Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, amúgy meg tényleg tiltakozott kicsit, - nem is volt meggyőző - de láttam, hogy csak színészkedik! A keze remegése elárulta!
Megmondom őszintén, a szaladgálás nem az én műfajom! No meg a Laci csak kisebb, mint én. Amúgy meg roppant egyszerűen - magamévá téve az okos enged, nagy igazságot - töltöttem Neki, abból nagy baj nem lehet!
Ha nem a CB sorozat iránti elkötelezettség és a márka iránti csodálat miatt választottam volna a "cblaci" nevet, akkor már régen "szentéletű Laci" vagy simán "szent Laci"-ra váltottam volna a felhasználónevemet.
Nyugodtan higgyél nekem, meg egy kicsit Mikinek is, mert valahol félúton van az igazság
"egy idő után Laci már olyanokat mondott, hogy villámgyorsan töltsem azt a jégert, - meg a sört - mert szemen rúg! " És mennyi idő múlva mertetek ilyen fenyegetés után visszamerészkedni?
Mert gondolom, összevissza szaladgáltátok magatokat?
NNa B+! Csak kibújik az igazság!

Gondolom, te meg hogy ellenkeztél vele, hogy :Hol van már?!
Majd jöttök Ti is a mi utcánkba!
Én ezt megértem! Ugyanis a kézifékes visszafordító, valamint az erőcsúsztatás a legkirályabb !
Tessék! Itt van! Itt derül ki, hogy ki az, aki mellé beszél! Ugyanis ÜLTÜNK! !
Miket írsz Te rólam? Nem ís úgy volt, én a tükröt akartam erőltetni de te állandóan a jégeres üveggel üdöztél mint valami mumus sőt már azt is elfelejtetted milyen nehéz volt a sörre rábeszélni
Bátorság kell most nyári gumikkal elindulni Nem volt ugyan muszáj de mi is kivittük a kis WRC-t egy kis vezetéstechnikai tréning erejéig. Laca fiam most megízlelhette milyen is az amikor nem arra megy az autó amerre ő szeretné. Jól elszórakoztunk és szerintem hasznos is volt, bár a kézifékes visszaforduló nem volt az oktatási tematika része Laca mégis azt szerette leginkább gyakorolni
A múlt hét szombatján. Így helyes.
"Laci bácsit mint a mértékletesség élő példáját hordozzátok szívetekben, úgy a nőkkel kapcsolatban, mint ahogy az itallal is"
Na most a Többieknek elárulom, hogy amikor a múlt szombatján Laci, és Krisztina megtiszteltek bennünket látogatásukkal, egy idő után Laci már olyanokat mondott, hogy villámgyorsan töltsem azt a jégert, - meg a sört - mert szemen rúg!
De ez maradjon köztünk, mert nem akarom a mértékletesség szobrát ledönteni!
Reggel 8-kor indultam el itthonról, 2 ajtót kellett itt sámsonban megjavítani, azt hittem itt a sarkon meg is állok a nyári gumijaimmal, és ott vége is lesz rögtön a mai napnak.
De hát nem ma kezdtem ezt a szakmát, és valahogy ki is vergődtem a főútig. Egy a titka, menet közben már ne állj meg. Ahol meg már letaposták, ott már nem gond.
Amikor visszatértem, elegánsan belehajtottam a nagy hóba, aztán lapáttal eltekertem a havat, és már semmi akadálya nem volt a behajtásnak!
Dikk More ne tömjénezd magadat!
Laci bácsit mint a mértékletesség élő példáját hordozzátok szívetekben, úgy a nőkkel kapcsolatban, mint ahogy az itallal is

A motorozásra ez nem vonatkozik mindenki motorozzon amennyit bír, de előtte lapátolja el a havat...
"Mások vittek "rossz" utakra engem, a mások bűne az én hibám "
Nem kell Katit táncba vinni, ha ő is benne van!
Józsi! Az én eszem csak a jó dolgokon jár! A nők, meg a motor. Ezeket Lacitól lestem el!
Neked már megint hol jár az eszed?
Kéményt? Az se rossz. Én addig inkább az Asszonnyal csinálom. Mert nekem még semmi gondom ezzel.
"A Te korodban már"
Te takonypóc! Az én kormomat kiöntöttem a fa alá!
De én még tudok kormolni! Te hogy vagy ezzel?
Há mos mé? Megártott More?
Köszönöm!
Minden nagyobb kiadás előtt szokásom megkérdezni szakembereket, ha én nem értek hozzá...
Ezért kérdeztelek meg, mert adok a szavadra!
Áááááááá! Én neeeem!
Na jó, de! De ne áruld el senkinek! ...........úgyse hinné el senki!
"Na ne idegelj akkor mégis jobb a fa!"
Ez még akkor se biztos, ha kétszer olyan drága faablakot veszel. De az már igen nagy valószínűséggel tud annyit, mint 1 jó műanyag ablak.