Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda? Kicsoda? Én?
Kikérem magamnak! Különben is, már elfogyott a jéger tegnap este!
Ma 1 kis bort ittam. Mert már nem volt más. De csak 1 kicsit. Vagyis annyi maradt az üvegben.......
Szerintem még benyomott egy jégert és azóta vadúl gépel a billentyűzeten...

és örüljek ha ennyivel megúszom
Fujj! Hazudós! Majd a Miki is megmondja! Holmi szemen rúgások?!
Szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál! Különben meg lennél kötekedve!
... és mégsem sikerült pajszerrel sem
"Az én erkölcsömet Ti ficamítottátok ki a Miklós haveroddal"
Fúúúú, hogy mit kellett a Mikivel feszegetni azt az "erkölcsöt" a
nagy pajszerrel hogy kimozdítsuk!? Nem győztük törölgetni a homlokunkról a sörhabot!
Én értem cimborám nem is én hanem az öregek kötekednek
Te nem az El-Alamein csatában harcoltál hanem az Alamónium miatt , aztán azt hiszed a másik is olyan. Az én erkölcsömet Ti ficamítottátok ki a Miklós haveroddal mindenféle elméletekkel, de aki ismer az tudja mi van
Hát ha az jutott eszembe Mondhattam volna azt is, hogy kb 6 éve Miskolc-Tiszaújváros között olyan hóval volt az út két szélén, hogy csak havat lehetett látni. Hol van ez attól?
Kikérem magamnak! Én sem vagyok normális! Minek már erre a kis időre?!
Mikor együtt harcoltunk El-Alamein-nél, ugye Miklós!
Ezek meg lógtak! Aztán most meg még pelusban szaladgálnak! Te, aztán mikor a Laci ráfordult a 43-asra miből gondolta, hogy jó lesz neki? Kinn álltak a lányok? De csendben mondjad nehogy kihallatsszon! A Laci erkölcse amúgy is eléggé viharvert állapotban van. Ha a Kriszti nem vigyázná teljesen elqrvulna. Még rajtunk is túltenne!
Dehogynem "üti szoba" meg a "-28°C" de nincs ezzel semmi baj, itt nem divat normálisnak lenni

és nem is feltétel
Amúgy még nem láttam a gépet, nemrég hívott telefonon, most hozzák hazafelé
Szevasz Miki bácsi!
A túraendúrós vonalat erősíti a komám! Ugyanaz a 650-es Aprilia mint a Laci barátomé, úgyhogy fel kell kössük a gatyeszt a Csühössel ha velük indulunk el.
Természetesen csatlakozhatsz, legfeljebb mi nem megyünk le az aszfaltról, végülis mi vagyunk a gyorsabbak így nem kell a rövidebb rázós utat keresni
"igen taknyos korban vagytok még (fetrengő röhögő emotikon) a Laci barátoddal együtt"
Remélem tudod mit beszélsz vénember!
Honnan tudod, hogy nem a doni hadsereg elesetjeinek a reinkarnációi vagyunk a Petivel... na ugye? és még igazunk is lehet!
Az nagyon helyes! Nálunk is tele van éjszaka a menhely (kazánház) nagyon hálás kis szőrmókok, imádom amikor körbe vesznek ha hazaérek
Megint csak azt tudom mondani, hogy nem én kezdtem
Na! Ez remek! És miféle "biciglit" vett?
Merre mentek? Csatlakozhatok? ( Csakhogy el ne tévedjetek )
Ettől teljesen elfáradtam! Mivel igen taknyos korban vagytok még - a Laci barátoddal együtt - ezt úgy tudom elképzelni, hogy jun. 14.-én délután, egy dél felől érkező időjárási front miatt megfájdult a fejed! Laci meg arról beszélt, amikor a 43-as útról lefordult kelet felé, mert azt hitte, hogy azzal jobb lesz neki!
Rosszul vagyok ennyi sületlenségtől!
Amúgy, mi meg a Józsival már a tatár járásnál is ott forgattuk a kardot! Na! ( Nehogy már ne tudjak nagyobbat mondani!) (Régebbit!)
Megvan a fekete betyár! Kihoztam ide, de nem tudott megszokni a vén csont! Negyedik nap visszavittem!
Beleforgattam a hóba , és meg sem sértődött. Még kedve lett volna játszani, tudod mikor felcsapott farokkal oldalazva megy és néz rád.
A fűtés megy a fészekben !
Andor cimbi (aki a kabátodat javította meg) mától újra motor tulajdonos lett Ez azért is örvendetes mert vele meg a kamionos cimborával kezdtük újra egy jó pár éve a motorozást Tavasszal végre újra együtt lesz a régi trió
Jut eszembe az öreg Kormi megvan még? Remélem vigyázol rá ebben a hidegben
Ez így van, most mondta a frontharcos kis macska.
Ez azért lehetett mert én 14-ben voltam a déli fronton
Ez valami gyönyörű, sírva röhögtem