Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pont az nincs ebben Tél nem csak a "mi időnkben" volt, hanem folyamatosan van ezen az éghajlaton Aki ezen csodálkozik, meg katasztrófát emleget, vissza kellene mennie a jégkorszakba
Söprögettem a havat, és kénytelen voltam bejönni mert taszigált a szél! Nem a maligán! Szar idő. de mindjárt május van!
Öszinte leszek, amint megálltunk egy kicsit mindjárt csattogott a fogunk, viszont mikor húztuk a drótot egész nyárias volt az idő

Jó akkor nyudodt vagyok mégis iszol Te eleget
Éééés? Újra kellett élesszenek ?! Ez roppant felelőtlenség! Életmentő gyógyszer nincs a hűtőben?! Ezt a szégyent!
Ez katasztrófa More! Remélem nem fagytatok agyon! És még az omegáról is tudom, hogy nem csak zenekar!
Megmondom őszintén: volt másik üveg is.
Abból még mindig van? Iszol Te eleget?
Remélem nem fáj sehol
Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy én is kicsit ludas voltam a dologban.
Folyt: és ekkor szembesültem vele, hogy bizony, bizony, ebben az üvegben a minimális alá süllyedt az életszínvonal, és a pia mennyisége! Sokkolva voltam!
Na most, amit Ti itt elmeséltetek, az SEMMI (!) ahhoz képest, amivel most este szembe kellett néznem! Sokkoló lesz, készüljetek fel rá, gyenge idegzetű embereknek nem ajánlom!
Tehát: most este, ahogy hazaértem, igen nehéz helyzettel szembe nézve, -ismét - mondom, iszok 1 kis jégert. Na most eddig semmi probléma, kifogástalan döntés, - a bedöntés ! - hűtőből kiszólítva az a bizonyos üveg, amit a Lacival közösen iszogattunk
Üdv bajtásrs!
Hogyne emlékeznék a keleti hadszintéren 43 januárjában a 2.magyar hadsereg kötelékében ott a kanyarban... viszont rád nem emlékszem, persze sokan voltunk és lehet elkerültük egymást
Nem semmi egyből a "haszonanyag" mozgatja a fantáziádat! Ne izgulj nincs már olyan jó világ mint régen
Háromszög elrendezés, csúcsban szakadt el a gerinc az omegával együtt (ha még ezek mondanak Neked valamit), keresztkarra nem esett rá így nem alakult ki nagy földzárlat, tavaly november óta a védelmeken a földzárlattartás tiltva van. Minimális vezetékszakaszt kellett kiváltani és újra kötni a szigetelőnél, persze ehhez fel kellett húzi a két oszlopköznyi szakaszt, na ezt nehezítették nagyban a terepviszonyok, ráadásul csak ketten voltunk rá
Kb. másfél méter "draut" maradt...
"bezzeg a mi időnkben?"
Üdv elvtársak. Az évezred hóhelyzetén talán túl vagyunk. És a sosem volt ilyen hidegen is (ma -2). Még jó, hogy senki nem kelt pánikot, csak az összes média Laci helyzete kicsit extrémebb, Ő a javát kapja. Viszont láttam én már havat, amiben combközépig gázoltam örségváltáskor és az ütiszoba ablakában -28 fokon állt a higanyszál...
Húzz bele More! A drauttal mi lett? Remélem már a színesfímesnél van!?
Sajnos éjszaka ténykedtem mint a baglyok azzal különbséggel, hogy nem igazán sikerült a hangtalan repülés.. Földön volt a távvezeték, ráadásul a Mitsu is megmakacsolta magát tőlem volt hangos az utca mire életet leheltem bele és ráadásul középfesz. hiba volt amire azonnal mozdulni kellett.
Azon a környéken voltam ahol a 800éves bástya áll, gondoltam is rátok, hogy majd ha motorral portyázunk ott a nyáron elmesélem milyen is volt -10fokban térdig gázolni a hóban
Na de lépek mert a szervíz félnégyre ígérte az izzítógyetyákat ami feltétele annak, hogy (ha a helyzet úgy hozza) ma is hadredbe álljak.
Na hol a bánatos türelmi zónában vagytok józan életű ánti alkoholisták?
Kiszáradtatok?
Megvonva a mai nap mérlegét , megállapítom, hogy a mai nap sem volt motorozásra alkalmas idő! Majd egész nap esett a hó, dühöngött a szél. Nem igen fog előbújni az ibolya a héten!
Biztosan ültél? Nem álltál!? Négykézláb pl?
Én már csak azt várom mikor neveznek ki püspöknek! Félúton mi? Négykézláb?
Mit számít már, hogy mit mondtam régen, borítsunk fátylat rá! ( Még ha igaz is volna! )
A többiben pedig teljesen igazad van! De ez a " Te meg a Józsi" kicsit fájt!
Azért ha önértékelésről van szó Te sem vagy éppen szerény
Ismerős mondat?: "Közben azért néha feltápászkodtam a földről, mert párszor hanyatt estem emberi nagyságomtól!"
Elmondom Neked ha nem süketelnénk annyit (főleg Te meg a Józsi ) már régen a lap alján lenne a fórum, mint ahogy volt is rá példa régebben
Aztán valahogy ide találtunk és új fejezet kezdődött el a fórum életében, aminek ha más értelme nincs is de legalább megismertük egymást
Te Laci! Ha legközelebb ilyeneket írsz, előtte szólj, hogy igyak meg valamit, - legalább 2 felest - mert ezt józanon nem lehet elolvasni! Még szerencse, hogy ültem!