Szia Józsi!
Nyugodt lehetsz, csak kényszerből nézegettem ebben a pozitúrában az alját!
Éppen ma beszéltem Lackó mackóval telefonon, és meséltem, hogy az összes fütyim ki van a biztosítóval.
Már többször beszéltem velük, volt amikor már látták, hogy beérkezett a rendőrségi határozat, - elsőbbséggel, ajánlva küldtem én - aztán már érdekes módon nem találták, - a fene egye ki a szemüket - no de sebaj, elküldtem emilben, beszkennelve, és oda is írtam, hogy kíméljenek meg attól, hogy arra hivatkoznak, hogy most kapták meg!
Ígérni ígérnek mindent, értesítést, visszahívást, meg amit akarsz, de persze ebből semmi sem valósul meg.
Most pénteken újra telefonálok, de most már említeni fogom, hogy mivel táppénzen vagyok, baromira ráérek, és minden felügyeleti szervhez panasszal fogok fordulni, a részükről tapasztalható belekakálós hozzáállásról.
Arról meg nem is beszélve, hogy a nagy multi (zsidó) biztosítók mindig arra hivatkoznak, hogy ne kösd kicsi biztosítónál, mert ott ki tudja, mikor látod a pénzed, meg milyen nehézkes az ügyintézés! Na, pont olyan, mint itt!
Jóvan na!
Még régebben ígértem a srácaimnak egy többfunkciós erősítő gépet a régi helyett ami sok helyet foglal és egyszerűbb is mint ez. Most jobban ráérek ezért nekifogtam, sajnos amikor nagy a hajtás nehezebb jó apának lenni és az igéreteket betartani... Ezen lesz állítható szögű haspad, lehet húzódzkodni más más izomcsoportra, nem kíván nagy előkészületet ha használni szeretnék és hamar rendet is tudnak tenni maguk után Persze ezzel nem fogom megúszni a kondibérletük árát, viszont a haspad része nekem sem ártana ahogy így közelítek a 40 felé Ha úgy sikerül ahogy szeretném akkor max 15cm-re esik ki a fal síkjából összecsukott állapotban. A fele már kész van ma furtuk fel a falra, a pad része talán holnap elkészül festéssel együtt. Az Asszonynak kell még polcokat csinálni, aztán szétszedem a Csühös elejét is a telóolaj csere miatt. Mint a befőtt úgy elvagyok reggel magamtól kelek nem az ébresztő óra virnyákolására, nem kell rohannom és akkor kávézok amikor akarok. Persze jobb lett volna ha ez a "pihenő" az ünnepekre esik, sajnos Karácsony másnapjától újév első napjával bezárólag ügyeletes leszek.
Esténként azért benézek ide is
Üdv mindegykinek!
Ide is beköszönök mielőtt még kigyűlik az igazolatlan
Rendesen szopacs volt a múlt hét és erre csak ráfejelt a hétvége, így aztán amikor vasárnap készre jelentettem az utolsó hibát és lecsuktam a szerelői laptop tetejét megfogadtam, hogy az itthonit se nyitogatom ha nem muszáj
A szabim első napján, azaz tegnap reggel, bevásároltam elektródából meg különböző daraboló és csiszoló korongokból majd száműztem magam a műhelybe, ahol kedvemre az időtől függetlenül, szabad akaratomból barkácsolok napestig
A dolgozóknak kitartást, a lábadozóknak jobbulást, a többieknek meg csak simán minden jót kívánok!
Hát azt néztem meg utoljára természetesen! Amelyikkel gond volt. Úgy szokik az vanni! Amit találtam szét szedtem még ha nem is a gyútás felé ment, de ezen volt egyedül látható némi (fehér!) lerakódás. Még a kitámasztó kapcsolót is leszedtem-olyat sem láttam még...
Azzal vígasztaltam magam hogy legalább kicsit megismerem hogy mi merre van, nem az út szélén állok neki vakarózni ha neagggyisten...!
Tavaszig még tuti fogom vakargatni...
Jöhetne már...
Remélem nem azt az egy sarut tisztítod csak meg! Tessék az összes csatlakozót széthúzni, lekezelni, és összedugni!
Úgyis olyan idő van, ennek most lehet szerét ejteni!
Én meg valamelyik nap be akartam indítni a motort hát asszonta csütörtök pedig nem is az volt..
Úgy néz ki az egyik csatlakozó eloxidálódott a lámpában csak meg kellet pucoválni cseppet. Kár hogy addigra már a tankot is leszedtem...
Ennek felettébb örülök, és remélem , hogy a mielőbbi gyógyulás érdekében a gyógyszert "rendesen " szeded!
Szerencsétlen Wartburg! Képesek voltak ugyanazt a mocskot évtizedekig gyártani.
De gondolom a "németek" ezt engedték maguknak !
Hiába no, azért ezek a kelet németek is tudtak valamit!
Bár annak idején, amikor még a trabantok és wartburgok szaladgáltak utainkon, már akkor megfogalmazódott bennem, hogy ezek bátran ráírták, hogy "made in ddr", ugyanis én ha ezeket gyártottam volna, ilyen minőségben, ilyen illesztési hézagokkal, úgy letagadtam volna a gyártását, mint a pinty!
Ja, ma kitoltam a technikát, - egyedül - járattam egy kicsit, és aztán szépen visszaraktam - egyedül - a helyére! Hogy hallhattam a hangját, még a lábam is jobban gyógyul!
Szép szélcsendes enyhe idő van, még a Nap is világított egy picit! Elkezdtem visszarakni a hátsó futóművet, már csak a csavarok nyomatékkulcsos meghúzása van hátra!
Volt ugyan egy kis "gubansz", a lengéscsillapító fokozat állító bowden szarrá volt rozsdálva, és a huzal, tömör acélszál. Na de nem jöttem zavarba , vettem egy Wartburg szivató-bowdent, mert az éppen olyan! És most már minden a helyén van! Rettenetes fetrengések után! De még van tennivaló rendesen. Ami szerencse, hogy szimeringeket-csapágyakat a csapágyboltban meg tudtam venni!
Megyek, mert tennivaló van. Minden jót nektek!
Sajnos ha a szél "dolgozik" akkor mi is A mai tervezett meló is keserves volt a szélben, ráadásul benne volt a levegőben a munkaidő elhúzódása is. Már indulni készültem haza amikor befutott két hiba.. a másodikat kezdtük el amikor jött egy harmadik is Most estem haza de ez nem jelenti azt, hogy itthon töltöm az éjszakát Persze ennek is megvan a szépsége, csak most hirtelen nem jut az eszembe mi is az
Mondjuk Skóciához képest itt strand idő van, állítólag ott 240 km/h-ás szél tombolt néhányszor már láttam mire képes 120-140... akkor ott most mi lehet emberek?!
Nyugodt lehetsz, csak kényszerből nézegettem ebben a pozitúrában az alját!
Éppen ma beszéltem Lackó mackóval telefonon, és meséltem, hogy az összes fütyim ki van a biztosítóval.
Már többször beszéltem velük, volt amikor már látták, hogy beérkezett a rendőrségi határozat, - elsőbbséggel, ajánlva küldtem én - aztán már érdekes módon nem találták, - a fene egye ki a szemüket - no de sebaj, elküldtem emilben, beszkennelve, és oda is írtam, hogy kíméljenek meg attól, hogy arra hivatkoznak, hogy most kapták meg!
Ígérni ígérnek mindent, értesítést, visszahívást, meg amit akarsz, de persze ebből semmi sem valósul meg.
Most pénteken újra telefonálok, de most már említeni fogom, hogy mivel táppénzen vagyok, baromira ráérek, és minden felügyeleti szervhez panasszal fogok fordulni, a részükről tapasztalható belekakálós hozzáállásról.
Arról meg nem is beszélve, hogy a nagy multi (zsidó) biztosítók mindig arra hivatkoznak, hogy ne kösd kicsi biztosítónál, mert ott ki tudja, mikor látod a pénzed, meg milyen nehézkes az ügyintézés! Na, pont olyan, mint itt!