Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helytelen!
Én olyan 20 éve!
Nézem.
Jaj már megint mire tanítasz minket
Most küldtem át a fotókat a citromos mailedre
Olyan régen jártam már kocsmába télen, hogy már nem is emlékszem rá.
Ejnye még erről is én kell, hogy felhomályosítsalak! Ilyen tapasztalt fejjel?! Hát amikor a kocsma környékén a hóra kergetik a rókákat!
Felhívtam, így helyes!
Fel hívtam én is, megbeszéltük, de a képet érdekes módon nem mondtam.
Megvolt a motormunstra jó gépet újított a cimbora némi törődést igényel, de motorikus szempontból kifogástalan és vannak jó cuccok is rajta, ilyen pl. a dupla Marving kidörrentő!
Később ha visszakapom a gépemet elküldöm a képeket mailben... most a gyerekével kalózkodok az enyém foglalt ehhez viszont süket vagyok
Havat okádni? Erről még nem hallottam!
Ma reggel nem tudtam eldönteni mit csináljak. Havat hányjak, vagy okádjak! Így aztán nagy hóhányó lett belőlem. Jót tett ez a kis testmozgás, bár egyetlen porcikám sem kívánta. Most meg beöntök egy forralt vöröset, mézzel fakéreggel, de csakis az egészségetekre! Na zdaróvie!
Ha meg nem issza, amilyen!
Farkasokat nem kellett kergetni a hátad mögül? Itt a Balatonnál hó sem volt. Felmentünk Hárskútra, ott meg vízszintesen hordta a havat! Szombaton elviszem szánkózni az aprókat, mert ott biztos van hó rendesen.
Elég magas, nekem lábujhegyes volt a pozició, viszont Laci kb. akkora mint én ezért úgy oldották meg, hogy vettek ki a szivacsból és újrahúzták az ülést. Andornak szerintem ideális a magasságához, neki nem lesz ilyen gondja. A túraendúrók ilyenek, de aki azt szereti az vállal kompromisszumot
Hívd fel nyugodtan, biztosan örűl majd neki
Írtad, hogy mentél vele - a Laciéval - nem magas az üléspozíciója? Leért rendesen a lábad?
Mondjad neki, hogy mutassa meg. Ne mondjad, majd én holnap felhívom, és megmondom neki.
Nem ígérek képet, mert végülis nem az enyém és ha akarja majd ő megmutatja. Egyébként jó motorok azok a Pegaso-k, bármennyire is egy henger meg légkalapács feeling... a Laciéval már mentem és bizony hármat püffen de lép olyat, hogy elég rajta megkapaszkodni
Sokat motoroztunk együtt de még nem volt semmilyen probléma a géppel. Szerintem jó választás azoknak akik a hasonló irányzatot kedvelik.
Képet kérünk! De hogy túraendúró......... Az olyan helyeken is elmegy.......hogy na! Vagyis én nem.
Na csak gyere, gyere! Jut Neked is! Majd Laci hoz!
Na akkor komolyra fordítva
Holnap megnézem a motort aztán beszámolok róla, bár biztosan nem rossz mert segített a vásárlásnál Laci cimborám aki orvosa a járműveknek
Ha már hó: 84 telén voltunk a Bakonyban hadgyakorlaton. Mosladék hideg, rohadt nagy hó, metsző északi szél.
3 nap után már nem tudsz ellenállni a természet szavának, - tartogatod ameddig tudod, mert mint említettem volt, a hideg - el kell menni a nagy dolgokat elintézni. Elballagsz valamerre, 1 életem, 1 halálom, gatya letol, - másképp nem megy - fütyi felhúzódik a hasba, - hideg - a papír pedig elszáguld a szelek szárnyán, a messzeségbe, amit nem sokáig kísérhetsz szemeddel a hófúvásban!
Igen hangulatos volt!
Csak ne innál annyit! Mert ránk alig gondolsz!
Mindenki tudja , Te vagy a fényes makulátlan páncélú vadászmester pusztító!
Az, az! Már teljesen kivetkőztem emberi mivoltomból, amióta Lacit ismerem!
Lásd az előző hozzászólásom! Előtte nekem sose volt ilyen!
Szerintem már beájult! Azért hallgat!