Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az erős túlzás most hogy "járok". Ugyanis tegnap röntgenezték meg a lábam, és éppen nem gipszelték be, de 1 kis csont leszakadt a boka külső részéről. Alám fordult a lábfejem, és mivel épp elestem, teljes súllyal sikerült "rátehénkedni". Besza, behu volt. Meg baleseti sebészet. Bokarögzítő, jegelés, borogatás, felpóckolás, kímélet.
Az összes fütyim kivan 1 nap után!
Majd holnap felhívlak, és elmesélem.
Ja, a gumi: http://www.r17.hu/
Én is itt vettem a nyáron az első gumit, itt volt a legolcsóbb, arra gurultunk Zolival, és hipp hopp meg is oldották. Én úgy tapasztaltam, hogy korrektek is. Előtte letelefonáltam, minden rendben volt.
a képen látható bukósisak SHOEI MULTITEC L 59- 60 as méretű de annál kicsit nagyobb---gyünyürű-karcmentes állapotban eladó 30 000ft ért !
A bolti ára 110 000 ft !
érdeklődni lehet-30 973 08 69
vagy gabor8181@freemail.hu
-kihajtható-behajtható-amit csak kívánsz.....postai úton is--!
Miki! ha majd erre jársz írd meg hol vettetek új gumit Zolinak ha titok akkor küld el mail-ben
Lassan én is kezdem a téli bütyköléseket, cserélem a gyertyákat, teló olajat, fékfolyadékot. Szerencsére a láncszett tökéletes állapotban van. Hátsó guminak még van a kopáshatárig 1-2mm, de tavaszra lecserélem mert nincs már a helyzet magaslatán, főleg ősszel érződött ez amikor már hideg volt az aszfalt...
Tavasszal nem akarok szerelgetéssel bíbelődni, mert ha eljön a túrák ideje teljes értékű harci lóként kell csatasorba állnia és folytatni ott ahol abbahagyta a zabolátlan vágtát az ismert és az ismeretlen utak mentén
Itt esik valami és -2 van. Reggelre korcsolyázni lehet alighanem...
Nem hivatkozni akartam rád, csak leírtam neki a tényeket, ami alapján döntöttünk. Az, hogy máris javíttatni kellett, alátámasztja a döntés helyességét:) A teljes szezon még odébb van, de engem az a 300 km is megnyugtatott, amit eddig mentem vele. Arra kevés ugyan, hogy teljesen kiismerje az ember a motort, arra azonban elég, hogy ha nagy hibája lenne, az kiderüljön.
Akkor ott az volt a lényeg, hogy lehetőleg vegyünk észre minden olyan hibát ami a későbbiekben komolyabb kiadásokat eredményezhet. Az eladó őszinte volt és elmondta a törött előéletét a motornak, nem hallgatta el a telószárak cseréjét és azt sem, hogy ő cserélte ki a szárakat. Megfordul az ember fejében az is ilyenkor, hogy ha hajlottak a szárak akkor talán más is Mérni kellett volna az egyenesfutást az adna igazán bizonyosságot, de ez nem történt meg a javítás után, legalábbis én úgy értelmeztem. Láttuk amit láttunk, de én nem szeretnék hivatkozási alap lenni , főleg ha a későbbiekben kiderül más is. Mentem azzal is amit végül hazavittünk Neked és akkor nyugodtam meg igazán mikor éreztem a kettő közötti különbséget. Még így, hogy szerintem jól döntöttünk is előfordulhat előre nem látható hiba, ami akármilyen jó állapotú használt motornál előjöhet (néha még újnál is ) ezért majd akkor leszek igazán nyugodt ha egy teljes szezont lemotoroztál vele.
Abból kiindulva, hogy azt írja a srác "volt benne jó pár munkaórája a szerelőnek" jobb volt nem erőltetni a dolgot és tovább állni.
Szép napot mindenkinek, megszületettnek, kicsinek nagynak, ezután érkezőnek, motorosnak, és nem motorosnak ! pesti ember megint bolsi betegségbe esett, vagyis elqrta! Napos időt és 10 fokot jósolt, és van tök homály, és 1 fok! Igaz csak egy nulla maradt le az egyes után!
Ja akartam már mondani neked Laci: Megvették a fekete Bulldogot.
Diskuráltunk róla egy kicsit a gazdájával. Szerinte sem volt éppen költségmentes, de azok a hibák, ami alapján mi kizártuk meg sem fordultak a fejében...link
Ezeket végiggondolva minden tiszteletem azé, aki ilyenkor is motorra ül és nem dobálja el persze Pl futárok, vagy robogósok.
Nekem egy hónapja fent vannak a téli tappancsok, de még szerencse mert múlt héten is voltak ónos lefagyások. Persze önmagában nem elég a téli abroncs, példa volt erre a tavalyelőtti tél amikor még az előző autómmal olyan piruettet csináltam az úton, hogy abba hiba nem volt Szerencsére az ijedtségen kívűl nem lett más baj
Nagyon helyes, rádfér a pihenés Én ugye napközben is sokszor internetközelben vagyok, ezért a válaszhoz nem kell szabi Most éppen távozni készülök, van egy-két elintéznivaló. Bár lassacskán kell járni, pár órája sikerült keresztben felhajtanom egy felüljáróra Igaz még nyári gumi van az Octavian, de érik az átszereltetés mielőtt túl jól sikerül egy becsúszás
Már válaszoltam is! Szabin vagyok amúgy és most éppen semmi dolgom, élvezem az otthon melegét fagyoskodtam mostanában éppen eleget
Laci a válasz inkább emailben ment
Az nagyon helyes! Mindkét fiúnál bent voltam én is a fájásoktól kezdve egészen a születésükig. Akkoriban (94-ben) még gyerekcipőben járt az apás szülés és csak úgy lehetett bemenni ha előzőleg részt vettünk a felkészítő tréningen ami 3 alkalomból állt A rooming-in szoba amiben a szülést is levezették olyan volt mint egy hétköznapi szoba, képek, virágok és szines függöny..stb, annyi volt csak fura, hogy középen volt az ágy Amikor már ténylegesen elkezdődött a szülés akkor jött be az orvos és az ápolónő valamint egy gyermekorvos és hoztak egy kerekes szekrényen orvosi eszközöket és zöld lepedőket. Addig javarészt ketten voltunk, néha az orvos nézett be ránk. Amikor már sűrün jöttek a fájások tettek Kriszti hasára egy kis érzékelőt ami kis kopogásokkal a baba szívverését jelezte, na ebből lett a bonyodalom! Egyszer csak alig hallottuk a kis kopogó szapora szívhangot és nagyon megijedtünk. Ugyanarról a folyosóról nyilott a több ágyas szülőszoba ajtaja is és az a szoba is ahol mi "szültünk" ijedtemben szinte berontottam a több ágyas műtőbe ahol egymás kedvére jajveszékelt két éppen szülésben lévő anyuka... és orvosért kiáltottam. Szerencsére vaklárma volt mert a baba mozdulhatott el vagy a műszer mert miután az orvos megigazította újra hallottuk a kis szívhangot
Szerencsére simán ment aztán minden és egyáltalán nem volt megrázó és tudom Krisztinek is segített az hogy végig fogtam a kezét. A második gyerek születésekor már rutinosan tettem a dolgom, sőt lehet ha lett volna harmadik gyerekünk megoldottuk volna otthon kettesben
Na de viccet félre téve tényleg jó dolognak tartom és sokat jelent az anyukának is.
Erre a "sokra" majd később még visszatérünk. Minden jól fog menni, tehát akkor apás lesz! Helyes.
Soknak nem mondanám, egyenlőre a második:) (A kínai piacon 5 a sok:)) Apás lesz, ha minden jól megy.
Hoppácska, hoppácska!
Mik vannak! Sok gyerekes apuka leszel?
Egy a lényeg: egészséges legyen! Meg persze Ti is, mert nem kis fába vágtátok a bugylibicskát. Feltétlenül értesítsél, ha fejlemények vannak, szurkolok Nektek! Apás szülés lesz?
Akkorra van kiírva a lányom születése;)
Mi van 16.-án?
Köszönöm:) Igen, bármikor itt lehet már:) Elvileg 16-a, de ugye ez lehet hamarabb is:)
Kicsit jó idő lesz megyünk! Legfeljebb kihagyjuk a gyalogosokat!
Amúgy is észre vettem volna de azért jó, hogy szóltál Hiányoznak nagyon ezek a túrák!
110 000FTOS BUKSI ELADÓ 30 000 ÉRT GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN...shoei multitech.... L 59-60 as méretben de annál kicsivel nagyobb.....30 973 08 69