Köszönöm Peti!
Sokat éljetek Ti is az ünnepeltel együtt. Ahogy emlékszem lassan már ott az idő amikor is Te is kapsz egy komoly kis ajándékot a párodtól Ehhez is kívánok minden jót Nektek!
Szép megemlékezés A sokszorosát éljétek meg még együtt Én ma megyek az asszonynak szülinapi ajándékot venni Nem írom meg hogy mit, hátha ide olvas, bár szerintem sejti
Egészségedre! Itt bánatos idő van,most értem be, és a Nap most próbálja elhúzni a felhőket a fejünk fölül, de elég nehezen megy. Egy kis luk van csak ahol világítani próbál.
Ha motorozós az idő akkor engem nem kell ébresztgetni, sőt van amikor alig birok elaludni mert már várom a reggelt
A medve hasonlat volt, úgy mi értelme lenne, hogy pl. átaludnám a telet mint a zsiráf
Tudom... magaslabda!
Halló! Nem sokkal ezelőtt még Te kifogásoltad a "Lackó mackó" kifejezést! Most meg már táli álom?
Ha meg motorozós az idő, keltsünk fel?
És ha meglátod az árnyékod, mi lesz? Hosszú tél?
Nekem most valahogy egy jó nagy kád forró fürdő hiányzott Igazi párás ködös szutyok idő volt ma, pedig olyan jól indult a reggel az előző minuszokhoz és ónos utakhoz képest...
Legszivesebben átaludnám a telet mint a medve
Én meg ittam 1 kis jégermestert, mert ide érzett a a szaga! Kint robotoltunk egész nap, és az összes fütyim ki volt, tehát a védőitalt el "kellett" fogyasztani! Muszájból! Csak azt tudom hozzáfűzni: nehéz az élet!
Hagyján, hogy szaga volt annak a retek zsírnak. Ilyen döglött halra emlékeztető. Kint az udvaron szedtem szét, majd bevittem a melegre. Aztán elkezdtem keresni, hogy mibe léptem bele! Nem győztem szellőztetni. De most már rendben van.
Nyugodt lehetsz, én is minden nap összekenem a kezem, de csak néha radírozok, amikor nagyon sz@r a helyzet. Pld, ha purhabos lesz, aztán nem jön le, de a koszt azt összeszedi rendesen. És innentől semmi, de SEMMI se szedi le! Na, ilyenkor radírozok.
Az a gond, hogy én nem csak havonta egyszer kenem össze a kezemet különböző munkák mocsadékával, hanem napi szinten
Ha állandóan radíroznék, főleg ha olyan az a radír mint a smirgli, már régen nem lenne kezem
Mindkettő klinikailag tesztelt, bőrgyógyászok által is elismert bőrápoló, bőrregeneráló készítmény!
Én az asszonynak a bőrradírját szoktam lenyúlni, a felső hámréteggel együtt a koszt is lehozza. Mintha lesmirgliznéd a bőröd.
Még az hogy nem szólhatok, de még csak szóhoz sem jutok
mindig tanulunk valami újat
Persze én tudom mire gondolt a Józsi hiszen én is másztam már bele 20éves aszott zsírba és attól bizony rohadt büdös tud lenni az ember keze
Kinek mi a technikája, én pl. LB hígitós ronggyal szoktam a kezemet letörölni majd azután Ultra Derm-el lemosom oszt alá szolgálja
Laci, Laci, Laci!
Egy szót se szólhatsz Józsi motorjára, mert még ki is hipózza!
Te mikor csináltál már olyat? Sose! Na akkor ki is takarítja, csiszolgatja motorját jobban?
Az az érdekes, hogy egy elég bonyolult himbarandszerrel van a lengéscsillapító összekötve a lengőkarral, és az azokban levő tűgörgős csapágyaknak semmi baja,csak zsírt cseréltem bennük.
"Ebben a korban - vén trotty " Könnyen beszélsz! Mert nem dadogsz! Csak felettébb nehéz már "ebben a korban" a leányzót a palánknak támasztva helytelenkedni! Majd Te is megéred, hogy a hamut is égésterméknek fogod mondani.
De a legjobb ebben az egészben, hogy a csapágyakban levő zsír alighanem bálnazsír vagy mi a rosseb, mert randa büdös. Nem győztem mosni törölgetni, és kihipózni.
Sokat éljetek Ti is az ünnepeltel együtt. Ahogy emlékszem lassan már ott az idő amikor is Te is kapsz egy komoly kis ajándékot a párodtól Ehhez is kívánok minden jót Nektek!