Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És enyém a 8000. hozzászólás!
Termeltünk rendesen!
Hát rendszer az tényleg kevés volt benne. Bár ha meggondolom az évi 4-5 alkalom is bizonyos rendszer. Ritkának mondanám leginkább.
Na megnyugodtam, nem szerettem volna csalódást okozni. Azt hiszem hétvégén hiába lesz 15 fok inkább még rápihenek egy kicsit az első motorozásra. Remélem jövő hét is hasonlóan szép lesz és akkor már lehet egy rövidet gurulni.
Csak érdeklődtem! mert amúgy is lelkiismeretes és nem kell noszogtatni
A tojás az a merre hány lépés mihez való tartásának átvitt értelemben vett megfelelője! De úgy látom nem hatott meg
Ma egyébként rekordot döntött a fórum, ennyi sületlenség már régen volt, kíváncsi lennék hányan röhögnek a háttérben
Ejnye már, no! Mi ez a csunya beszéd?
Amúgy meg felhívtad az Andort, és mondtad neki, hogy letéped a fülét, ha hétvégén nem csinálja meg az ülésemet. Köszönöm!
Látod, erről beszéltem én azzal a bizonyos megosztott falattal kapcsolatban!
Ja hozzám képest meg nem csenevész vagy, hanem anorexiás.
Különben meg miféle tojás? Záp tojás? Meg mi az, hogy van rajtam 1 repedés? Székrekedés? - repedés - Vagy szép repedés?
Nem gyógyulnak ezek! Hiába vetem be mindenféle rábeszélőképességemet, hogy rendszeresen igyátok a poharas orvosságot! Annyit ér mint rendes berúgás után a falra rókázott borsó!
Nem rád vonatkozik de félő, hogy rajtad kívűl simán van még 5 ember aki magára veszi, ha elolvasta azt a hozzászólást. Mondjuk azok nem írnak ide..
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Remélem a mondanivaló vége nem rám vonatkozik. Mert bár tény, hogy volt időszak mikor gyakori volt köztünk az e-mail váltás (motor vásárlás). Valamint kaptam is tőled akkor is segítséget, mikor elcsúsztam, amit újfent köszönök. Az utóbbi időben idejárni is kevesebb időm van. Tehát eddig minden stimmel. Viszont bármikor kereshetsz Te is és többiek is innen, akármiről is legyen szó. Ha mégis rám gondoltál, akkor ezt a dolgot sürgősen tisztáznunk kellene.
Hogyaza.. megazis.. a picsába! Mi az hogy csenevész Te hálátlan.. nem is vagyok az! Na jó hozzád képest lehet, de az meg a Te bajod!
Ma valahol valamikor volt egy telefonbeszélgetés, egyik ember (nevezzük Lacinak) hívta a haverját (legyen Andor) és arról érdeklődött, hogy kész lesz-e az a bizonyos dolog (ami mondjuk legyen a Miklósé).
Aztán mivel az egyik haverja a másiknak aki ismeri a harmadikat és ezáltal ők is megismerkedtek és valószínű össze is fognak haverkodni, vagy talán már haverok is ezt válaszolta "kész lesz mert a másét félre raktam, sőt a sajátomhoz is a jövő héten fogok hozzá"
A történet (nem) kitaláció a nevek egyezése (sem) véletlen, sőt lehet sokaknak értelmezhetetlen pedig egy bizonyos fórumos szövetség következménye amiről felesleges sokat papolni, de ha az nincs (a fórum) akkor valószínű az egyik nem ismeri meg a másikat így nem tud segíteni azzal, hogy ajánlja a harmadikat aki szivesen segít a másikon hiszen régóta barátja már az egyiknek és így annak barátját is barátként kezeli hiszen tudja Ő is, hogy azok által méretünk meg akik hozzánk mérik magukat!

Na de az a "csenevész" az akkor is durva volt, szerintem nem is lehet kimagyarázni...
De megbocsátom.. ezt is!
Mert a cimborád vagyok aki akkor is hibátlan tojásnak lát, ha éppen van rajtad egy kis repedés.
Köszi, remélem már nem tart sokáig. Egyébként az asszony mikor éreztem, hogy nem oké valami holmi ezüst kolloidot akart velem itatni, de én ellenálltam és a pálinkás gyógykezelést választottam. Viszont most már antibiotikumot is szedek tehát sajnos ez a gyógymód nem fojtatható.
Én mindig bevallom , hogy én voltam! Az merő véletlenség , hogy pont a türelmi zónában láttatok! Meg aztán én egy cseppet sem szoktam inni! A részeg disznók lépnek mindig a kezemre ! Csak a Miklós próbál konkolyt hinteni a tiszta "vadászmester"-es üvegembe! De nem engedek az ármánynak , hiába próbálkozik!
Éppen ezért üdvözlöm az antialkoholista szerzetesklub fényes páncélban keheskedő tagjait!
"Szóval amikor valaki eltünik akkor arra gondolok, hogy közöm van ehhez és talán ha nem süketelnék annyit,...."
Ha ez így lenne, akkor nekem már rég be kellett volna fejezni itt a süketelést, mert én jóval túlszárnyallak Téged ebben! - tehát én vagyok a jobb! " süketelésben " - Persze a Józsit meg se közelítem!
Vagyis vigye el a balhét Józsi! Most úgy sincs itt.
De ígérem, hogy ma már többet nem írok, szerintem ennyi is elég volt!
Már rosszul vagyok ennyi gépeléstől!
Minél előbbi gyógyulást Nektek!
Amúgy az volt a probléma, - Józsi is igazol engem - hogy a védőital bevitel nem volt megfelelő!
A szépséges motorodat meg csak sima pasztával pasztázzad, nem polírozóssal. Bár Te ezt úgyis tudod.
Nekem Forma 1-es makettjeim voltak, - többek közt Sennának a Mclaren Hondája - én festettem kézzel a motortól kezdve mindent, 3 hét per darab építési gyorsasággal. Repülőim is voltak - Heinkel 111 He, vagy Mi 28 afganisztáni kamuflázzsal pld - és ezeket mind az iker fiaim 1 másodperc alatt elintézték, a polc lerántásával. Igaz picit több idő volt, mert valahogy bejutottak a szekrénybe.
Nem mondtunk le Rólad, és nem is tagadunk ki! ( Nincs olyan szerencséd! )
Laci meg velem is ezt szokta csinálni: amikor nem írok, csak kuksizok ki a fejemből, - ő ezt tudja, nem tudom honnan - akkor beír valami személyes nekem szólót, amire már reagálni kell, és akkor elégedetten hátradől! Mondhatjuk provokál!
De amúgy meg olyan gyerek, hogy ha kellene, az utolsó falatját is megosztaná a másikkal! ( Pedig milyen kis csenevész )
Így hát pucoljad azt a gépet, mert menni "kell" Nagykörűre!
Ja, az érdekes párhuzam, hogy nálunk is felmerült a Pengének az eladása, - csúnya anyagiak - de csak elpocsékolnám, hisz nincs ára most a motornak, meg más "káros" szenvedélyem nincs, - bár a Józsi azt terjeszti rólam, hogy zugivó vagyok ( nincs alapja ) így ennyi már csak jár nekem!
Így hát itt a helyetek!
( Kicsit szószátyár voltam. )
Szia Lajos!
Szó sincs arról, hogy leírtalak volna sőt ilyenkor egész más jár az eszemben. Akik közelebb állnak hozzám (mint pl. egy sima felhasználónév) azokkal akkor is próbálom életben tartani a kapcsolatot ha éppen nincs mondanivalóm, vagy amikor világvége hangulatom van. Utóbbi állapotban persze lehetséges, hogy nem túl szerencsés a dolgok erőltetése, hiszen olyankor a hozzászólásaimon is meglátszik a "savanyú szőlő" állapot amit akkor nem veszek észre, viszont később visszaolvasva bánom a dolgot. Szóval amikor valaki eltünik akkor arra gondolok, hogy közöm van ehhez és talán ha nem süketelnék annyit, vagy kizárólag a motorozásról írnék nem beleszőve mondjuk a napi gondokat.. és különben is mi jogon vergődök hiszen Suzuki.. meg egyáltalán mi közöm hozzá ki mennyit ír.. de inkább ezeket a mondatokat nyitva is hagyom hiszen csak feltételezések.
Nem mondtam le senkiről soha, pedig olyan is van aki csak akkor keres amikor baja van, hiába váltottunk 5-6 e-mailt több estén keresztül.. miután megoldódott a probléma simán elfelejtett.
Mindössze arról van szó, hogy nem erőltetem senkire a fórumos vagy (ha elkezdődik a szezon) a túramotoros társaságomat, viszont elutasító se leszek senkivel, nem lennék képes rá
Ja nem. A makett az makett és a polcon áll. A modell pedig repülőképes és én ez utóbbival foglalkoztam.
Köszi Lajos! Neked is jobbulást, valóban nem kellemes dokihoz járkálni. Már 4-5 éve megúsztam a legkisebb betegség nélkül is, már kezdtem azt hinni, hogy vasból vagyok, de hát csak nem
én amiatt is szerettem a repülőket, hogy nagyapám mig-15-ös vadászpilóta volt, ő az első magyarok között volt aki repülhetett az első "magyar" sugárhajtású vadászgéppel, és oktatta a kispilótákat. Apám már csak modellezett (elég trehányan), én ezt folytattam (kevésbé trehányan, de azért sajnos pénz és türelem hiányában eléggé összecsaptam általában én is ). Az ágyam felett van egy polc-sor, amin 30-40 makett ott pihen most is .
Mielőbbi jobbulást! A családnak meg extra immunrendszert. Rajtam is kiújult az orrürgegyulladás, de most úgyérzem idejében elkaptam, így próbálom legyűrni, semmi kedvem nincs fülorrgépészetre futkározni.
Rajtam meg most tapos át az influenza Kis hazánk zsebkendő fogyasztásának jelentős hányadát adom ezekben a napokban. Ez még hagyján is, sajnos Lili már elkapta tőlem, de ő valahogy átvészeli, viszont Emit a két hónapos korával remélem nem fogom megfertőzni. Két hetente én indítgatom a motort, készülök a tavaszra Sokminden csinálgatnivaló nincs rajta, amit meg kellene, ahoz nem értek (szelephézag, karbi szinkron). Majd tavasszal levaxolom és azzal megtettem a magamét.
Nofene, én is modelleztem anno Pedig a két dolognak szemernyi köze sincs egymáshoz, mégis érdekes.