Ha nem volnék ügyeletes elmennék hétvégén és névnapod alkalmából kitolnám Neked sőt be is indítanám. Akkor meg már meg is járatnám a martinkai aszfalt úton, Te meg hallgatnád milyen szépen tilt 3-as és 4-es fokozatban
A barátaimért mindent...
Mikulás nap alkalmából a Miklósokat Isten éltesse! Jó lenne, ha nem nyavajognál! Hagyd abba a kényeskedést , tedd félre a járókeretet, azzal úgysem lehet motort tolni.
Onnan indulunk, hogy a j.keretet ki se viszem, mert az csak akadályozna az érdemi munkában. Tehát a kormányzás rám maradt volna. Abban meg kitűnő vagyok. Tehát megoldható lenne. Ha mindenki benne lenne.
Járókerettel hogy tolod ki? Gondoltam, hogy nem a kedves párod 195 kg Egyébként láttam én már babettát is elborítani nő által, pedig az ezektől sokkal karcsúbb Igazából nem is a női oldla a jó megközelítése ennek, mert vannak ott is ügyesek, hanem a puszta tény, hogy motorkezelésből rutintalan. Az pedig kiterjed ugye a tolásra is
Rá mernéd bízni? Bátor vagy:) Kicsit megbillen és onnan egy nő meg nem fogja... A Te motorod talán könnyebb mint az enyém, de én azt sem bíznám az asszonyra :D
Köszönöm!
Itt rohadok meg a székben a gép előtt. Ennél már a meló - nagy szó (!) - is jobb!
Mondom az Asszonynak, toljuk ki a motort, indítsuk be! Na, rögtön mondta, hogy Ő NEM!
Ó, hát persze! Én is minden esetben így teszek! Majdnem... néha...
Pediglen hát a cikra sem kellemes ha az ember szemébe röppen, de csak nem vevődik fel. Talán majd most jobban hogy ezt a csudát láttam.
Nagyjából egy évtizede ilyeneket javítottam . És írtuk, mi a baj mit cseréltünk.
Eredmény: 1. Fein.
2. Flex.
Aztán messze lemaradva a többi!
Azóta dolgoztam Makita-val, és nagyon feljöttek tartósság tekintetében. Négy évnél hosszabb ideig használtam 125-ös és 230-as Makita-t , és csak kefe csere volt. Meg voltam lepődve.
Használok én is barkács áruházos márkákat, nem leszólásképpen mondtam Viszont az is igaz, hogy a cégnél csak Makita és Bosch van. Általában az én szerszámaim addig tartanak, amíg nem "osztódik" a csapat és a másik felénél landol az a szerszám ami nekünk is kellene. Akkor általában "beáldozom" az otthonit, ami jóeséllyel kibírja a munka végéig.
Ahogy így elnézem a képet, nagy rácsodálkozás lehetett részedről az akció! El tudom képzelni, hogy csak néztél jobbra balra, meg hogy ki kivel van, és egyáltalán mi is a szitu, amikor széthullott a cucc!
A lényeg az, hogy gond nélkül sikeredett a mutatvány.
Azért nehogy azt hidd, hogy csak szarokkal gurigázok A "nevenincs" is egy jó gép volt rengeteget dolgoztam vele és jobban szerettem mint a blekit, könnyebb és jobban is kezemre esik a kapcsolója. Ragaszkodásomat mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy már össze is raktam egy másik zárlatos gép hajtóművét felhasználva donornak , ami egyébként nem sokat volt használva csak nyáron nem bírta a 40fokban a hajtós kinti melót
Egyébként a nagy Makita után egy szintén 230-as Bosch gépet használok, ami jó ugyan de a Makita jobb volt
Hidd el Miki elnyűttem már néhány gépet de ilyen még nem volt, hogy összeakadjon a hajtás és felrobbajon a ház. Volt egy nagyon jó kis 230-as Makitám, túlélte az építkezést (téglát és bramac cserepet vágtunk vele) a kommutátora a végét járta a por miatt, de végül a mechanika omlott össze és egyszer csak megszünt a hajtás...
De ilyet, hogy elszálljon...
Az életművészet nem nekünk való, eleve rossz irányt választottunk
Hát ez nem semmi! Ezek a neve nincs dolgok tudnak produkálni! Szituációkat! Rendesen szétesett a készülék. Lehet, hogy rendellenes hang is ezt jósolta már, amire nem fordítottál kellő figyelmet?
Erősen gondolkodok, hogy átmegyek életművészbe, ott kisebb a sérülés veszélye.
A barátaimért mindent...
Itt rohadok meg a székben a gép előtt. Ennél már a meló - nagy szó (!) - is jobb!
Mondom az Asszonynak, toljuk ki a motort, indítsuk be! Na, rögtön mondta, hogy Ő NEM!
Pediglen hát a cikra sem kellemes ha az ember szemébe röppen, de csak nem vevődik fel. Talán majd most jobban hogy ezt a csudát láttam.
Eredmény: 1. Fein.
2. Flex.
Aztán messze lemaradva a többi!
Azóta dolgoztam Makita-val, és nagyon feljöttek tartósság tekintetében. Négy évnél hosszabb ideig használtam 125-ös és 230-as Makita-t , és csak kefe csere volt. Meg voltam lepődve.
A lényeg az, hogy gond nélkül sikeredett a mutatvány.
Egyébként a nagy Makita után egy szintén 230-as Bosch gépet használok, ami jó ugyan de a Makita jobb volt
De ilyet, hogy elszálljon...
Az életművészet nem nekünk való, eleve rossz irányt választottunk
Erősen gondolkodok, hogy átmegyek életművészbe, ott kisebb a sérülés veszélye.