Azt bizton állíthatom, hogy Zoli csütörtök bébi szetterkedik, mert a barátnéja dolgozik, így Ő nem motorozik. Ja, megnéztem, szombatra 20, vasárnapra 19 fokot jósol az omsz.
Akkor van igény a csütörtökre? Mert abban az esetben úgy tervezek, hogy a távolság lehetőleg mindenkinek kedvezzen... ha viszont nem akkor a saját fejem után indulok el. Pedro, Lajos, Zoli Ti mit szóltok? Vagy még hideg van?
A szerencsétlenségben az az egyetlen szerencse, hogy nem egy-két hónappal később következett be, bár így is sokkal komolyabb károk keletkeztek mint azt az ember gondolná! A nádas madarai jobban majd áprilistól kezdik a fészkük építését egy két kivétellel mint pl.a Nádirigó aki inkább a téli nádégetések-vágások után a később újon nőtt nádasokat szeretik. Az olyan vonuló madarak viszont mint pl.a nádi poszátafélék vagy a Szárcsa és főleg a Ludak akik az öregebb nádasokat szeretik kereshetik majd szerencsétlenek áprilisban a tavalyi otthont. Arról nem is beszélve, hogy az olyan állandó madaraink mint a kis Nádi tücsökmadár vagy a Kék cinege biztosan sok elpusztult.. és sokszor egy szaros csikk miatt.. borzalmas az ember!
nekem még akár jó is lenne, csak anyagilag nem állok sehogy :( Megpróbálok lehúzni egy telitanknyit, abból ki kell jönnie. Meg lehet hogy közbejönnek más programok (szóval nem ígérek semmit), de csütörtökön én is szívesen motorozgatnék. A Tisza pedig pont köztes út.
Sajnos nem megy robogóval, mert a hangsúly a biciklizésen van! És az aprók is érezték az izmukat, hogy hazaértünk.
De a lényeg, hogy már alig kell váltogatnom és sétálnom pihenés-képpen. Azt hittem nehezebb lesz a téli semmittevés után újraedzésbe jönni.
Az este égett a nádas a Badacsony és Szigliget között.
Oltani sem tudták mert szélvihar volt hozzá.
Lassan venned kell valami robeszt mert így csak tönkrevágod magad nálunk is ahogy nőttek a fiúk egyre komolyabb kihívást jelentett lépést tartani velük... most meg már saját külön utakon járnak
Olyan, hogy fürdetés... még az előző évszázadban volt!
Vasárnap meg nekem kilőve mert elutazok k.rva messzire de úgy ám, hogy egy hétig a híremet se halljátok!
Na mindegy akkor majd magányosan... legfeljebb csinálok képeket...
"Egyéb ötlet?" PIA, NŐK! Ha már így rákérdeztél!
Na, komolyan. Mondtam, amit az előbb mondtam!
Na, a lényeg: én csak csütörtökön, és vasárnap érek csak rá, mert péntek, szombat családi rendezvény, és az biztos, hogy Zolinak a péntek szintén családi haddelhadd. És hát ugye a családi rendezvények kötelező jellegűek.
De a lényeg, hogy már alig kell váltogatnom és sétálnom pihenés-képpen. Azt hittem nehezebb lesz a téli semmittevés után újraedzésbe jönni.
Az este égett a nádas a Badacsony és Szigliget között.
Oltani sem tudták mert szélvihar volt hozzá.
Olyan, hogy fürdetés... még az előző évszázadban volt!
Most vettem be aszpirint hogy reggel mozgásképes legyek!
Szép estét ántialkoholistak!
Lajos?
és a többiek?
Na mindegy akkor majd magányosan... legfeljebb csinálok képeket...
Na, komolyan. Mondtam, amit az előbb mondtam!
Na, a lényeg: én csak csütörtökön, és vasárnap érek csak rá, mert péntek, szombat családi rendezvény, és az biztos, hogy Zolinak a péntek szintén családi haddelhadd. És hát ugye a családi rendezvények kötelező jellegűek.
Egyéb ötlet?