Hááááááát.......... bíboros szeretnék lenni!
Aztán vizez prédikálnék, és sört, bort, pálinkát, és francia konyakot innék, fordított sorrendben!
Erre még kicsit hüsi van, de csak holnap lesznek üléseim.
Valakinek elől kell járnia, " jó " példával! És Te erre igen alkalmas vagy, már ha csak a mozgalmi múltadból indulunk ki! Elvtárs! A keblemre!
Én pedig - szentéletű életem miatt - csak nem járhatok elől.
Nem is lesz neki veseköve! lehet, hogy alkesz lesz ?! Megint én vagyok a "példa"!? Igaz, hogy elrettentő!
Pedig én olyan vagyok mint az ökör! Csak akkor iszom, ha szomjas vagyok!
Hű...még fiatalkoromban (gimiben) sokkal több is lement.bulikor 3 üveg bor megadta az alaphangot.mostanában kimarad az alkohol asszony miatt (is).nem kell aggódni, 2 méter felett vagyok,felszívodik az. viszont amikor úgy leszünk hogy mehet a pia akkor engem nem kell félteni.
Na Urak emberünkre találtunk!
3sör meg egy liter bor! Te jó Isten!
Annyitól én nem hogy írni, de még a gépet se tudnám bekapcsolni
És azt mondja gyógyászati okokból ezt már megtanulta a Józsitól!
hát nem keveset nevettem ezen sem Besenyő I.V. István (akinek mindig Igaza Van) sem áll távol tőlem, nekem gyerekkorom meghatározó alakja volt. Ezért sem nevetek már a Szeszélyes évszakokon, vagy a Mikroszkóp színpadon
A széllel pedig az a baj, hogy valahogy mindég szembe fúj. Akkor meg már nemmindegy, hogy mínusz 50-nel indulsz, és ahhoz hogy rendesebben gyorsulj, jobban kell húzni a gázt. A minap sámsonnal mentem haza, szintén orkán erejű szélben, és valahogy mindig balra kellett kanyarodnom a felüljárón, ahol telibe kaptam a kvázi nyugati szelet. Természetesen az okból, hogy egyenesbe maradjon. Azért nem annyira biztos az írásom mert végre iszom . Természetesen gyógyászati okokból csúszott le 3 sör és egy liter bor.
Akkor jöhet :) És ez ugye egy darab össz-visz? Neked is mondom, hogy most még nincs pénz a számlámon, sajna anyámék most mentek el 2 hétre, így kölcsön se nagyon tudok kérni, esetleg majd tesóktól. Ha fel tudod adni, akkor írj, megpróbálom lenyúlni tesómat ennyivel, és átutalni Neked. hagyma8@gmail.com-ra írj, és megbeszélhetjük a részleteket. Baján 6-7 éve voltam (először és) utoljára, akkor is kajakkal, túrán, de eszméletlenül tetszett a város, és tervezem lemenni a jövőben is.
Na ez már szép! (vagy ügyesen fotóztad )
Az enyém most nyakig sáros mindenütt vizátfolyások voltak az úton, viszont most lazítottam az elveimen és nem estem neki a mosószivacsnak Holnap megint vágta lesz!
Nagyon hiányoztál szinte fájt az űr.. de én tudtam, hogy sutyakolod a gépet! Az ilyen távollét igazolt automatikusan, persze csak egy bizonyító erejű kép bemutatása után!
Láttam a vidit amit feltöltöttél állat gép! Viszont mindenki azt hiszi saját anyag
Szerintem a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett nem ártana kiigazítást tenni...
Ha egyszer Kalocsa, vagy Baja felé jársz átveheted személyesen is. Két éve itt van a fiókomba, úgy hogy nekem ráér:)
Megnéztem, a posta költség 400 Ft lenne. Ha esetleg kell, buborékos borítékban el tudom küldeni.
Aztán vizez prédikálnék, és sört, bort, pálinkát, és francia konyakot innék, fordított sorrendben!
Erre még kicsit hüsi van, de csak holnap lesznek üléseim.