Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig akartam javasolni Józsinak is, hogy amikor majd eljön hozzánk a szállás és a kaja-pia mellett plusz opcióként kap egy teljes mosás-polírozás ajándék szolgáltatást nálad
Na Te csak ne ajánlgassál itten engemet! Más fütyijével a csalánosban! He!
Majd Miki segít mostanában amúgy is belejött a sutyakolásba Imád a műhelyben késő estig polírozni...
Köszönöm. Még azért van mit tenni, mert komplett takarítást kell végrehajtani rajta.
Ezzel a munkahely kérdéssel vagyunk így egy páran..

Zoli, grat a géphez, olyan lett mint az új!
Igen! A munkahelyen szoptam.
De a Tesómat elvittem a motorjáig, hogy átvehesse megszépítve!
Mint az előző képeken látszik.
Üdvözlök Mindenkit a fedélzeten. Kész lett a motorom, ennek örömére mentem is vele,egy keveset. Itt kicsit hideg van, bár Miki azt mondta nem vészes (halkan megjegyzem Ő autóval van). Azért jó újra motoron, gyakorlatilag 5 és fél hónap után.
remélem azért van ma pangás itt, mert ebben a remek időben mindenki motorozik
Amúgy ez egy Honda logó lett volna írásjelekből... csak mire bemásoltam megmihálylott jobb ha lefekszek...
Úgy látom, nagyon ráértél! Nem volt semmi dolgod?
Na mostmár be lehet fejezni a civódást mert mindenkit felmászatok az uborkafára!
_.-'"''''/
_.-" /
_.-"" .../
.-" _.-"_.
_.-"" _.-""_.-" /
.-" _.-"_.-"" /
_.-" _.-""_.-" /
_.-"" _.-""_.-"" __.-"
.-" _.-".-""" _.-""_.-:
_.-" _.-".-""" _.--""".--"" /
.-" .-::-"" _.-""".--"""" /
/ ..-""" _.:::.-""" __.--'
( ( _.-"""" ___.---""".---
\ \_.--"" .--:::.---""""" /
\ \ ..---"""" _.-"
\ \-'"" .-----"""
\ \ __..----"""""\.
\ \'" \.
\____\_________________\.
___ ___ ____ ___ ___ ______ ____
[_ _] [_ _] /" "\ [_ \ [_ _][_ __ \ [_ \
| |___| | | /\ | | \ | | | | \ \ / /\ \
| ___ | | | | | | |\ \| | | | | |/ "" \
| | | | \ \../ / | | \ | | |__/ // [""""] \
[___] [___] \______/ [___] \__| [______/[__] [___]

és ezennel máról zárom kedves soraimat mindenkinek szép álmokat kívánok
Akkor oknyomozásba nem is kezdenék:)
A papírkutyásat? Én meg az italozásra célzó kijelentésidet! Ugyanis most se, sőt tegnap se, sőt azelőtt se ittam 1 kortyot se!
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy nincs idehaza semminémű alkohol.
A mondat első fele mehet bármikor;) Másodikat vitatom:)
Ma tessék. Pedig ez a hsz még meg sem született mikor írtam az előzőt:) Csak jó helyen kapisgálok:)
És mi lesz a bünti? Meghívsz sörözni! Pld. Már csak azért, mert igazam van.
Azt ne mond, hogy a sok jégernek nem volt eddig hatása;) Bár végülis van igazad. Ha lehet olyannak kopjon el az ember, aminek van élvezeti értéke is:D
Sokat lök rajta az ülés.
A zsugorcsöves téma nehéz volt, az biztos, mert keményen noszogattál, hogy töltsem már az anyagot! A poharadba!
Hát már csak nem papírkutyázhat le büntetlenül;)
Rutin munka volt!
Persze mire rávettelek a zsugorcsöves megoldásra... na az viszont kemény meló volt!

Szép lett a Penge!
Te csak ne vigyorogjál itt, mint 1 jól lakott óvodás!
Közben összeraktam a gépet, és így néz ki a munkád gyümölcse. ( Tükre )
A hátteret nem kell nézni, csak azért fényképeztem, hogy lásd. Összességében.
Idefigyelj, Te Te korodban! Addigra lehet, hogy már agyilag is leépülök, - Józsi! most nem illik azt mondani, hogy már ott tartok - és el sem tudom mesélni, hogy hogy is volt.
Jaj ez de dúrva volt!

Viszont tetszett!
Nocsak! én meg már VOLTAM motorozni és nem is keveset pedig még odébb van a jó idő!
Akkor én mi vagyok pitbull?
Mondjuk ha belegondolok : erős felépítésű, nem túl magas, testtömege visszafogott... koponyája széles, háta rövid és izmos, végtagjai izmosak, erőteljes csontozatú Nagyon aggresszív és mellé borzalmas kegyetlen
Mindel passzol a hétszázát!
Menjél:) Legalább majd a gyógyfürdőben el tudod majd mesélni mitől lettél izületes:D Mindenesetre a Te korodban én jobban vigyáznék;)