Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még csak pár hónapja vagy közöttünk így nem is értheted, tudod milyen élet volt itt ehhez képest... a túrákról nem is beszélve.
Eltünt Lajos akit Te nem is ismersz, aztán lassan Peti is aki felé minden tiszteletem mert nagy fába vágta a fejszéjét... de attól még nem könnyű elfogadni, hogy nincs 2perce a régi spanokra.
Aztán Miki se írt akkor már egy hete, de a debreceni topikban láttam... ráadásul nehéz hétköznapok után jó sok melóm összegyült itthon is... így esett meg, hogy leírtam amit gondoltam

Ma viszont jól sikerült a "rehabilitáció" úgy motoroztunk le 400km-ert, hogy még egy bográcsozással egybekötött grillezés is belefért Putnokon. Hazafelé Szilvásvárad-Eger-Tiszafüred útvonalon jöttünk és elmúlt este 8 mire hazaértünk. Olyan fáradt vagyok alig állok a lábamon... de ez mégsem olyan mint a megelőző napok betonozása és az egyéb dolgos teendők
Annyi időm azért nincs a munka mellett
Simán csak a regényírásból nem élnék meg, ráadásul amit én népszerűsítek azt még a motorosok közül is csak egy szűk réteg értékelné...
Ma is volt rá példa, amíg én alig tudtam betelni a táj szépségével mások két kilóval zúgtak el mellettem... biztosan annak is van romantikája... csak azt meg én nem tudom megfejteni.
Neked meg nem ártana ha néha előbújnál a badacsonyi hegyek árnyékából, nagyot néznél milyen ritka már a Wartburg az utakon, sőt nem fogod elhinni de már több a hibrid autó mint a kétütemű... tudod azok olyanok, hogy az akkumulátora menet közben is tölthető, egyrészt a belső égésű motor által, másrészt az energiavisszatöltő rendszer segítségével...
Erre varjál gombot!
Azért ha lehet nehogy faragj fából gumit!
Ezeket én is nagyon szeretem, és hihetetlen vénád van hozzá, habár én egy irodalmi analfabéta vagyok, de akkor is tetszik! Versben nem gondolkodtál még?
Sajnálom, hogy előző hozzászólásaidban úgy gondolod a dolgokat. Mostanában én sem nagyon voltam fent, de itthon sem nagyon voltam.
Nem azért mert most Téged szeretnélek visszahívni, vagy ilyesmi, de a Te véleményedre adtam itt a legtöbbet, és mindig teljes körű véleményt, és segítséget adsz mindnekinek. Ezért nem örülne senki, ha abbahagynád a fórumozást. Minden fórum életében vannak olyan szakaszok mikor alig van komment. Főleg nyáron haldokolnak. Motoros fórumoknál pedig mikor itt a nyár, mindenki motorozik, és egy idő után unalmas lenne mindennap pl nekem leírni, hogy mennyit motoroztam. Főleg, hogy csak annyit szoktam, amennyit kell, csakúgy most nem lehet, mert nincs még mindig pííz :)

Amúgy a kabát nagyon bevált, ilyen időben bélést kiveszem, teljesen átmegy rajta a szél. Estefelé viszont vissza kell tenni, mert elég durva változások vannak belvásoros belül is. Néha úgy elkap a hideg szellő, azután megint meleg jön.

Kormányvégeknek ma a végére jártam, habár lehet csak ideiglenes megoldás lesz. Fából faragtam klét újat, lefestettem, most szárad. Nem egy asztalosmunka, de nekem megteszi. Tudom, hogy így nincs súlya, és más lesz a kormányzás, de még mindig jobb, mintha egyik oldalt lenne, másikon nem (ahogy eddig volt). Pirosra festettem, a tartócsavarokat pedig feketére. Majd teszek fel képet, de azt sem szeretném ha nagyon lehurrognátok, mert többet nem lesz kedvem semmit barkácsolni
Vagy ami még jobb: 1 motoros uti könyv, fényképekkel illusztrálva, nevezetességek, valamint az ott élő állatok teljesség nélküli megemlítésével. Némi kis humorral fűszerezve.
Laci! Egy író veszett el Benned!
Olyan szemléletesen írod le, hogy még a műszaki részét is értem. Nem gondolkodtál még 1 kisregény megírásán?
Vasárnap délután a lovastanyán, ha nem a szememmel látom el sem hiszem! A kis Kitti kérdezi a Táncos"-nevű kedvencet, "kérsz sárgarépát"? És a ló elkezd bólogatni ! Megkapja a csemegét, és megint kérdi tőle: Kérsz még egyet? És a ló , illetve a Ló megint bólogat. Szerintem valaki megtanította, beidomította , de a lovász azt mondja nem lett tanítva ilyenre.
Ezzel még nem pótoltad a télen lecsökkent vitamin és nyomelem-szintet. Legfeljebb Wartburg után menet a kormot!
Ne vodkát igyál B+! "Vadászmestert" ! A sörben sok a B6 vitamin, és egyszerre (negyed órán belül ) 5 korsóval történő elfogyasztása a veseköveket is kimossa! Vodkát csak akkor, ha nagyon nincs szorulásod!
A gyógyszer:
Kulcs elfordul, felgyúlnak a fények a műszerfalon és megszólal az önindító, elalszik az olajnyomás jelző lámpa ezzel szinte egyidőben megkezdődik a világ legszebb zongorajátéka amelyben a vezérműtengely a billentyűs aki 16szelepen játszik. Hajtókaroknak hívják a karmestereket amelyek ütemesen vezényelnek, először nagyot sóhajt majd fellélegzik az egész aggregát, a membránok mint egy mélynyomó beleremegnek ahogy a tolattyúk beeresztik az éltető oxigént ami húzza magával azt az üzemanyagot amiért oly keservesen megdolgozunk a hétköznapok során... persze attól a perctől ez nem számít hiszen elalszik az üresjelző lámpa és teszi a dolgát a bal kezünk a kuplung karon és vele összhangban a jobb is a gázkaron, mindezt tudat alatt úgy, hogy az agyunk már máshol jár. Az a "máshol" messze van, valahol a horizonton túl, ott ahol hatalmas repcemezők sárgállanak, vagy nagy vizek kanyarognak és sokszor a sűrű erdőktől reméljük a hűvöst... vagy a hegyektől várjuk a gyönyörű panorámákat.
Ezekhez nem kell vény vagy bármilyen tudatmódosító, ez máshogyan segít helyretenni a zűrzavart a fejemben... aztán megint birom egy darabig. Nekem erre van szükségem, ez mozgatott ma is és ezért nem jön álom most sem a szememre... várom a reggelt amikor a kulcs elfordul, felgyulnak a fények a műszerfalon és megszólal az önindító...
Drága Doktor Úr!
Én vodkát iszok sörrel. Az jó? Használ?
Nem kell semmit erőltetni Laci. Ha erőlteted akkor úgyis mindegy!
Nem minden nap vagyunk gépközelben, és nem szeretünk annyira gépelni. De jobb lenne , ha szednél be Magne B6-ot. és valami antidepresszánst. Vagy Centrumot. Mert ki vagy száradva.
Semmi baj... Ezután nem fogom erőltetni... megígérem!
Hát tudod néha benézek, hogy mik történek, de azért is nem reagálok rá, mert nem akarom kutyafuttában letudni. Most ugyan az lesz, de van ami mellett csak úgy nem tudok elmenni. Tanulni sokféleképpen lehet, de úgy hogy februárban derül ki, hogy nem elég a pont a felvételihez és májusig 4 év anyagából újra kell érettségizni matekból és fizikából, azt azért nem nevezném mindennapinak. Hogy mellévettem még a törit is, az meg a magán hülyeségem Azt hiszem be lehet látni, hogy a három hónap erre (a munkahelyen a feleségem kiesése miatt egy plusz munkakör ellátása és otthon egy apróság mellett) nem egyszerű. De ezt azt hiszem már mondtam párszor Remélem nem megy a barátság rovására a hiányzásom, mégha csalódottságot is olvasok ki a soraidból. Lesz ez még másképp is, csak egy kis türelmet kérek Az éretségiig és a felvételiig sajna ez van, addig is igyatok helyettem is, mert sajna ha én megtenném, akkor már nem fogna az agyam Egyébként tv-t se nézek mostanában és nem is hiányzik A motor az igen, de azt a hiányt kénytelen vagyok elviselni, mert még mindíg darabokban van.
Miért nem ? Nem most szaggattad bele a bontófésűt?!
Éljen!
Nálunk elmaradt névnap volt, jéger, sörök, bográcsozás, meg ereszd el a hajam. De azért reggel még mentem 1 kicsi karikát.
Az ereszd el a hajam énrám nem vonatkozik!
Megvolt a mai napra rendelt edzés. Motor-bicikli-ló -bicikli-motor! Süt a nap 32C fok van , és rengeteg motoros az utakon!
Éljen a nyár !
Akkor elég fény van! Láthatja aki nem vak!
Igen, alapból a baloldali tompított, de ha felkapcsolom, akkor mindkettő távolsági.
Két reflektorod van?
Lovacskák vannak és mindenféle háziállat rajtam kivül tyúkok, tehenek, csirke kacsa liba kecske. Meg az a gyönyörű kiscsikó!
No meg 30 fok meleg!
Igen. Meg van egy roppant aranyos kiscsikó, esetlenke négy napos, fényes fekete szőrrel, a kis unoka meg akarta puszilni.
Ja, ma felkapcsoltam a távolságit is, mert szemből úgy döntöttek az autósok, hogy mindenki meg fogja előzni a traktort. És nem zavarta őket, hogy én meg jöttem. És mivel így feltűnőbb voltam, a buszos akit utolértem egy kicsit odébb, indexelt, hogy mehetek, segít. Ezen kicsit meglepődtem......