Ez az igaz, lejárt műszakinál kell az útvonal engedély. Tehát vagy svarcban rajta ülve, vagy szállítva lehet megoldani, ha nem akaródzik fizetni. Áprilisban nekem is lejár, remélem addigra már jó idő lesz
Pontosan ezt kérdeztem meg (mondjuk nem a vizsgabázison hanem az okmányirodában ) és azt mondta a néni ha lejárt a műszaki akkor arra a napra kell kérni az útvonalengedélyt amelyik napon viszed műszakira és az bizony 3500 jó magyar forint
Van a sógornak egy zárt Ducato-ja, lehet elviszem majd azzal Nem arról van szó, hogy nincs 3500Ft-om, de elegem van már ebből a sok gusztustalan pénzbeszedésből
Pedig én ha motorról van szó nem sajnálom...
Nem érted ezt Te Laci! Akkor semmi pénzt nem lehet beszedni, és abból nem lesz segíjjke. Nézz utána, mert lehet, hogy úgy van, hogy a vizsga napján lakástól a vizsgahelyig közlekedhetsz! Kérdezd meg ahol vizsgáztatni fogod. Ebbe a sós lébe véletlenül se vidd bele!
Szép estét antialkoholista erkölcs csőszök! Meg náciakiok! Világított a nap egész nap,mégsem kellett a homlokomat törölgetni! Pedig még egy bögre szegfűszeges fakérges vöröset is betoltam, kizárólag egészségügyi okokból! Olyan meg van bőséggel!
Megkérdeztem az útvonalengedélyt, simán adnak arra az egy napra amikor a vizsgabázison fogadnak, na persze 3500Ft ellenében
Pénteken lejár a műszakim és én nem akarom a sólében megfüröszteni a gyönyörű leömlőimet és összeb@szni az egész motort...
3 variáció marad
1. kérek útvonalengedélyt hízlalva ezzel a bürokrácia bugyellárisát
2. elviszem utánfutóval
3. megvárom a jobb időt és simán elviszem, bevállalva ezzel azt, hogy megzsanettoznak a rendőrök
A lejárt műszakit egyébként úgy kezelik mint ha katasztrófális állapotú járművel, fékek nélkül közlekednél.
Viszont ha kicsengetsz 3500 Ft-ot mehetsz tökön paszulyon keresztül mert azonnal közlekedésre alkalmas állapotúvá válik a járműved...
Vajon miért nincs alkoholfogyasztási engedély befizetné a paraszt aztán már mehetne is a kocsmába autóval hiszen nálla lenne a "zengedély" így a baleset kizárva!
Hülye valami ez kérem....
Ne haragudj!
De elképzeltem:
"Zengjük a dalt, üde mámoros ajkakkal!
Vérvörös színt fest az égre a hajnal.."
Először Te kezdenéd a szöveget és közben Zoli:
Rampapapam Rampapapam.. majd fordítva
Szerintem nagy sikeretek lenne!
Mi nem fogunk így járni, ugyanis ezeknél értelmesebbek vagyunk, no meg nálunk nincs ám pazarlás!
Józsi meg el fog jönni! ( Józsi! Nehogy meghazudtoljál! )
Amúgy meg vehetünk üveges sört is.
Vagy igen?
Persze látom amit látok, de soha nem adok ennek hangot, a sajátommal sokkal kritikusabb vagyok...
Van a sógornak egy zárt Ducato-ja, lehet elviszem majd azzal Nem arról van szó, hogy nincs 3500Ft-om, de elegem van már ebből a sok gusztustalan pénzbeszedésből
Pedig én ha motorról van szó nem sajnálom...
Pénteken lejár a műszakim és én nem akarom a sólében megfüröszteni a gyönyörű leömlőimet és összeb@szni az egész motort...
3 variáció marad
1. kérek útvonalengedélyt hízlalva ezzel a bürokrácia bugyellárisát
2. elviszem utánfutóval
3. megvárom a jobb időt és simán elviszem, bevállalva ezzel azt, hogy megzsanettoznak a rendőrök
A lejárt műszakit egyébként úgy kezelik mint ha katasztrófális állapotú járművel, fékek nélkül közlekednél.
Viszont ha kicsengetsz 3500 Ft-ot mehetsz tökön paszulyon keresztül mert azonnal közlekedésre alkalmas állapotúvá válik a járműved...
Vajon miért nincs alkoholfogyasztási engedély befizetné a paraszt aztán már mehetne is a kocsmába autóval hiszen nálla lenne a "zengedély" így a baleset kizárva!
Hülye valami ez kérem....
Jó éjt!
De ezt nem szoktuk énekelni. Ellenben azt igen, hogy:
" vörös zászló leng, lengeti a szél,
a csaták bíbor hajnalán...."
stb, stb, stb.
De elképzeltem:
"Zengjük a dalt, üde mámoros ajkakkal!
Vérvörös színt fest az égre a hajnal.."
Először Te kezdenéd a szöveget és közben Zoli:
Rampapapam Rampapapam.. majd fordítva
Szerintem nagy sikeretek lenne!
Elképzeltem
Mármint Téged meg a Zolit..
De az nem olyan népies......
Pénteken láttam a motorját, már csak 1 icipici híja van.
énekelnénk meg ilyenek...
Józsi meg el fog jönni! ( Józsi! Nehogy meghazudtoljál! )
Amúgy meg vehetünk üveges sört is.
Viszont ha eljön veszünk egy bulihordót a tiszteletére
Csak nehogy így járjunk: link