Szerintem az tévesztett meg, hogy a kabátom csinálta. De utána elkezdtem gondolkodni, - senki nem kacag! - hogy a Te tankbőrödet is ő csinálta. Utána hívtalak.
Most Pénteken szerettem volna, de nem jött össze a szabi mert céges fejtágító lesz, jövő héten ügyelet, az meg azért nem jó
Szóval nincs még konkrét időpont, de nem érzem így jól magam a bőrömben, úgyhogy minél hamarabb megoldom
Két éve amikor vizsgázott a karbon dob volt rajta, akkor paráztam egy kicsit. Elvileg most mindene rendben van, aztán majd kiderül legfeljebb viszem mégegyszer
Az az év negatív szenzációja lenne! A vezető tévétársaságok, a legnagyobb internetes hírportálok, a világ legnagyobb lapjai az első oldalon, külön kiemelve hoznák a hírt: CbLaci gépe megbukott a műszaki vizsgán!
Én szeretnék lenni a menedzsered, sajtófőnököd, és ebből óriási pénzeket kasszírozunk! Aztán megfilmesítjük, dalokat írunk róla, és még több pénzünk lesz!
Nos, igen. Az az igazság, hogy nekem is csöszte 1 kicsit a csőrömet, és remélem jobb - szebb - lesz. Így most szárad, holnap csiszolok.
Neked meg az a dolgod, hogy szóvá tedd! Építő jellegű kritikát elfogadok. Mert a gép átvételen már késő!
Na most lesz a tuti! Csak annyi gitt maradjon ami lefedi a karcokat, arra meg már csak fedőréteget fújjál
Bár van egy kis lelkifurkám amiért szóvá tettem... de olyan szép az a motor, hogy megérdemli a tökéletességre való törekvést
Ja, és most én mutatok Neked 1 referencia munkát, Andortól.
Szóval nincs még konkrét időpont, de nem érzem így jól magam a bőrömben, úgyhogy minél hamarabb megoldom
Két éve amikor vizsgázott a karbon dob volt rajta, akkor paráztam egy kicsit. Elvileg most mindene rendben van, aztán majd kiderül legfeljebb viszem mégegyszer
Én szeretnék lenni a menedzsered, sajtófőnököd, és ebből óriási pénzeket kasszírozunk! Aztán megfilmesítjük, dalokat írunk róla, és még több pénzünk lesz!
Neked meg az a dolgod, hogy szóvá tedd! Építő jellegű kritikát elfogadok. Mert a gép átvételen már késő!
Bár van egy kis lelkifurkám amiért szóvá tettem... de olyan szép az a motor, hogy megérdemli a tökéletességre való törekvést
Ja, a képet is küldöm!