Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valóban nem szerepel, lehet hogy ezek közé már alapból odaképzelem :) Vagy előbb néztem a képet, és aztán gondoltam úgy. Nagyon szép a motor. Kicsit már bánom hogy az enyém nem fekete, és nem hibátlan (karcos tank, visszapellantó, stb...) Ezek olyan gyönyörűek így.
Most, hogy mondod gyorsan meg is néztem az adatlapom, mert mintha a lovaglásra nem emlékeztem volna, de valóban nem is szerepel. Aztán rájöttem, hogy a fotók között valóban van egy lovas kép, azon viszont a sógorom szerepel . Jelenleg is van két paripájuk, nekem csak birkáim vannak, illetve pár héten belül talán bárányaim is lesznek. Minden esetre a többi hobbim helytálló, melyek közül a néptánc a legaktívabb mostanság.
Gratulálok a motorodhoz, biztos nem fogsz csalódni benne! Nekem sokszor elég ha csak nézem, már az is élmény, pedig nincs olyan patika mint a Laci Suzukija, sőt nem is lesz, ha csak nem otthagyom egyszer nála, hogy kiélhesse rajta motorkozmetikai vágyait
Adatlapodat elolvasva elég sok a közös: Sevenfifty, lovaglás, néptánc/népzene......ja és modellezés. Én 17 éves koromig rengeteg repülőmodellt raktam össze, sajnos mióta megkaptam az első komoly számítógépemet, alábbhagyott ez a hobbi. Pedig szeretném most is, csak nincs erőm (meg pénzem :) ) Szóval örülök, hogy a Sevenfiftysek nem csak ebben hasonlítanak :)
Üdvözletem Mindenkinek!

Megkezdtem a szokásos visszaolvasást, és Laci írásához érve a szívembe hatolt a fájdalom, hogy lemondtatok rólam! Tudom, hogy nem vagyok egy aktív tag, és billentyű leütésszámom szinte értékelhetetlen, de sosem hagynálak el Titeket, ha csak ki nem tagadtok. Ha nem is nagyon írogatok, olvasni azért szoktam, és nem csak itt hanem, az index fórum legalább 10 topicját kísérem figyelemmel, de ott is inkább olvasok mint írok. De az biztos ennél a csapatnál összetartóbb és emberibb társasággal még sehol nem találkoztam, és a közös élményeknek köszönhetően a "ciboraság" részemről még fennáll, így azt nem is kell erőltetni. Viszont hála Miklósnak, az Isten verte faszbuknak, meg persze a páromnak, azért hallani rólam. A gratulációt ezúton is köszönjük. A motort lassan nekem is le kellene porolni, akksit feltölteni, olajszintet megvizslatni, és beröffenteni, mert bármennyire is a bányászbéka segge alá kerültem anyagilag, még mindig az egyik legjobb antidepresszáns számomra a motorozás, így ha keveset is de mindenképp szeretnék még motorozni. Már majdnem eladósorba került szegény, de az asszony megtiltotta, mondván, hogy akkor sose lesz másik, meg, hogy akkor mivel megyünk Nagykörűre Veletek!
Egyszó mint száz, ha nem is vagyok mindig itt, azért próbálom követni a fejleményeket, és lélekben mindig itt lebegek valahol!
Nem sajnálod?
Nosztalgiázom kicsit.Az Rsv előtt egy cb 750 k-m volt.
igen, de azért nem árt óvatosnak lenni. Nemrég történt egy eset csömörön, hogy sétáltattak egy elszigetelt kertben 2 lovat, azok ott szabadok futkorásztak. A szomszéd anyuka átment a kis csecsemőjével, simogatni, nézegetni a lovakat. Az anyuka tud amúgy lovagolni, szóval nem először látott ilyenféle állatot. A 2 ló pedig teljesen normális, a szelídebb fajta mindkettő. De az egyik ahogy vágtatott feléjük, átment a guggoló, gyerekét fogó anyukán. Azthitték, hogy ki fogja kerülni a ló őket az utolsó pillanatban, mert általában így szokott lenni, de ez nekiment. A lovak gazdája teljesen kiborult, az ő lovai sosem tettek ilyet. Szerencsére a kisgyereknek semmi baja nem lett (pedig lehetett volna), a nőnek pedig a kulcscsontja tört el teljesen. Sokkot kapott, de nem lett "nagyobb" baja. Szóval vigyázni kell, akármilyen szelídek is, el tudnak szállni ők is, és az nem kérdés h ki az erősebb.
A kis unokáimat viszem lovagolni havonta egyszer, száron, és nagyon meglehet szeretni a büdös dögöket! Odahúztam a nagy fejét magamhoz és hozzátettem az arcát a pofámhoz,és simogattam a nagy fejét. Aztán elengedtem és ott beszélgettünk mikor az a hatalmas állat olyan óvatosan ahogy én húztam magamhoz odasimult a fejével az arcomhoz. Szinte hihetetlen , ahogy megérzi ki az aki szereti, a rosszcsont lovat.
jó hangulatú kis videó :)
Nekem van szerencsém (szinte) akármikor lovagolni, a házunktól kb 500 méterre egy ismerősnél, úgyhogy valamennyire össze tudom hasonlítani a motorozást meg a lovaglást. Megbeszéljük, odamegyek és megyünk a prérinek, vagy erdőbe, vagy akárhova, hungaroringhez, kocsmába..... Nem tanultam, nagyon nem is tanítottak, egy éve hébe-hóba járok hozzá, és nagyon megszerettem. Na ott is az, amikor elindul alattad a ló, és nem akarod leállítani, hadd menjen, az hatalmas érzés. Főleg, hogy a nála levő lovak közül a legnagyobb és egyben leggyorsabbon vagyok mostanában, ami úgy 50-55-tel azért megy. Persze esni avval se jó, és a felszerelés is szegényes. Szerencsére én nem estem, csak asszony. Lényegében így jöttünk össze, hogy mögötte mentem és ahogy leesett, a fejétől kb 10 centire mentem el, annyira közel voltam, hogy nem tudtam kitéríteni a lovat. Aztán bejártam a kórházba....jó kis lovestory :) (szerencsére nem lett semmi baja, csak meghúzódott a gerincénél)
Akihez járok, ő is motoros, anno krosszmotor bajnok volt azthiszem 500as kategóriában.
Aki tudja, próbálja ki azt is. Lehet a sebesség így nem tűnik soknak, de a ló azért jobban ráz, meg kell ülni, és érzed ahogy mozog a 4 lába, teste :) (mondhatnám, hogy dolgozik a 4 henger...)
Úgy tudom hasonlítani, hogy autóval 130-tól kezdem érezni a sebességet (persze a Ladám modnjuk 80nál is ráz ), Motoron 80 körül, Lónál meg 40-nél már fúj a szél :)
"ahogy jön a tavasz, úgy kéne a.vasnak összerakódni" Nem baj, majd fokozatosan megokosodsz! És remélem amit szétszedsz, azt össze is tudod rakni!
De hajrá menni fog csak akarni kell, mert magától nem fog!
Na, most már én is elfáradtam!
Tudományos-Fantasztikus Te két okos!
Mondjuk tudományosan szedjük szét és fantasztikus, hogy egyáltalán össze tudjuk rakni

Még egy borzalmas fa vicc lefekvés előtt, amolyan kegyelemdöfés:

Mit mondott Jedlik Ányos anyja amikor Ányos így kiáltott:
-Anyám! Feltaláltam a dinamó elvet!
-TudomÁnyos!
Szájensz fiksön? De most mi ebben a fiksön?
Viszed Te még valamire ! Már most remek Sci-Fi író vagy!
Tavaly is eljött és idén is el fog jönni a vágták idejeeeeeee
link
Nekem mivel jobb a helyzetem egyben van a gép de nincs rajta műszaki, a jóidő meg... na de nem lényeg tavaszra megoldódnak a gondjaink
Hogy én ezen miért nem csodálkozom?
Az jutott közbe az eszembe - igen Józsi, eszembe (!) - ahogy jön a tavasz, úgy kéne a vasnak összerakódni. Az enyém meg lefele épül. A múltkor szét lett szedve a fejidom. Aztán lekerültek az oldalidomok. Össze van kenve a deklifedél. Újabban már az ülések sincsenek rajta. De hétvégén már lehet, hogy motorozni kell! Hajaj!
Hát Te hol jársz erre, ahol az Apriliások sose? Amúgy igen szép géped van! A bőr cucc is igen meggyőző.
Azzal egyszer úgy jártam, hogy elfelejtkeztem az érvényességi időről és majdnem lejárt... gyorsan felhívtam a vizsgabázist és meglepetésemre "akár azonnal is lehet jönni" volt a válasz.
Még le se mostam, bár nem volt elhanyagolva csak egy merő bogár volt az egész simán átment, nagyon jó motorka volt, pedig mikor megvettem volt vele meló, de mint mondtam az idő nekem dolgozik
Ez biza az én vasam!:-)
Nem csak mondom! Csináltam is! De nagyon fárasztó volt, így abbahagytam!
Milyen patika volt az előző motorod is. Gondolom ez is harmadjára ment át a műszakin!
" elkezdtem gondolkodni," nem mondod?!
A kis CB-1 is hordozta a keze munkáját