Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a helyzet ? Hogy állsz motorilag?
Ha lenne hummered, igen hamer - hamar - eladnád, mert odarúgna a családi költségvetésnek!
Egészségedre!
Szevasztok!
Nem tudok palacsintát sütni és nincs Hummerom más meg most nem jut eszembe
Megyek családi összeröffre...
Van akinek telik rá....... Jó ez a kis ötletelés.
http://www.keptelenseg.hu/kozl...

Törik a jeget a Balatonon birodalmi lépegetőkkel
Nem esett a földre! Felragadt a plafonra
Úgy akartad mondani, hogy volt nevetés mikor leesett a földre?
Annál én sokkal okosabb vagyok! Csak olyan helyre megyek vele, ahová motorral kell menni!
Ő ugyanis egy gyalogló gép! Megy mint 1 birodalmi lépegető a Tatuinon.
Ja, már bekiabált a Penge a garázsból, hogy "énvelem már nem foglalkozik senki?" Kimentem, és megnyugtattam, hogy mindjárt sorra kerül.
Van egy ilyen rendes méretű palacsintasütőm, és ha nekilátok, "rendes" méretű darabok készülnek rajta! D= 31.5 cm! A picinyeknek tetszik, ahogy sütöm, és feldobva fordítom meg! És volt nevetés a múltkor mikor elsütöttem nekik ezt a szakállas viccet
Azért hegyet mászni ne indulj el vele mert másnap keserves lesz felébredni mi jóval fiatalabbak vagyunk de alig bírtunk követni
Már csak a szája jár, nincs már mögötte teljesítmény!
Na most már elég lesz a riogatásból mert eddig nem volt de ezután még alvászavarom is lesz
Mondjuk kérdés ki az akit burkoltan palacsintaként emlegetsz...
Fél kézzel kinyomom a

lekvárt a palacsintából!

Állítólag mindenkinek van egy alteregója még Chuck Norrisnak is, ráadásul mint kiderült itt van közöttünk
és kőkemény!
Igyekezz mert a jövő hét végére 10fok feletti hőmérsékleteket emlegetnek az időjósok
Lehet péntekre bejelentem műszakira a Csühöst
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál Suttyó!
Ez még csak az első kör volt, ezt még követte kettő, de már a feliratot kitakartam, mert éreztem, hogy az cumi lesz.
De az majd csak holnap.
Az "A" betű alatt átlóban van két pontszerű mélyedés, az még kíván egy kis törődést, úgyhogy nem úszod meg egy szórógittes akcióval
Ha lehet okoskodni, akkor legközelebb szig.szalaggal teljesen takard ki alul a két horonyszerű mintát mert száradás után nehéz lesz kicsiszolni amit most belefújtál.
Amúgy jó lesz
Jól van Papa! Ne zsörtölődj már annyit, inkább mutatsd mit alkottál aztán majd megírom, hogy érdemes volt e kinlódni vele
Na ez a projekt fut a garázsban.
Ide figyelj, Lackó Mackó! A Józsit bácsizzad, Ő a vén, nem én!
Válaszolva előző kérdésedre, a garázsban teszek veszek, - mindjárt felhergáncsolok 1 képet, hogy lásd - majd nézem az emilt is, mert megyek vissza, messze még a vége.
Nem , növényi alapú nyugtató.
A Magne B6 az tényleg jó, tavaly elszedtem egy dobozzal
viszont a Valeriana az nem valami altatóféle ?
Az alvással nincs bajom, sőt bárhol bármikor képes volnék rá
Magne.B-6 !