Laci!
Vegyél Magne B/-ot, és valerianát. 1-1 tabletta naponta, és nem ismersz magadra.
Kb 3 éve volt egy ilyen szakaszom, hogy mindjárt robbantam.
Két-két dobozzal megettem és nem ismertem magamra.
Főleg most tavasszal, amikor a szervezet vitaminban elszegényedik.
Pedig én aaaannnyi gyümölcslevet iszom?!
:szilva , körte, bárásk-párlat formájában.
És akkor még a szőlőnek az Ő levét nem is említettem.
Főnök csak a vasútállomáson... de hisz tudod
No de a lényeg Miki bácsi! Küldten Neked egy tartalmas mailt a citromos címedre, olvasd el és nézz rá a térképre alaposan
Elküldöm majd mail-ben ha teljesebb lesz a terv mint ahogy most áll.
Egyébként kint a román helységnevekkel is tudni kell boldogulni (szándékosan nem írok jelzőt az ottani cimborák miatt... nekem is rosszul esne a "koszos magyar" jelző, főleg olyasmiért ami régebbi história mint amikor születtem ), amúgy a tervezésnek van a nevektől sokkal egyszerűbb módja, majd elküldöm azt is és Te is látni fogod
A motorozás szeretete az első, ez nyilvánvaló. De mivel ez mostanában különböző okok miatt nem lehetséges, így a nem motorozós elszontyolodott lelkekben tartani kell a lelket, erre meg mást nem tudok, csak a pia, kaja, csajok, humor. ( Nős, családos embereknek mi marad már? )
Laci! Mivel Te olyan okos vagy, azt áruld el nekem, hogy hol van olyan térkép, amin nem koszos román nevekkel szerepelnek a magyar helységnevek. romániában. Mert én nem találtam.
Bocsánat amiért most nem ragadott magával az ivászat vagy a szűzlány és a fütyi viszonya téma, de ahogy közelít a tavasz (bár még nem igazán érződik) egyre inkább a régi cblaci kezd kibújni belőlem, aki annak idején azért talált erre az oldalra mert elsősorban motorozni szeret...
Akkor sacc per kábé sejtetem merre van az arra!
A kiskapun kilépve mindjárt jobbra a főtér felé indulok el, majd a takarmányosnál megint jobbra a régi malacvásár felé folytatom az utam. Elhagyva a helységjelző táblát a vályogvető gödör után balra fordulok a főútra ahol jó sokat megyek egyenesen, sőt túl a csárdán egészen az ország mezsgyéjéig kergetem a Csühöst Bőven túl a hágón, vagy az úthálózat főaortáján (ha addig megépül ) egészen egy fémről elnevezett hegységig húzom a gázt, vagy dél felé egy a mi megyénkkel azonos nevű hegységen keresztül átvágva egy kétszámjegyű úton zavarom fel a port
A cél egy távoli és rendkívűl hagyománytisztelő falucska egy nagy hegy lábánál, ahol állítólag kétszer kel fel a nap, egy az ott élő emberek nevét viselő óriáskőnek köszönhetően Több napos lesz az út, jó kis 4-5km-es gyalogtúrával fűszerezve, de a tervek még érlelődnek. Most már tudsz mindent és van két lehetőséged vagy jössz, vagy van a másik, hogy még szép hogy jössz! Lesz segítség is egy helyismerettel rendelkező cimbora aki a normális túramotorozás képviselője. Nagyon nem fogom közhírelni, hiszen ismerőssel, vagy az ismerős ismerősével szivesebben elindulok mint olyannal akit nem ismerek
Mert ugye kezdődik minden egy fórumon (amit télen is látogatunk, mindenféle kifogások nélkül ) itt megszületnek az egynapos túrák, majd köttetnek (vagy nem ) a barátságok és majd csak ezután jöhetnek a többnapos túrák ahol viszont egymásra vagyunk utalva...
Röviden ennyi, a többit majd személyesen!
"Bár elég nehéz, mert a piából sosem hagytok. "
Óóóóó, Te ártatlan, ma született, hófehér lelkületű, kis bárány!
Még a "pia" szóra is elpirulsz, mint a szűz lány ha azt mondják neki, hogy fütyi!
Iszok is valamit, ezt nem bírom józanul!
Ja, és ma már ne írkáljon ide senki se több marhaságot, mert elfáradtam!
Szevasz Miki!
Idézhetted volna a mondat másik felét is, hogy miért is nem a kengurubőr..
Na de a lényeg az tényleg abban rejlik, vagyis a közös gurulásokban és hogy ilyenkor télen sem jegeljük a dolgot
Már vannak ötleteim és mindig születnek újak, most is dolgozok az egyik ilyen projekten, de majd idejében megtudod
Amúgy ha akarnánk se tudnánk elkerülni egymást, példa volt rá a mai reggel
Nyugodalmast!
Az alma ideális tárolási hőmérséklete is 5°C körül van, ezért találkozik nálam e két dolog, azaz az almásláda amiben az alma van és az akkumulátor ami az almásláda mellett kapott helyet a fűtetlen kamrában
Megnyugtatlak a motorozáshoz nem kell almásláda és még az almát sem kell szeretned ahhoz, hogy motoros váljon belőled. Csak jó tanács lett volna részemről viszont van az a mondás a budai kutyavásárról... na ez annak lett a tipikus esete!
Vegyél Magne B/-ot, és valerianát. 1-1 tabletta naponta, és nem ismersz magadra.
Kb 3 éve volt egy ilyen szakaszom, hogy mindjárt robbantam.
Két-két dobozzal megettem és nem ismertem magamra.
Főleg most tavasszal, amikor a szervezet vitaminban elszegényedik.
Pedig én aaaannnyi gyümölcslevet iszom?!
:szilva , körte, bárásk-párlat formájában.
És akkor még a szőlőnek az Ő levét nem is említettem.
Mostanában én ritkán vagyok józan... valamitől mindig beborul az agyam...
...de legalább a pia volna az oka!
Többiek?
No de a lényeg Miki bácsi! Küldten Neked egy tartalmas mailt a citromos címedre, olvasd el és nézz rá a térképre alaposan
Egyébként kint a román helységnevekkel is tudni kell boldogulni (szándékosan nem írok jelzőt az ottani cimborák miatt... nekem is rosszul esne a "koszos magyar" jelző, főleg olyasmiért ami régebbi história mint amikor születtem ), amúgy a tervezésnek van a nevektől sokkal egyszerűbb módja, majd elküldöm azt is és Te is látni fogod
Laci! Mivel Te olyan okos vagy, azt áruld el nekem, hogy hol van olyan térkép, amin nem koszos román nevekkel szerepelnek a magyar helységnevek. romániában. Mert én nem találtam.
A kiskapun kilépve mindjárt jobbra a főtér felé indulok el, majd a takarmányosnál megint jobbra a régi malacvásár felé folytatom az utam. Elhagyva a helységjelző táblát a vályogvető gödör után balra fordulok a főútra ahol jó sokat megyek egyenesen, sőt túl a csárdán egészen az ország mezsgyéjéig kergetem a Csühöst Bőven túl a hágón, vagy az úthálózat főaortáján (ha addig megépül ) egészen egy fémről elnevezett hegységig húzom a gázt, vagy dél felé egy a mi megyénkkel azonos nevű hegységen keresztül átvágva egy kétszámjegyű úton zavarom fel a port
A cél egy távoli és rendkívűl hagyománytisztelő falucska egy nagy hegy lábánál, ahol állítólag kétszer kel fel a nap, egy az ott élő emberek nevét viselő óriáskőnek köszönhetően Több napos lesz az út, jó kis 4-5km-es gyalogtúrával fűszerezve, de a tervek még érlelődnek. Most már tudsz mindent és van két lehetőséged vagy jössz, vagy van a másik, hogy még szép hogy jössz! Lesz segítség is egy helyismerettel rendelkező cimbora aki a normális túramotorozás képviselője. Nagyon nem fogom közhírelni, hiszen ismerőssel, vagy az ismerős ismerősével szivesebben elindulok mint olyannal akit nem ismerek
Mert ugye kezdődik minden egy fórumon (amit télen is látogatunk, mindenféle kifogások nélkül ) itt megszületnek az egynapos túrák, majd köttetnek (vagy nem ) a barátságok és majd csak ezután jöhetnek a többnapos túrák ahol viszont egymásra vagyunk utalva...
Röviden ennyi, a többit majd személyesen!
Óóóóó, Te ártatlan, ma született, hófehér lelkületű, kis bárány!
Még a "pia" szóra is elpirulsz, mint a szűz lány ha azt mondják neki, hogy fütyi!
Iszok is valamit, ezt nem bírom józanul!
Ja, és ma már ne írkáljon ide senki se több marhaságot, mert elfáradtam!
Persze nem ilyen gyengét, amit most én nyomtam itt!
Nyergem csak hét elején lesz, és legjobb esetben sisakom is csak akkor.
Kivilágított a nap+4 fok, és mindjárt május.
De akkor nem vitzeskedek látom nagyon nem jön be...
Üdv B.
Idézhetted volna a mondat másik felét is, hogy miért is nem a kengurubőr..
Na de a lényeg az tényleg abban rejlik, vagyis a közös gurulásokban és hogy ilyenkor télen sem jegeljük a dolgot
Már vannak ötleteim és mindig születnek újak, most is dolgozok az egyik ilyen projekten, de majd idejében megtudod
Amúgy ha akarnánk se tudnánk elkerülni egymást, példa volt rá a mai reggel
Nyugodalmast!
Megnyugtatlak a motorozáshoz nem kell almásláda és még az almát sem kell szeretned ahhoz, hogy motoros váljon belőled. Csak jó tanács lett volna részemről viszont van az a mondás a budai kutyavásárról... na ez annak lett a tipikus esete!