Itt most 14 fok van. Ha nem lennék dögrováson délután biztos kitolnám a kutyust. Így viszont csak inkább megvárom míg 100% leszek. Nem hiányzik még jobban visszaesni.
Nálunk reggel 7kor már 6 fok volt, a kertben pedig még áll a hó.most lóg az eső lába,de jó lenne ha fent maradna,mert mindjárt megyek haza és nem hoztam esőálló cuccot :)
Van még belőle bőven, sőt reggel még minuszok, hazafelé jövet is voltak még jeges útszakaszok a fasorak mellett az árnyékosabb helyeken. Viszont bitangjó az új BT 023-as! Érzésre szinte 50 kilót ledobott a motor a terelgetés során és még ezen az aszfalton is jól tapadt
Ott még ekkora hó van? Itt most 12 fok van! És énekelnek a kedvenc énekesmadaraim, a varjúk! Az előbb gereblyéztem egy kicsit, és a fekete rigócska ott bogarászott 1 méterre tőlem.
húúú. Az nagyon jó lenne. Szerinted az első passzol hátra? Én ebayen nézelődtem, ott 5-6 ezer körül van egy darab hátra. (szóval kb 12+ szállítás lenne). Viszont úgy teszik fel, hogy külön első és külön hátsó index. Ebből arra következtettem, hogy nem kompatibilis a hátsó az elsővel. De aztán ne nekem legyen igazam! :)
Lehet, hogy szerencséd lesz. Mikor én vettem az enyémet hátul egy giwi wing rack volt rajta. Azt nem vettem meg hozzá, ezért pótolni kellett az indexeket. Gyári drága volt (20k környékét mondtak talán) ezért vettem két pár univerzálisat rá. Előről meg lekerült a gyári. Nem esküdnék meg rá, hogy megvan, de este szétnézek otthon a garázs környékén.
annyira nem látszik jól, de pl az utasrészre jó adag szivacs került, kb vízszintbe hozva az utast, aki így már nem csúszik rám. Asszony szerint is sokkal kényelmesebb. 2 féle műbőr van rajta, duplán odavarrva. Nekem azóta sokkal kényelmesebb, a gyűrődést meg nem érezni. Félek, ha jobban feszülne rajta a műbőr, akkor könnyen megszakadna.
Így a képet elnézve egyre jobban zavar a gagyi hátsó index.....ha lesz egy kis pénzem, veszek rá olyat mint az eredeti, mégis csak szebb, a króm nagy indexekkel :)
nekem ma 2 réteg ruhában kifejezetten kényelmes volt motorozni, kb 6 fokban. Nem siettem, bedöcögtem a munkahelyre kb 16 perc alatt. Kb 10 km, de elég rossz az út, kátyús, meg hullámzik a buszjáratok miatt :). ÉN úgy szoktam, hogy ha áll jó sokáig (pl estére), akkor reggel kitolom, szivató csutkára, járatom 1-2 percig, közben ha megy fel a fordulat , akkor veszem vissza, és mikor alapjáraton is tiszta a hangja, nem akadozik, akkor ülök fel rá. Az első 5 percben csak óvatosan megyek, nem huzatom. De igazából utána se. Ha mittomén, egy órája tettem le a motort melegen, akkor általában rendesen indul szivató nélkül, szép alapjárattal. Ez így oké, nem?
Az jó, nekem azért pár dolog már mutat rá, hogy nem vagyok húsz Nagy problémák éppen nincsenek, de magas vérnyomás, allergia pl az elmúlt pár évben alakult ki.
Szerencsére én még nem érzem a negyedik X közelségét, esetleg annyiból csak, hogy könnyebben rakódnak a kilók
Egészség legyen az a lényeg, nem az évek!
Az előző homerseklet tartomány csak hosszú elvonasi tünetek után lehetséges, vagy olyan alkalmakkor mint most ősszel, vasarlaskor. Olyankor viszont nem állok meg csak a kor végén a garazsban és nem kola, hanem tea. Régebben mentem 1 fokban is, de már lassan itt a 40 ezt épp Neked nem kell ecsetelnem:) Az izuleteink már nem lesznek jobbak, tehát jobb a békesség:D
Szép lett az ülés.
Így a képet elnézve egyre jobban zavar a gagyi hátsó index.....ha lesz egy kis pénzem, veszek rá olyat mint az eredeti, mégis csak szebb, a króm nagy indexekkel :)
Egészség legyen az a lényeg, nem az évek!