Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is gratulálok! És minden jókat nektek!
Itt is köszönöm Laci
Köszi Rettenetes módon nem gondoltam, a bibi csak annyi, hogy azt sem tudom éphogy is miként sikerülhetne
Akkor itt a fórumon is GRATULÁLOK!
A pici nagyra nőjön, jó egészséget Nektek! Te meg ne rúgj be rettenetes módon!
Akinek esetleg még külön nem írtam, ma 1/2 2-kor megszületett Emília lányom 3,05 kg, 53 cm-el Szóval már kétgyerekes apuka lettem.
Előfordul. Más esetben, eben nem igazán
Elqrtam ! Az első képet nem akartam .
Tegnap voltam a csöpp unokám és társai kiállításán. Meglepően ügyesek ezek a kis gyerekek.
Rosszul emlékszel!
Helló!
A papír az csak papír, kizárólag csak tájékoztatás a célja, a szülés várható időpontjáról. Csak a várható.
Aztán csak ügyesen! Lélekben Veletek vagyunk.
Én nem, csak az asszony Viszont késésben vagyunk, mert tegnap kellett volna papír szerint
Kacsa vagy Te!
Millió dolgom, gondom van!
El se tudod képzelni! Most is ebédet készítettem, makarónit. Te!
Peti meg bizony szül. Na, majd látjuk.
"elidegenedés" akart lenni... mondom én, hogy nálam se van minden oké
Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a krampusz lebetegedett és helyette kell beugranod
De szar kedvem van kint esik, bent nem találom a helyem, a tyúkok se úgy tojnak mint a friss lucernától
Miki játsza az ügyeletes néma kacsát, Peti gondolom a szüléssel van elfoglalva, Lajosról már hónapok óta semmi hír
Elidegenés lett úrrá a fórumon, lehet én is begubózok tavaszig aztán már úgyis visszajön az életkedvem remélhetőleg
A volt cégem, ahonnan nyugdíjba mentem, meghívott karácsonyi "vacsorára", és a kollégákkal találkozva ennek még rossz vége is lehet! Fehér kesztyűt viszek.
höbö höböböbö hő bőőőőőőő böböbö bőőőőőőőőőőő böbő bőőőőőőő........................................................
......
Valakik itt szájukra vették a jó öreg 353-ast a múltkor, amikor nem értem rá éppen belekotyogni a témába
Azóta is gondolkodtam a dolgon és ezt nem hagyhatom annyiba, hiszen a 80-as évek igen jó kis családi limuzinja volt!
Nekem ugyan nem volt csak a nagybátyámnak aki elvitt vele a Balatonra is és gyerek fejjel ugyan, de imádtam azt a kocsit Felnőtt életemben aztán találkoztam újra a 3hengeres Wartburg szívvel ami egy platós barkaszt röpített egészen jó menetdinamikával. Közel egy évig élveztem az esztelen száguldást
Na szóval a Wartburg igenis jó autó volt a maga korában, sőt mai napig használják a rally sportban
Mielőtt bárki venné a bátorságot és vitába szállna velem, nézze meg ezt a filmet : http://youtu.be/6se7UKjARmY
Na végre, hogy visszatért a hangulat!
Az állapotom nekem is hasonló ahhoz a bizonyos költségvetéshez.
Szabadságomat megszakítva elvállaltam az egyik kollégám mai ügyeletét, hogy a fia szalagtűzőjére eltudjon menni...
Hát nem megszívtam a nagy paszulyt megint összeborította a szél a területünket most estem haza, éppen a déli levest szürcsölöm
Neked milyen apropóból kell elborulnod holnap este?
Jó lenne ha nem húzgálnád az oroszlán bajszát, mert fogom az ötliteres butellát aztán borultok halomra mint a költségvetés!
Nem is csodálom, hogy miklós tart tőlem, mert az idén már kétszer borult le a lábáról, én meg holnap este fogok először!
Na akkor témánál maradva néhány Chuck Norris vicc:

Amikor Chuck Norris TV-t néz, nem mernek reklámot adni.

Chuck Norris egyszer elindult fát vágni. Ekkor jöttek létre a sivatagok.

A gyerekek lefekvés előtt be néznek az ágy alá,hogy nincsenek e szörnyek.A szörnyek benéznek az ágy alá,hogy nincs e Chuck Norris.

Chuck Norris úthengerrel vasal.

Chuck Norris nem tud halkan körmöt vágni, mivel a körfűrész hangos.

Chuck Norrisnak nincs ébresztőórája. Az úgysem merné felkelteni.

Chuck Norris egyszer találkozott a jetivel. A jetit azóta is keresik.

Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.

Chuck norris belenyúl a konnektorba és megüti az áramot.

Chuck Norrist kérték fel először a Terminator 1.
címszerepére, de kénytelenek voltak elutasítani, mert a film
végén széttört rajta a hidraulikus acélprés.

Chuck Norris visszatért az űrexpedícióról, és jelentette, hogy nincs élet rajtunk kívül az univerzumban. Mikor elindult még volt...
Bontsál kettőt!
Két okból is. 1. Egy sör nem sör! Kettő sör egy sör!
2. Inkább sörözzél, mint ezen tekergessed magad, mert ahogy elnézem ezt a fali készüléket, igen fárasztó lehet, akármit csinálsz rajta!
Ja, amúgy egész ügyes gyerek vagy! Persze még messze nem Csak Nórrissz! Azt csak a Józsi tudja!
Most olvasom az üzenőfalat állítólag Józsinak senki nem mer beszólni mi meg már hányszor...
Vannak akik egyenesen Chuck Norrisként emlegetik
Mikikém mikor érjük mi ezt el?
Szerintem bontok egy sört
megérdemlem
Szia Miklós! Gondolják ha elég kitartóan néznek levegőnek majd csak megunod és feladod!?
Ne hagyj nekik békét!