Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos az évi maradék szabikat már csak a karácsony előtti héten tudtam kivenni, azóta nonstop melózok és ügyeltem is Megszívtam az óév utolsó napját és az újév első napját is a hibajavításokkal. Viszont hazudnék ha erre hivatkoznék, mert ha az ember akarja akkor igenis van 2 perce a cimboráira! (és most mindenki belegondol... majd belátja, hogy tényleg!) Karácsony előtt erőlködtem a Wartburgos vidivel vagy az idétlen Chuck Norris viccekkel, de a makarónis főzőcskés történetet is tovább fontam... Itthon voltam és jó lett volna "beszélgetni" valakivel, de csend volt Írtam is, hogy nem erőlködök tovább, pedig van olyan topik ahol a fórum motorjaként is emlegettek. Nem megy már nekem az a régi fenenagy csapatépítés, talán öregszem. No de majd tavasszal jobb lesz a hangulatom addig meg kihúzom valahogy, vagy így, vagy úgy. Terveim mint a tenger hiszen nem vagyok egyedül, itt van pl.a Csühös, akit már felkészítettem a következő szezonra a szabadságom alatt és alig várja már a túrákat, Krisztiről nem is beszélve... nagyon szíven találta a "18-év után" című vidi.

Csak tudnám miért nem tudok én egy mondatban válaszolni... ráadásul az őszinteség csak árt a fórumos kapcsolatoknak, sőt sokszor érzem úgy, hogy inkább a fórumlét nincs jó hatással az emberi kapcsolatokra... igaz Józsi?
Egészségedre! Ma délután voltam a Badacsonyon. De elég pocsék volt. Felfelé kiizzadtam, "megfele" meg fájt az izmom.
De mindjárt itt a május!
Még nem temetem, de úgy látszik, hogy a "sevenfifty" topik haldoklik.
Van még egy két kemény - mint én - ember, - Józsi - de a többiek igen lazsálnak.
Vagy nem érnek rá.
Vagy egyéb bokros teendőik vannak. Pld Péter. Ő igazoltan távol.
Laci meg dolgozik, nem ér rá. ( Biztos csajozik, igaza van.)
Lajos meg elfelejtett bennünket. Iszok is valamit.
Hello Péter!
Tudhatnád, hogy olcsó sörnek híg a leve!
Mi újság van nálatok? Minden ok?
Sziasztok! BUÉK mindenkinek. Olcsó sör legyen meg benzin A többi lesz valahogy
Én is kinéztem a türelmi zónába, de üres volt!
Én meg hiába lengetném.
Qrvák? ? Hol? Hol? Ez engem érdekel!
Megettem az ebédet, és most már elégedett vagyok mint egy jól lakott napközis. Jó egészséget qrvák!
Köszi Józsi!
Húzzál bele, mindjárt éjfél!
kétségbe ejtően józan vagyok! ...........
Na jó, kicsit füllentős vagyok.
Gazdag Új évet Miklós Neked is és mindenkinek. Az összes antialkoholista benzinpusztítónak,a volt és jövendőknek is.
Itt egész nap sütött,(világított) de nincs az a banánérlelő.
Ennek ellenére örülök, mert lehetne sokkal rosszabb is.
E mán be vagyon rúgva! Fúúúúj! Gusztustalan!
BUÉK Mindenkinek! Igyatok, igyatok, mert nagyon le vagytok maradva!
Halló gyerekik!
Nagyon Boldog Új Évet kívánok Mindannyitoknak, erőben, egészségben, örömben, lóvéban - nekem még nőkben - és nagyon remélem, hogy ez nem pusztába kiáltott szó!
De szerintem fel kell kötni a gatyeszt, mert sz@r idők jönnek!
Érdekes íze van......... Szokatlan.
Ez a Bubu ez jó. Látom még emlékszel rá.
De van 1 olyan érzésem, hogy nem ott jártál, - Yellowstone - és igen cumi lehetett. Úgy hogy erre a nagy traumára - ami elsősorban ( és másodsorban is) is csak Téged érintett - iszok is 1 kis Calvadost! Egészségetekre fogyasztom!
Messze van a Yellowstone Park és bizony nagyon elfáradtunk a kis barátommal, tudod a Bubu-val...
Olvastam valahol, hogy a fekete gazdaság 90 %-a ezeknél a rohadtaknál, és a haveri körben zajlik.
Halló Lackó mackó!
Elég sokáig oda voltál! Jól érezted legalább magadat?
Ja, hát természetesen Neked, valamint kedves családodnak is nagyon Boldog Új Évet kívánok, erőben, egészségben, sok lóvéval!
Itt is BUÉK mindenkinek!
A rohadék "minősítők" meg a pénzügyi maffia amit Banknak hívnak!
De fel a fejjel! Gyakorolom a célba lövést. Sajnos csak légpuskával.
Hát ahogy most elnézem a forint euró, valamint a svájci frank árfolyamának alakulását, ezek a rohadtak tesznek róla, hogy ne tudjunk motorozni!
Sőt! A benzinfogyasztás is legendásan csökkenni fog!
Aztán a főtengely kopás csökkenése is óriási mértékben megjavul.
Szerintem pld, ha nem mozdulok ki a garázsból vele, örök darab marad!
Na most már abba lehet fejezni ezt a züllést! Nem olyan elkeserítő ám, ha az embernek 2 azaz kettő gyereke van ám!
Amúgy meg van akinek össz vissz 4 van, és még is él....... még......
Visszakanyarodva a tükörre, természetesen a biztosító cserére vette a tükröt, csak a benne levő ledes index miatt erőlködök vele.
Köszi Józsi!
Tudtam ám, hogy Rád számíthatok, de már összeraktam. Hogy meddig fog tartani? Ki tudja!