Én ma voltam asszonnyal visegrádon. Nagyon jó idő volt,habár visszafelé faztam picit. Viszont rengeteg motorossal találkoztunk út közben. Jó volt látni a sok motort. Össz 115kmt mentünk,a végére kicsit el is faradtunk . Kb 2 óra volt,nem nagyon pihentünk .
Motorozzatok jó sokat! Ez a hétvége nekem felejtős ilyen téren sajnos, ezért is ragadtam meg a múlthét végén az alkalmat, még ha nem is voltak teljesen ideálisak a körülmények.
Viszont hozzáfogtam az autó-motor wellneshez (rájuk fér!), amíg nem csörög a telefon azzal bőven lekötöm magam, a Csühös is csúnyán lett letéve a múltkori zápor után...
De Ti menjetek, élvezzétek a kora tavaszi napsugarakat!
Tudtam én, csak poénkodtam.... jó gyenge volt, mi?
De más motorjába nem szólunk bele, mindenki ahogy érzi.
Holnap egy kis jó idő kellene, hogy karikázzunk egyet. Kettőt.
Nem a Pengére mondtam Te! Hanem a felemás indexre, bár úgyis én menék elől és nem látnám... viszont a tudattal is nehezen bírkóznék, még így agyatlanul is!
Ugye, hogy asszimetrikus?
Nekem a tükrömmel - szárával - volt ilyen gondom, pedig az egyszínű volt, csak árnyalatban volt más. Ezért húztunk - közben fogyasztottunk - mindkettőre zsugorcsövet.
Nem szimmetrikus, legalább fekete szig.szalaggal igazítsd hozzá a zsugorcsöveshez az ép szárat, úgyis ideiglenes megoldás... a szig.szalag lejön ha meglesz a másik!
hát én úgyse látok hátra. Engem így se zavar. Most az hogy egyik oldalt a fekete 1 centivel tovább tart, szerintem senkit nem fog Az meg a másik, hogy ha még megveszem a plusz 1 indexet, akkor azt lehet lecserélem erre, és akkor tökéletes lesz. De egyelőre nem sietek, engem így se zavar.
Petinek köszönöm az indexeket, ma megjött, elugrottam érte a postára. Dupla zsugorcsővel megoldottam a rögzítést, sztem tökjó lett. Azonnal fel is szereltem Nem volt elsőre paszentos, kellett tágítani a lukakon, de hát kinek nem kell mókolni ilyeneknél
Azért én majd törölgetem a vizes homlokát, Te meg legyezed egy szívlapáttal!
Aztán hangulattól függően, majd énekelünk neki "munkadalt" Szegény Sumi! ha tudná milyen jó szívvel vagyunk iránta!?
Ne aggódj Téged nem fényesítünk csak a motorodat! Miki majd szépen megcsinálja mint ahogy az övét is, meg a Zoliét de ne aggódj én leszek a szaktanácsadó
Te csak ne polírozzál semmit rajtam! Jó estét kívánok a tisztelt antialkoholista motorosszerzetes kolléga uraknak! Nagyon remek idő volt ma,17fok! Én meg tökig benne egy régi Videoton rádióban!( Kleopátra) De fél marék alkatrész csere után megy remekül! Holnap még dolgoznom kell rajta mert mászkál a frekije nekijje Jeee!
Nem szeretem, ha a motor nagyon fényes, mert akkor nagyon kell rá vigyázni!
Viszont hozzáfogtam az autó-motor wellneshez (rájuk fér!), amíg nem csörög a telefon azzal bőven lekötöm magam, a Csühös is csúnyán lett letéve a múltkori zápor után...
De Ti menjetek, élvezzétek a kora tavaszi napsugarakat!
De más motorjába nem szólunk bele, mindenki ahogy érzi.
Holnap egy kis jó idő kellene, hogy karikázzunk egyet. Kettőt.
Megyek ki a garázsba, - fiatal még az idő - kicsit még vikszolom a Pengét! Nehogy gépátvételen.......
Bukta lenne!
Nekem a tükrömmel - szárával - volt ilyen gondom, pedig az egyszínű volt, csak árnyalatban volt más. Ezért húztunk - közben fogyasztottunk - mindkettőre zsugorcsövet.
A hátsó gumid érdekes mintázatú, milyen márka?
De pld elölről nem zavaró.
Valószínű agyonnyomna...
Amúgy most hívtak éppen, megyek dógozni
Süt a nap, fúj a szél. De nincs hideg.
Aztán hangulattól függően, majd énekelünk neki "munkadalt" Szegény Sumi! ha tudná milyen jó szívvel vagyunk iránta!?
....egy sörrel a kezemben
Nem szeretem, ha a motor nagyon fényes, mert akkor nagyon kell rá vigyázni!
Mi meg addig jól érezzük magunkat! Tudod. Kaja, pia!