Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Lacinak lesz melója, úgy fúj a szél mint állat!
Észre vettük!
Tudtam! Ilyen 1 igazi, önzetlen barát!
Én senkinak semmit se vittem!
Köszönöm! A járókeretet meg egyszerűbb, ha csak úgy elhajintom! Nem nem, mert kölcsönbe van, nem enyém.
Ha nem volnék ügyeletes elmennék hétvégén és névnapod alkalmából kitolnám Neked sőt be is indítanám. Akkor meg már meg is járatnám a martinkai aszfalt úton, Te meg hallgatnád milyen szépen tilt 3-as és 4-es fokozatban
A barátaimért mindent...
ÉÉs nektek mit hozott a Miklós?
Mikulás nap alkalmából a Miklósokat Isten éltesse! Jó lenne, ha nem nyavajognál! Hagyd abba a kényeskedést , tedd félre a járókeretet, azzal úgysem lehet motort tolni.
Onnan indulunk, hogy a j.keretet ki se viszem, mert az csak akadályozna az érdemi munkában. Tehát a kormányzás rám maradt volna. Abban meg kitűnő vagyok. Tehát megoldható lenne. Ha mindenki benne lenne.
Járókerettel hogy tolod ki? Gondoltam, hogy nem a kedves párod 195 kg Egyébként láttam én már babettát is elborítani nő által, pedig az ezektől sokkal karcsúbb Igazából nem is a női oldla a jó megközelítése ennek, mert vannak ott is ügyesek, hanem a puszta tény, hogy motorkezelésből rutintalan. Az pedig kiterjed ugye a tolásra is
Ja, az enyém 195 kila. A motor.
Ezért mondtam azt, hogy toljUK ki. De amúgy elég ügyes az Asszony. Az pedig nyilvánvaló, hogy egyedül nem bíznám rá.
Rá mernéd bízni? Bátor vagy:) Kicsit megbillen és onnan egy nő meg nem fogja... A Te motorod talán könnyebb mint az enyém, de én azt sem bíznám az asszonyra :D
Köszönöm!
Itt rohadok meg a székben a gép előtt. Ennél már a meló - nagy szó (!) - is jobb!
Mondom az Asszonynak, toljuk ki a motort, indítsuk be! Na, rögtön mondta, hogy Ő NEM!
Isten éltesse a Miklósokat
Ó, hát persze! Én is minden esetben így teszek! Majdnem... néha...
Pediglen hát a cikra sem kellemes ha az ember szemébe röppen, de csak nem vevődik fel. Talán majd most jobban hogy ezt a csudát láttam.
Köszörülni minden esetben szemüvegben.
Nagyjából egy évtizede ilyeneket javítottam . És írtuk, mi a baj mit cseréltünk.
Eredmény: 1. Fein.
2. Flex.
Aztán messze lemaradva a többi!
Azóta dolgoztam Makita-val, és nagyon feljöttek tartósság tekintetében. Négy évnél hosszabb ideig használtam 125-ös és 230-as Makita-t , és csak kefe csere volt. Meg voltam lepődve.
Hű de szép! Hát szegény zsír ezt nem fogta meg... Mázli, hogy nem röppent a szemedbe valamely alkatrész!
Használok én is barkács áruházos márkákat, nem leszólásképpen mondtam Viszont az is igaz, hogy a cégnél csak Makita és Bosch van. Általában az én szerszámaim addig tartanak, amíg nem "osztódik" a csapat és a másik felénél landol az a szerszám ami nekünk is kellene. Akkor általában "beáldozom" az otthonit, ami jóeséllyel kibírja a munka végéig.
Ahogy így elnézem a képet, nagy rácsodálkozás lehetett részedről az akció! El tudom képzelni, hogy csak néztél jobbra balra, meg hogy ki kivel van, és egyáltalán mi is a szitu, amikor széthullott a cucc!
A lényeg az, hogy gond nélkül sikeredett a mutatvány.
Azért nehogy azt hidd, hogy csak szarokkal gurigázok A "nevenincs" is egy jó gép volt rengeteget dolgoztam vele és jobban szerettem mint a blekit, könnyebb és jobban is kezemre esik a kapcsolója. Ragaszkodásomat mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy már össze is raktam egy másik zárlatos gép hajtóművét felhasználva donornak , ami egyébként nem sokat volt használva csak nyáron nem bírta a 40fokban a hajtós kinti melót
Egyébként a nagy Makita után egy szintén 230-as Bosch gépet használok, ami jó ugyan de a Makita jobb volt
Nem semmi a gép Laci... Viszont magad is választ adtál, hogy mit érdemes használni a Makita vagy a nevenincs közül
Hidd el Miki elnyűttem már néhány gépet de ilyen még nem volt, hogy összeakadjon a hajtás és felrobbajon a ház. Volt egy nagyon jó kis 230-as Makitám, túlélte az építkezést (téglát és bramac cserepet vágtunk vele) a kommutátora a végét járta a por miatt, de végül a mechanika omlott össze és egyszer csak megszünt a hajtás...
De ilyet, hogy elszálljon...
Az életművészet nem nekünk való, eleve rossz irányt választottunk
Hát ez nem semmi! Ezek a neve nincs dolgok tudnak produkálni! Szituációkat! Rendesen szétesett a készülék. Lehet, hogy rendellenes hang is ezt jósolta már, amire nem fordítottál kellő figyelmet?
Erősen gondolkodok, hogy átmegyek életművészbe, ott kisebb a sérülés veszélye.