Micsoda? Kicsoda? Én?
Kikérem magamnak! Különben is, már elfogyott a jéger tegnap este!
Ma 1 kis bort ittam. Mert már nem volt más. De csak 1 kicsit. Vagyis annyi maradt az üvegben.......
"Az én erkölcsömet Ti ficamítottátok ki a Miklós haveroddal"
Fúúúú, hogy mit kellett a Mikivel feszegetni azt az "erkölcsöt" a
nagy pajszerrel hogy kimozdítsuk!? Nem győztük törölgetni a homlokunkról a sörhabot!
Te nem az El-Alamein csatában harcoltál hanem az Alamónium miatt , aztán azt hiszed a másik is olyan. Az én erkölcsömet Ti ficamítottátok ki a Miklós haveroddal mindenféle elméletekkel, de aki ismer az tudja mi van
Hát ha az jutott eszembe Mondhattam volna azt is, hogy kb 6 éve Miskolc-Tiszaújváros között olyan hóval volt az út két szélén, hogy csak havat lehetett látni. Hol van ez attól?
Mikor együtt harcoltunk El-Alamein-nél, ugye Miklós!
Ezek meg lógtak! Aztán most meg még pelusban szaladgálnak! Te, aztán mikor a Laci ráfordult a 43-asra miből gondolta, hogy jó lesz neki? Kinn álltak a lányok? De csendben mondjad nehogy kihallatsszon! A Laci erkölcse amúgy is eléggé viharvert állapotban van. Ha a Kriszti nem vigyázná teljesen elqrvulna. Még rajtunk is túltenne!
Szevasz Miki bácsi!
A túraendúrós vonalat erősíti a komám! Ugyanaz a 650-es Aprilia mint a Laci barátomé, úgyhogy fel kell kössük a gatyeszt a Csühössel ha velük indulunk el.
Természetesen csatlakozhatsz, legfeljebb mi nem megyünk le az aszfaltról, végülis mi vagyunk a gyorsabbak így nem kell a rövidebb rázós utat keresni
"igen taknyos korban vagytok még (fetrengő röhögő emotikon) a Laci barátoddal együtt"
Remélem tudod mit beszélsz vénember!
Honnan tudod, hogy nem a doni hadsereg elesetjeinek a reinkarnációi vagyunk a Petivel... na ugye? és még igazunk is lehet!
Ettől teljesen elfáradtam! Mivel igen taknyos korban vagytok még - a Laci barátoddal együtt - ezt úgy tudom elképzelni, hogy jun. 14.-én délután, egy dél felől érkező időjárási front miatt megfájdult a fejed! Laci meg arról beszélt, amikor a 43-as útról lefordult kelet felé, mert azt hitte, hogy azzal jobb lesz neki!
Rosszul vagyok ennyi sületlenségtől!
Amúgy, mi meg a Józsival már a tatár járásnál is ott forgattuk a kardot! Na! ( Nehogy már ne tudjak nagyobbat mondani!) (Régebbit!)
Megvan a fekete betyár! Kihoztam ide, de nem tudott megszokni a vén csont! Negyedik nap visszavittem!
Beleforgattam a hóba , és meg sem sértődött. Még kedve lett volna játszani, tudod mikor felcsapott farokkal oldalazva megy és néz rád.
A fűtés megy a fészekben !
Andor cimbi (aki a kabátodat javította meg) mától újra motor tulajdonos lett Ez azért is örvendetes mert vele meg a kamionos cimborával kezdtük újra egy jó pár éve a motorozást Tavasszal végre újra együtt lesz a régi trió
Kikérem magamnak! Különben is, már elfogyott a jéger tegnap este!
Ma 1 kis bort ittam. Mert már nem volt más. De csak 1 kicsit. Vagyis annyi maradt az üvegben.......