Igen, így van, arra a kis időre legalább kikapcsol az ember, kicsit szabadnak érzi magát, elfelejti picit a gondokat, kötetlenül tekereg, vagy egyedül, vagy barátokkal. Bizony jöhetne már.
Ja a f@szbúkon olvastam, hogy Lajosék már 1 hete beköltöztek az új házba.
Viszont amikor motorozunk akkor valamelyest felejtődnek ezek a dolgok és kikapcsol az ember agyából a borulátás...
Legalábbis én ezzel tudok kikapcsolódni a legjobban, jöhetne már a tavasz ideje lenne kikapcsolódni egy kicsit
Hát bizony, a panelben "megfulladnátok"! Nem Nektek való. A 6 -7 milka meg öngyilkosság a mostani időkben.
Megmondom, mi a gond: az a baj, hogy Te is, úgy mint én, és még páran PRODUKTÍVE munkát végzünk, és bizony abból ebben az országban nem lehet megélni normálisan. Hát miféle ország az, ahol végig dolgozod a hónapot, - igen keményen - és csak kínlódsz.
Látod, már megint politizálok. De hát ha hazaáruló politikusok irányítanak, döglődik az ország is!
Ja igen a benzint nem is mondtam vagy két éve azon rágódtunk eladjuk a lakást és beköltözünk a városba, több munkalehetőség, nem kell naponta ingázni, több lehetőseg a gyerekeknek is...stb
Elkövettem azt a hibát fiatalon, hogy a szülőfalumban építkeztem, mert fiatal pályakezdőként volt munkahelyem, ami akkor még nyugdíjas állásnak bizonyult
Aztán jöttek a gondok és az atombiztosnak hitt munkahelyemet átvette a Hajdú Bét ahol később gordonka lehúzta a redőnyt
Munkanélküliség fenyegetett de szerencsém volt mert felvettek az áramszolgáltatóhoz, ezután kezdtünk játszani a gondolattal, hogy elköltözünk. Számoltunk... eladjuk a lakást ami falun annyit ér, hogy kapunk érte egy panelt, ahol én úgy érezném magam mint a Vadászsólyom a kalitkában... vagy veszek fel vagy 6-7milka hitelt és a ház árához csapva talán tudok venni egy városszéli lakást.
Inkább maradtunk, aztán majd lesz valahogy amíg épkézláb vagyok addig nem leszek rest dolgozni, meg aztán sok minden köt ide, nem is szivesen mennék
Úgy beszélsz mintha válogatni lehetne a jobbnál jobb munkahelyek között
Változott a besorolási bérem és a gyerekek után járó adókedvezmény is mozdít valamennyit... de a lényeg az, hogy még van munkahelyem így pillanatnyilag a jó végén állok a kukinak.
Ha viszont azt nézem mennyi kiadásom van (gyerkőcök taníttatása, adók, közüzemi számlák...stb) rendesen szívok mint a torkos borz mint ahogy mindenki aki becsületesen próbál megélni
"Ne aggódj nem leszek ettől gazdag" Helytelen , fakír akarsz lenni, és csak önkízásból jársz be!
Tényleg észre lehet venni az "új " egykulcsos adót, vagy megint a rossz végén vagy a kukinak?!
Ne aggódj nem leszek ettől gazdag, viszont ezzel keresem a kenyerem Néha keserves meló amiből Ti csak annyit vesztek észre, hogy "végre visszajött a villany" link
Már bezárt a gyógyszertár főorvos úr , ráadásul hétvége van és itt faluhelyen még a boltok is bezárnak.
Hétfőig már valahogy elvajúdozok aztán hétfőn veszek olyan izé.. komplexumot
Parancs! Értettem!
A motoros népet szolgálom!
Már tegnap óta járja a rosszbaj mindenem de tavaszig csak magamhoz jövök
Pihenni kéne a melegben, legalábbis azt erőltetném ha nem háborgatnának... most értem haza
Kedves fórum társak, az "orvos válaszol" című rovatot olvashatták.
Na idefigyelj, Te "taknyos"!
Húzzál bele, mert mindjárt itt a tavasz, - ami nem kicsit ravasz - és valakinek elől is menni kell, mert eltévedünk. No meg a túra tervet is össze kell állítani valakinek. ( Bár a Péter is ígért valamit ezzel kapcsolatban.)
Így ki kell, hogy ábrándítsalak, nem lehet itt betegeskedni!
Ha a NeoCitran-ra gondolsz akkor azt dupla dózisban nyomom
más most nem jöhet számításba mert ügyelek is
Rakjál be inkább egy DVD-t talán érdekesebb lesz mint a tűz
Mert nem szeded a poharas gyógyszert rendesen, aztán még valami bajod lesz! Igyekezzél , mert én már bevettem a raggeli előírtat! De csakis a hideg miatt.
Marha szr idő van, hozok be fát!
Aztán ülök a kandallónál, és nézem a tüzet.
Micsoda mélyenszántó gondolatokat hozott itt össze tegnap a nyugdíjas klub.. erkölcs, fizika, csillagászat, Nóbel-díj, csak lesek a taknyos korommal akarom mondani taknyos kórommal!
Mert sajnos sikerült úgy megfázni, hogy levegőt alig kapok és a fejem is úgy érzem mindjárt szétdurran...
Na de nyugi van kollégák megmaradok!
Hát ez fertelmetes! Van itt egy veteránmotor gyűjtő, és megkínált "gyógypálinkával", és csak bazsalyogtam ! Most kezdek egyenesen látni. Azt mondta , hogy ez a pálinka nem görbíti, hanem gyűri a teret! Annyira alig lehet követni!
Te feslett életű, Te! !
Mi igen csak erkölcsös, keresztényi életet élünk, csak TE lógsz ki a sorból! ! De köztünk marad.
Pld most is szín józan vagyok! Gondolj csak bele.....
Mire le lesz papírozva, vizsgáztatva, addigra az esztétikai részét is meg lehet csinálni. Aztán majd megnézzük élőben is. Én kicsit nagyobb gépre számítottam, de lehet, hogy az Andor hízott meg, mióta nem láttam.
Ja a f@szbúkon olvastam, hogy Lajosék már 1 hete beköltöztek az új házba.