Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keleten mondjuk hűvösebb időt jósoltak, de a városban 15 fok volt. Élmény volt hazadöcögni.
Papírkutya! Én 10 fokban már megyek! Motorozni!
Na nekem az a leghidegebb időpont amikor motorra ülök, amit délutánra mondtak 8 fok a jegesmedvéknek való
Ekkora állat nincs is!
Fel-e? "Mi az , hogy ?! Nagyon is!" Pálinkásssat More! Ami esett tegnap az elolvadt! Itt a tavasz , lehet ültetni a tarhonyát!
gyönyörű az idő, egyáltalán nem fáztam. Lehetett volna kisebb dugó, és ha nem lett volna vizes az út, nem csúszna, az mégjobb lenne, de bent a szél se fú, és meleg van. Itt a tavasz emberek!
reggel 6 kor is 8 fok volt, és az csak melegedni fog. Délutánra 15-17 fokot mondanak. Eddig 0 fokban mentem 3 réteg ruhában, és minden tökjó volt, csak a kezem fagyott le. Duplakesztyű semmit sem ért. Most már ami plusz 5 felett van, az melegnek számít Persze öltözködés kérdése.
Nem véletlen az a mondás, hogy "fiatalság bolondság"!
8 fok. Brrrrrr!
aki hülye...
tegnap minden fehér, fagypont körül a hőmérséklet, ma pedig erre keltem. 8 fok, igaz, hogy Istentelenül fúj a szél, de ma motorral megyek. A város felett van egy vékony felhőréteg, de tiszta minden.
Ezen besz@rtam!
Mondjuk tanulni lehetne tőlük mármint pakolás szemponjából... amúgy meg a vonat volt hülye mert nem állt meg pedig lett intve neki!
link
A tanktáskát láttam, a hátsó szekcióra értettem :) De látom van mindened. Idén is szeretnék túrázni, most nem lesz pénzem dobozokra, csak hátulra egy, de oldalra táskát veszek. Megígérem következő szezonra 3 dobozzal fogok túrázni. Egyikben csak sör lesz :D ( a másikban természetesen bor)
Pld 160 liter sör! Ez igen! Erre már Józsi is felkapja a fejét!
Van tanktáskám is és mindig is volt, még a CB-n is ami oldaltáskákkal volt felszerelve amiket egy vázhoz merevítettem ki, hogy ne csessze az oldalidomot. Ezt csak azért írom le, hogy van viszonyítási alapom ami alapján a dobozrendszert tartom nagyságrendekkel jobbnak A CB-n fóliáztam a tankot a táska alatt, az Inazuma tankbőre viszont eleve csatikkal van felvértezve plusz még a tank két oldalán gumírozott szíj is rögzíti a táskát.
Összesen nagyjából 160liter tárolókapacitásom van most, ebbe nincs benne a sátor mert azt kölön pókozom fel.
Sajnos a teljes menetfelszerelést ritkán használom, de amikor több napos a túra akkor van hova pakolnom
Nekem se volt egyből, csak apránként de egyszer kell megvenni aztán csak vigyázni kell rá
Igazad lehet...a képeid alapján Neked is topcase van csak, úgy látom. Abban maradok, hogy hátra egy doboz, oldalra pedig zsákok :) Konzol úgyis kell, használtan dobozt hátra pedig 20-25 körül lehet már márkás 45 literest kapni. Tanktáska és nyeregtáska is kijön 25ből remélem. Aztán ha beköszön a nyár, és fel lesz cuccolva a motorom, akkor elindulok felétek
(szóval addig örüljetek, amíg nincs )
"A dobozra nekem azt mondták hogy zörög."

Mondjuk ez igaz lehet, ha pl. üres és beledobsz egy marék kavicsot..
ha jól van feltéve és a konzol is stabil, akkor szerintem nem zöröghet
Köszönöm a kiigazítást de azt mégsem írhattam, hogy osztatlan sikert aratott, hiszen ha a 2011 juli 11-én íródott 5563 hozzászólást visszaolvassa valaki akkor úgyis lebuktam volna
Mindig az a véleményem, hogy a tulajnak kell tetszen és nem másnak, hiszen az ő igénye szerint készült.
Milyen sz@r is lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene... elveszne az egyediség varázsa
Fekete ülései voltak.
Nem azon van a hangsúly. Amúgy meg összerakós állapotban leledzik.
Nem látszik a gazdája és nem csúfítja el azt a szép motort! Meg a vadonásúj ülések!
Nagyonszép.de amúgy mi változott rajta,mit kell nézni?
Azigen Erre megérte várni De elől mintha egy cseppet hiányos lenne
sumakker@citromail.hu, küld el az emil címed.
Hát ez nem gyengén odabasz !