Szerintem ilyen itt senkinek nem volt. A Honda legendásan megbízható, de tipusismeret hiányában én nem találgatnék. Egyébként szerintem ennyi pénzért Sevenfiftyt simán kapni és az egy más élmény kategória. Hacsak nem a veterán a cél.
Fején találtad a szöget Túl vagyok egy kis gyümölcsleven (szilva) meg egy sörön Gondolkozom a folytatáson A visszapillantó sajnálatos, de a biztosítóra én ráverném azt is.
Oda vannak kocsmázni! Egyik bánatában, másik örömében, oszt isznak rendesen.
Lacinak meg nincs jobb dolga, bejár dolgozni. Szereti. Csinálni.
Ja, a tükröm meg megadta magát. Ami a múltkor a gyalogos miatt lefittyedt. Nem bírta el, hogy kihajtottam.
Megszületett 2000 éve körül egy kisgyerek. Csak annyit mondott :szeressétek felebarátaitokat.
Na ezért megfeszítették!
Mert hogy szedjenek kamatos pénzt attól akit "szeretnek"?!
Békés ünnepet Nektek!
Megettem a gyesznótorost savanyú káposztával, és most lenyomatom egy pohár vörösborral. Félédessel. Mert aztatatat szeretem!
Helló Józsi!
Neked is Áldott, Boldog Karácsonyt kívánok, a Többiek nevében is! Természetesen Mindenkire vonatkoznak a jó kívánságaim!
Közben, hogy hasznosan teljen az idő, krumplit pucolok, mert abban is igen jó vagyok!
Az Asszony kiadta az ukázt, hogy mit kell segíteni, én meg mint ideális férj, segítek neki.
Aztán most már fejezzétek be az ivászatot! Ezt alátámasztván bontok 1 sört!
Szép estét motorosok, kicsik nagyok, Hölgyek-Urak, válogatott cigány legények!
Békés boldog karácsonyt mindenkinek! Legyen tele a csomagotok. Nekem már tele van a puttonyom !
Na én is elmondom mi lesz! Letudtam ezeket a dolgokat előre, így Anyák napjáig ráérek jelentkezni, az itteni forgalmat tekintve úgysem maradok le semmiről
Viszont nem úszod meg néha úgyis hívlak...
Halló! Nem szaladtál 1 kicsit előre, Laci?
Húsvét, anyák napja?
Na, elmondom, hogy lesz!
Először is: Karácsony, szilveszter, aztán motorozunk, meg motorozunk, és aztán (!) jönnek ezek a dolgok! Csakhogy tudd!
Legfeljebb a nyáron berúgatsz!
Remélem jól vagytok!
Lacinak meg nincs jobb dolga, bejár dolgozni. Szereti. Csinálni.
Ja, a tükröm meg megadta magát. Ami a múltkor a gyalogos miatt lefittyedt. Nem bírta el, hogy kihajtottam.
Na ezért megfeszítették!
Mert hogy szedjenek kamatos pénzt attól akit "szeretnek"?!
Békés ünnepet Nektek!
Megettem a gyesznótorost savanyú káposztával, és most lenyomatom egy pohár vörösborral. Félédessel. Mert aztatatat szeretem!
Neked is Áldott, Boldog Karácsonyt kívánok, a Többiek nevében is! Természetesen Mindenkire vonatkoznak a jó kívánságaim!
Közben, hogy hasznosan teljen az idő, krumplit pucolok, mert abban is igen jó vagyok!
Az Asszony kiadta az ukázt, hogy mit kell segíteni, én meg mint ideális férj, segítek neki.
Aztán most már fejezzétek be az ivászatot! Ezt alátámasztván bontok 1 sört!
Békés boldog karácsonyt mindenkinek! Legyen tele a csomagotok. Nekem már tele van a puttonyom !
Viszont nem úszod meg néha úgyis hívlak...
Húsvét, anyák napja?
Na, elmondom, hogy lesz!
Először is: Karácsony, szilveszter, aztán motorozunk, meg motorozunk, és aztán (!) jönnek ezek a dolgok! Csakhogy tudd!
Boldog Karácsonyt, új évet, húsvétot és Anyák napját!
Sorozáson (a régi időkből):
Sorozó orvos rászól a sorkötelesre: Rakja szét a lábát!
Maga dohányzik?
Jaj doktor úr miért kérdi? Annyira kormos?
Chuck Norrisnak van egy lánya: Janichuck Veca
értesz hozzá?
Mondjuk én nem nagyon, de nem is erőltetem
Neked se kéne sok időt elvesz tőled...