetegszer történt már hasonló helyzetben, mikor minden jónak látszott. Most is lehet így. De az én elméletem az, hogy ha a rosszra gondolok, akkor be is fog következni. Ha nem, akkor is lehet, de kevésbé valószínű :)
Nyugodtan legyél, majd lesz ez még rosszabb is! Legalább is a rossz bejön, a jó sokkal ritkábban. De nem kell elkeseredni! Én akkor voltam a legvidámabb mikor semmi remény nem volt! Egyet nem bántam meg, azt, hogy mindig tanultam valamit amire lehetőség volt.
Rendes pókháló van a harmadik képen. Mi a bánatot csináltok rajta?
kora nyárias?
http://met.hu/idojaras/eloreje...
a 4napos ünnepre 25 fok alá nem mondanak semmit :) Strandok is nyitnak elsején. Én tuti kimegyek valami majálisra hétvégén.
Egy koncertre mindenképp, ha senki nem jön velem akkor is.

Viszont most elég sokminden változik az életemben, mind magán, mind munka terén, illetve egyáltalán nem biztos egyik sem, ezért sem voltam annyira aktív itt, és véletlenül sem akarom elszólni magam, hátha nem jön be :) De aki nem optimista az minek él (és minek motorozik? ) Amúgy kb mostanság járok 3500 km-nél, ami alapján eddig azt szűrtem le, hogy nem szeretek utassal motorozni, és kb semmit nem változott a tudásom aközött mikor 500km-t mentem, vagy most, mikor 3500-at :)
Üdv Józsi!
Bizony madárdalos a határ, én is szivesen hallgatom őket, sőt a héten ott röpködtek körülöttem olyan magasságokban ahol már a kosaras autónk is kevés...
A tavasszal együtt beköszöntöttek a 120kV-os munkák is ami nem egy laza meló... úgyhogy veled ellentétben én amikor hazaérek nem igazán vágyok már sehova.
Mára már nagyjából elmúlt az ilyen melóknál szokásos szezonkezdeti izomlázam úgyhogy szerelgettem a csomagtartómat, sikerült tökéletesíteni rajta így jobban követi a faridom vonalát

Most 4napos hétvége lesz és úgy néz ki igazi kora nyárias időnk lesz, remélem mindenki kimotorozza magát és lesznek élménybeszámolók!
Addig is sok sok örömteli km-eket mindőtöknek!
Süt a Nap, a pacsirta itt üvölt a cseresznyefán. virágillat van, és langyos szellő! Előbb értem haza! De már megint mennék!
Elég kopott, 1mm-es betéteket emlegettél... szerintem ne halogasd a cserét és az is lehet, hogy megjavul!
én is ma reggel néztem meg és a tárcsa nem mozog. gondolom emiatt :) viszont a féknyereg igen. Az a baj, hogy nemtudom hogy előtte ennyire mozgott-e. Annyira mozog hogyha ideoda rángatom akkor klattyog, de nem veszélyes egyáltalán, csak azt hallani hogy a fékbetét rányomódik, utána már nem. Bukóban pedig ezt sem lehet, szóval menet közben nem zavaró, a fékhatás pedig nem változott. Talán picit beljebb kell húzni a fékkart, de ebben nem vagyok biztos. Mondom, lehet hogy az a baja, hogy a fékkar behúzás és kiengedés között a fékbetét túlságosan eltávolodik a tárcsától, így amikor ráhúzom, van egy kis klattyanás. De ezen tudok segíteni ha beljebb pumpálom a dugattyúkat, nem?
Közben rájöttem, hogy baromságot írtam és Te sem figyelmeztettél... a Sevenfiftynek nem szegecseltek az első féktárcsái hanem egyben vannak! A nagyobb gépeken (sport motoroknál kivétel nélkül) a hőtágulás miatt szegecselt tárcsákkal szerelik az első kereket, így az extrém hőterhelést is le tudják kezelni és nem vetemednek. A galériádat nézegettem amikor megláttam a sima tárcsát... az Inazumának szegecselt tárcsája van és a régebbi CB-m is olyannal volt szerelve elől, így automatikusan az jött képbe előttem. Ezek produkálhatnak idővel olyan tünetet, hogy a szegecsek megmozdulnak és a tárcsa agyra szerelt részéhez képest elmozdul a féknyeregben futó rész ami hangot is adhat. Nálad ez kizárt hiszen nem szegecselt a tárcsád, viszont akkor a féknyereg körül nézzél szét feltéve ha ténylegesen onnan jön a hang és nem a kormánycsapágy vagy a teleszkóp "klattyan"
Mutatom képekben a tárcsák közötti különbségeket, az első olyasmi mint a tied azaz egy anyagból van az egész, a második pedig a szegecselt, ilyen van az enyémen vagy pl. Miki gépén is, azt hittem a tied is ilyen, bocs!
Holnap már sajnos vinnem kell a telót mindenfelé... úgyhogy ha éppen nem feszültség alatt bohóckodok akkor elérsz