Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hááááááát.......... bíboros szeretnék lenni!
Aztán vizez prédikálnék, és sört, bort, pálinkát, és francia konyakot innék, fordított sorrendben!
Erre még kicsit hüsi van, de csak holnap lesznek üléseim.
"Én pedig - szentéletű életem miatt - csak nem járhatok elől"
Azért ha lehet nehogymá kinevezd magadat püspöknek, Teeee szent Mikulás!
Ki mögött? Kinek írtad? Ha nekem, akkor énrólam szállj le, mert van gondom így is.
Elfelejtetted beírni, de mindig egy lépéssel ott leszek Mögötted .
Valakinek elől kell járnia, " jó " példával! És Te erre igen alkalmas vagy, már ha csak a mozgalmi múltadból indulunk ki! Elvtárs! A keblemre!
Én pedig - szentéletű életem miatt - csak nem járhatok elől.
Nne B+!

Nem is lesz neki veseköve! lehet, hogy alkesz lesz ?! Megint én vagyok a "példa"!? Igaz, hogy elrettentő!
Pedig én olyan vagyok mint az ökör! Csak akkor iszom, ha szomjas vagyok!
Hű...még fiatalkoromban (gimiben) sokkal több is lement.bulikor 3 üveg bor megadta az alaphangot.mostanában kimarad az alkohol asszony miatt (is).nem kell aggódni, 2 méter felett vagyok,felszívodik az. viszont amikor úgy leszünk hogy mehet a pia akkor engem nem kell félteni.
TE (!) akadtál az emberedre, mert olyan csenevész vagy! Ez nem egy vészes mennyiség. De mondjuk elég fiatalon kezdi!
Na Urak emberünkre találtunk!
3sör meg egy liter bor! Te jó Isten!
Annyitól én nem hogy írni, de még a gépet se tudnám bekapcsolni
És azt mondja gyógyászati okokból ezt már megtanulta a Józsitól!

Üdv a klubban Hagyma!
hát nem keveset nevettem ezen sem Besenyő I.V. István (akinek mindig Igaza Van) sem áll távol tőlem, nekem gyerekkorom meghatározó alakja volt. Ezért sem nevetek már a Szeszélyes évszakokon, vagy a Mikroszkóp színpadon
A széllel pedig az a baj, hogy valahogy mindég szembe fúj. Akkor meg már nemmindegy, hogy mínusz 50-nel indulsz, és ahhoz hogy rendesebben gyorsulj, jobban kell húzni a gázt. A minap sámsonnal mentem haza, szintén orkán erejű szélben, és valahogy mindig balra kellett kanyarodnom a felüljárón, ahol telibe kaptam a kvázi nyugati szelet. Természetesen az okból, hogy egyenesbe maradjon. Azért nem annyira biztos az írásom mert végre iszom . Természetesen gyógyászati okokból csúszott le 3 sör és egy liter bor.
Akkor jöhet :) És ez ugye egy darab össz-visz? Neked is mondom, hogy most még nincs pénz a számlámon, sajna anyámék most mentek el 2 hétre, így kölcsön se nagyon tudok kérni, esetleg majd tesóktól. Ha fel tudod adni, akkor írj, megpróbálom lenyúlni tesómat ennyivel, és átutalni Neked. hagyma8@gmail.com-ra írj, és megbeszélhetjük a részleteket. Baján 6-7 éve voltam (először és) utoljára, akkor is kajakkal, túrán, de eszméletlenül tetszett a város, és tervezem lemenni a jövőben is.
Ne irígykedj majd küldök megint MMS-t hogy jól lebaszhassál mint a múltkor
Kész lesz a szép űlésed hétfőre és aztán eljön a Te időd is!
Majd a másik oldalát nézed!
Amúgy irigykedek, mert holnap motorozol.
Mondjuk nem is Neked kell átvenni hanem nekem, legalábbis az a hír járja
Mondtam, hogy vannak még hibái! De csak kicsi hibái vannak. Így elfogadtam.
Na ez már szép! (vagy ügyesen fotóztad )
Az enyém most nyakig sáros mindenütt vizátfolyások voltak az úton, viszont most lazítottam az elveimen és nem estem neki a mosószivacsnak Holnap megint vágta lesz!
Így néz ki. Vannak még hibái, de itt feladtam. Vagyis készre jelentettem. A másik kép munka közben készült.
Nem Rád gondoltam, hanem akik félreértelmezték
Mondtam én, hogy mondtad?
Mondtam én, hogy a sajátom? Egy szóval sem Csupán tetszik nekem is De mindjárt helyrerakom a dolgot
Bevallom, bicikliztem! És csak egyszer kellett leszállnom, amikor meredek volt . Pedig azt hittem, hogy tápos lettem a télen
De nem!
Nagyon hiányoztál szinte fájt az űr.. de én tudtam, hogy sutyakolod a gépet! Az ilyen távollét igazolt automatikusan, persze csak egy bizonyító erejű kép bemutatása után!
Ha sok dolga volt akkor sok dolga volt, készül a szezonra!
Vehetnél róla példát!
Láttam a vidit amit feltöltöttél állat gép! Viszont mindenki azt hiszi saját anyag
Szerintem a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett nem ártana kiigazítást tenni...
Ha egyszer Kalocsa, vagy Baja felé jársz átveheted személyesen is. Két éve itt van a fiókomba, úgy hogy nekem ráér:)
Megnéztem, a posta költség 400 Ft lenne. Ha esetleg kell, buborékos borítékban el tudom küldeni.