Megmondom őszintén, a szaladgálás nem az én műfajom! No meg a Laci csak kisebb, mint én. Amúgy meg roppant egyszerűen - magamévá téve az okos enged, nagy igazságot - töltöttem Neki, abból nagy baj nem lehet!
Ha nem a CB sorozat iránti elkötelezettség és a márka iránti csodálat miatt választottam volna a "cblaci" nevet, akkor már régen "szentéletű Laci" vagy simán "szent Laci"-ra váltottam volna a felhasználónevemet.
Nyugodtan higgyél nekem, meg egy kicsit Mikinek is, mert valahol félúton van az igazság
"egy idő után Laci már olyanokat mondott, hogy villámgyorsan töltsem azt a jégert, - meg a sört - mert szemen rúg! " És mennyi idő múlva mertetek ilyen fenyegetés után visszamerészkedni?
Mert gondolom, összevissza szaladgáltátok magatokat?
Miket írsz Te rólam? Nem ís úgy volt, én a tükröt akartam erőltetni de te állandóan a jégeres üveggel üdöztél mint valami mumus sőt már azt is elfelejtetted milyen nehéz volt a sörre rábeszélni
Bátorság kell most nyári gumikkal elindulni Nem volt ugyan muszáj de mi is kivittük a kis WRC-t egy kis vezetéstechnikai tréning erejéig. Laca fiam most megízlelhette milyen is az amikor nem arra megy az autó amerre ő szeretné. Jól elszórakoztunk és szerintem hasznos is volt, bár a kézifékes visszaforduló nem volt az oktatási tematika része Laca mégis azt szerette leginkább gyakorolni
"Laci bácsit mint a mértékletesség élő példáját hordozzátok szívetekben, úgy a nőkkel kapcsolatban, mint ahogy az itallal is"
Na most a Többieknek elárulom, hogy amikor a múlt szombatján Laci, és Krisztina megtiszteltek bennünket látogatásukkal, egy idő után Laci már olyanokat mondott, hogy villámgyorsan töltsem azt a jégert, - meg a sört - mert szemen rúg!
De ez maradjon köztünk, mert nem akarom a mértékletesség szobrát ledönteni!
Reggel 8-kor indultam el itthonról, 2 ajtót kellett itt sámsonban megjavítani, azt hittem itt a sarkon meg is állok a nyári gumijaimmal, és ott vége is lesz rögtön a mai napnak.
De hát nem ma kezdtem ezt a szakmát, és valahogy ki is vergődtem a főútig. Egy a titka, menet közben már ne állj meg. Ahol meg már letaposták, ott már nem gond.
Amikor visszatértem, elegánsan belehajtottam a nagy hóba, aztán lapáttal eltekertem a havat, és már semmi akadálya nem volt a behajtásnak!
"Na ne idegelj akkor mégis jobb a fa!"
Ez még akkor se biztos, ha kétszer olyan drága faablakot veszel. De az már igen nagy valószínűséggel tud annyit, mint 1 jó műanyag ablak.
Nyugodtan higgyél nekem, meg egy kicsit Mikinek is, mert valahol félúton van az igazság
Mert gondolom, összevissza szaladgáltátok magatokat?
Gondolom, te meg hogy ellenkeztél vele, hogy :Hol van már?!
Na most a Többieknek elárulom, hogy amikor a múlt szombatján Laci, és Krisztina megtiszteltek bennünket látogatásukkal, egy idő után Laci már olyanokat mondott, hogy villámgyorsan töltsem azt a jégert, - meg a sört - mert szemen rúg!
De ez maradjon köztünk, mert nem akarom a mértékletesség szobrát ledönteni!
De hát nem ma kezdtem ezt a szakmát, és valahogy ki is vergődtem a főútig. Egy a titka, menet közben már ne állj meg. Ahol meg már letaposták, ott már nem gond.
Amikor visszatértem, elegánsan belehajtottam a nagy hóba, aztán lapáttal eltekertem a havat, és már semmi akadálya nem volt a behajtásnak!
A motorozásra ez nem vonatkozik mindenki motorozzon amennyit bír, de előtte lapátolja el a havat...
Nem kell Katit táncba vinni, ha ő is benne van!
Te takonypóc! Az én kormomat kiöntöttem a fa alá!
De én még tudok kormolni! Te hogy vagy ezzel?
Ezért kérdeztelek meg, mert adok a szavadra!
Na jó, de! De ne áruld el senkinek! ...........úgyse hinné el senki!
Ez még akkor se biztos, ha kétszer olyan drága faablakot veszel. De az már igen nagy valószínűséggel tud annyit, mint 1 jó műanyag ablak.