Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem sikerült nekem is beállni a lesérültek táborába...
A több mint 10fokos kinti hőmérséklet örömére neki fogtam egy kis lakatos munkának és olyan történt velem ami eddig még soha! Van egy régi kis "nevenincs" flexem amivel már rengeteget dolgoztam, könnyebb mint a bleki ezért a félkezes melóknál (varrat igazítás, csiszolás...stb) mindig előszeretettel használtam. Utóbbi időben már eléggé csúnyán csörgött és néha leállításkor mintha meg is akadt volna. Nyomtam bele egy kis zsírt aztán gondoltam bírja ez még. Hát nem bírta, csiszoló korongal dolgoztam amikor egyszerűen felrobbant a hajtóműház és elszállt a fejrész Olyat durrant, hogy ijedtembe hátra ugrottam helyből vagy két métert, ráadásul még jól hasba is vágott majd a még forgó korong a védőburkolatal együtt bejárta az egész garázst mire aztán megállt a sarokban. Na itt be is fejeztem máról a munkát elég volt az izgalomból
A déli húsleves helyre teszi ezt a fajta vérnyomás problémát
Az új gépedre meg inkább nem mondok semmit, nem poén kategória.
Fel a fejjel, szerencsére ez csak átmeneti állapot
Tarkó táji fájdalom? Kicsit magas lehet a vérnyomásod. Nem idegesített fel valaki? Ezzel nem szabad viccelni!
Ja, teszek már fel 1 képet az "új" gépemről. Metálbordó, fullextrás!
Hello Miki!
Jól sikerült az este, de ez nem is volt kérdéses hiszen ezzel a társasággal sok szép helyen jártunk már motorral és jópárszor ránksötétedett a tábortűz mellett. Többek között ezeket az emlékeket idéztük fel és előkerült egy videó is ami egy mostanihoz hasonló "garázsbulin" készült 4éve amikor nekifogtunk túrát tervezni egy román térképpel a kezünkben, persze erősen alkoholos befolyásoltság alatt... képzelheted milyen okos ilyenkor az ember
Amúgy a fejemnek semmi baja talán csak egy kis tarkó táji nyomás de az még belefér
A jókívánságaidat átadtam köszöni szépen!
Szia Laci!
Sikerült a tegnapi rengeteg "dolgot" hiánytalanul elvégezni?
Fejfájás?
A balettozás már simán se megy, nem hogy acélbetétesben!
Végeredményben minden alkalmas mindenre! Elképzelem, ahogy acél kapnis bakancsban balettozol?!
Ne aggódj én is vettem már fel sportcipőre mászóvasat persze nem a melóhelyen mert azért segbe rugnának...
Na mentem mert ahogy a telefonban is említettem rengeteg dolgom van még ma este
De nekem néha tényleg gimnasztikázni kell, és néha a kilencedik - vagy - akárhanyadik - emeleten, félig kint az ablakban.
Az edzőcsuka kitűnő dolgozni legalább annyira mint a munkavédelmi bakancs gimnasztikázni
Az edzőcsuka kitűnő dolgozni, mert kényelmes, könnyű, de a poros, sóderes, felfele emelkedő pallón kifejezetten rossz választás!
huh aztnemtudtam h itt csak ilyen kevesen vannak-----egyébként sajnos nagyon sok motorosnak nincsen tudomása hogy van ez a frankó sportmotor.hu oldal.....amugy egy nagyonkedves ismerősömnek segíttek ezzel a buksival...hogy hirdetem....mert ő nem netezik utálja ezeket a dolgokat:) s ajnos-- üdv mindenkinek pás--
Az edzőcsuka nem épp munkára való, de szerintem már te is rájöttél...
Az itteniek közül gondoltam, hogy senkit nem érdekel. Mivel ezen személyek száma nem rúg 4-6 főnél többre, ezért szerintem nem igazán jó célközönség Én gyakran mobilról nézem az oldalt és amíg a képeket betölti az bizony jóval több idő és adatforgalom. Az elsőnél egyébként nem szóltam, mert úgy gondoltam, mindenkinek joga van hírdetni a holmiját. Aztán végre elhagytuk azt az oldalt, erre feltöltötted megint. Na ezt tettem csupán szóvá, mert itt szerintem kétszer ugyanaz tök fölösleges. Egyébként peace, remélem hamar elviszik majd
Értettem Professzor úr! Igyekezni fogok, és minden utasítását betartom!
De csak addig, míg ilyen okosakat mondasz!
Látod mindig modtam, hogy inkább igyál! Négykézláb sétálva ilyen balaset nem ért volna. Jobbulást! Igyekezz meggyógyulni! A poharas orvosságot szedjed rendszeresen!
köszönöm a bizalmat előre is:) de én inkább endúrós supermotós vagyok:)
Ha viszont beszélgetni van kedved akkor bármikor szivesen látunk, mert ez egy olyan fórum
ok értem.....amugy az iylern internetes adatforgalmakhoz sajna nemértek mert a szakmám az vendéglátás.....de most már okés...amugy értem én h nincs harag---rendben nem rakom ide fel többet! de tudod ha már eccer van ez a fórum akkor ,szeretném minnél több helyre felrakni....de itt hihagyom ezt az oldalt:) üdv széles utat fiuk:) respect
Nem akarok itt beleokoskodni, de a képek mindig nagyobb adatforgalmat generálnak, mivel nagyobb a "mennyiségük" is.
Az persze érthető, hogy Te minél előbb akarod eladni a sisakodat, és hogy sok helyen próbálkozol, de itt már látszott, hogy nincs nagy érdeklődés iránta.
Aki viszont sisakot akar venni, az legelőször az apró " bukósisak" részében fog keresgélni, tehát én inkább oda raknám fel, esetleg többször is, hogy mindig elől legyen.
Nincs nekem semmi bajom Veled, de itt már kicsit fárasztó volt a sisakod. Bocs.
ok nemtöltöm fel ide többet-----de ennek utánnajárok h van e köze a feltöltött képeknek az adatforgalomhoz-----
a másik pedig hogy szemmel láthatóan senkit sem érdekel.....ha valamit nem hirdetsz meg akkor arról nem tudnak és tuti h hogy nem is fognak róla tudni! ergó csak akkor tudom meg hogy érdekel e valakit ha már fentvan! És most ennek a mutatványnak voltál tanúja! de ide többet nemtöltök---- üdv! szép a mocid:)
Köszi! Amúgy "ügyesen" sikeredett. Pallón talicskáztunk be sódert, az csúszott mint állat, edzőcsuka nem kapaszkodik, ment 1 darabig, utána 1 hiba, és úgy sikeredett leesni, hogy a lábfejem alám fordult, a súly meg odakerült.
Hát így. Így most aktív pihi. De ennél jobb, ha dolgozom, mert ez a tehetetlenség szörnyű! És még min. 3 hét.
Ezt hogy sikerült Miki? Jobbulást kívánok mellesleg, remélem hamar rendbe jössz.
Hello! Megkérnélek, hogy ezt a fórumot nem használd a sisakod hirdetésére, mert szemmel láthatóan itt senkit nem érdekel és mobilról sok idő és adatforgalom mire betölt az oldal miattad... Köszönöm.
Komolyan mondom ez most nem a Ti évetek volt, a gyerek keze, a műtéted, a baleset... nem is sorolom tovább. Nem is tudok mit mondani, mihamarabbi gyógyulást kívánok és azt is, hogy múljon már el végre ez a balszerencsés időszak.
Akkor majd holnap beszélünk