Megvolt a motormunstra jó gépet újított a cimbora némi törődést igényel, de motorikus szempontból kifogástalan és vannak jó cuccok is rajta, ilyen pl. a dupla Marving kidörrentő!
Később ha visszakapom a gépemet elküldöm a képeket mailben... most a gyerekével kalózkodok az enyém foglalt ehhez viszont süket vagyok
Ma reggel nem tudtam eldönteni mit csináljak. Havat hányjak, vagy okádjak! Így aztán nagy hóhányó lett belőlem. Jót tett ez a kis testmozgás, bár egyetlen porcikám sem kívánta. Most meg beöntök egy forralt vöröset, mézzel fakéreggel, de csakis az egészségetekre! Na zdaróvie!
Farkasokat nem kellett kergetni a hátad mögül? Itt a Balatonnál hó sem volt. Felmentünk Hárskútra, ott meg vízszintesen hordta a havat! Szombaton elviszem szánkózni az aprókat, mert ott biztos van hó rendesen.
Elég magas, nekem lábujhegyes volt a pozició, viszont Laci kb. akkora mint én ezért úgy oldották meg, hogy vettek ki a szivacsból és újrahúzták az ülést. Andornak szerintem ideális a magasságához, neki nem lesz ilyen gondja. A túraendúrók ilyenek, de aki azt szereti az vállal kompromisszumot
Hívd fel nyugodtan, biztosan örűl majd neki
Nem ígérek képet, mert végülis nem az enyém és ha akarja majd ő megmutatja. Egyébként jó motorok azok a Pegaso-k, bármennyire is egy henger meg légkalapács feeling... a Laciéval már mentem és bizony hármat püffen de lép olyat, hogy elég rajta megkapaszkodni
Sokat motoroztunk együtt de még nem volt semmilyen probléma a géppel. Szerintem jó választás azoknak akik a hasonló irányzatot kedvelik.
Na akkor komolyra fordítva
Holnap megnézem a motort aztán beszámolok róla, bár biztosan nem rossz mert segített a vásárlásnál Laci cimborám aki orvosa a járműveknek
Ha már hó: 84 telén voltunk a Bakonyban hadgyakorlaton. Mosladék hideg, rohadt nagy hó, metsző északi szél.
3 nap után már nem tudsz ellenállni a természet szavának, - tartogatod ameddig tudod, mert mint említettem volt, a hideg - el kell menni a nagy dolgokat elintézni. Elballagsz valamerre, 1 életem, 1 halálom, gatya letol, - másképp nem megy - fütyi felhúzódik a hasba, - hideg - a papír pedig elszáguld a szelek szárnyán, a messzeségbe, amit nem sokáig kísérhetsz szemeddel a hófúvásban!
Igen hangulatos volt!
Én olyan 20 éve!