Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez tényleg nagyon szép :) Alig várom már hogy én is érezhessek hasonlókat.
Uhh...az még jobb, nem tudom miért de én 20pénzre emlékeztem, biztosan mindennel együtt került (szerelés+fékolaj) annyiba a történet.
Azért kérdeztem mert az egyik cimbi most rendelt gyári tárcsákat (újat) az Inazumára és összesen a 3db 213ezer Ft-ba kerül
Ennek apropóján kérdeztelek.
Arra gondolsz, amikor átment leves tányérba a tárcsa, és muszáj volt vennem másikat?
Nem titok, 12 pénz volt.
Küld el mail-ben ha nem publikus
Hát hogyne! ártatlan, hófehér, meg ma született...
Oszt ilyeneket ír nekem: "Értesz hozzá?" meg "dobd ki azt a kócerájt!"

A féktárcsa mennyibe fájt a múltkor? csak egy másik topikon téma és nem akarnék nagyot hazudni
Éééééééééééééén? Ééééééééén? Szegény ártatlan hófehér ma született bárány lelkem romokban........
De tény, és való, visszaolvasva jókat mosolyogtam rajta.
Olvasgattam én is amikor pl. nem tudtam bemásolni a túraútvonalat mert valami nem smakkolt a géppel... Mit össze gonoszkodtál akkor is
Ráklattyintottam! Elolvastam, igen remek megfogalmazás, mondhatnám 1 költői remekmű.
Aztán ott maradtam, és pár oldalt elolvastam a tavalyi hozzászólásokból. Hogy mennyi marhaságot össze hordtatok ott (is) Ti!
Majdnem pont egy évvel ezelőtt motoroztam, akkor jobb idő volt mint most, néha visszaolvasok és jól esik nosztalgiázni
(katt az előzmény gombra )
Szerintem oda eljönne a Penge is óvatosan... Kétségtelenül jobb lenne egy Varadero, bár én ezzel úgy vagyok, hogy a stílus örök, legfeljebb hozzá igazítom az útvonalat...
Eddig ez mindig jól sikerült!
Ahogy így elnézegetem ezt a képet, nem kéne nekem 1 túra endúróra váltanom? ........ pld Varadero........ arra szívesen......
Nem volt pontos az idézet és nem is arra gondoltam mint Miki (bár jót röhögtem rajta ), szóval egész nyárra való szabim azért nekem sincs, de arra az időre lesz amikor eljössz
A Tiszára meg nem bánatodban fogsz menni hanem velem és akkor nem leszel bánatos, főleg ha mutatok néhány szép helyet
A 2011-es év hátulján még egyszer elmotoroztam egyedül Nagykörűre és visszafelé jövet a kompátkelő után elfordultam jobbra egy elég rossz minőségű ismeretlen murvás útra térve. Kilómétereket mentem a gáton arra számítva, hogy az elhagyott területen természetközelibb képeket tudok csinálni mint ott ahol nagyobb a nyüzsgés. Már alkonyodott és kezdtem bánni a kitérőt de mivel túl sokat jöttem már el az ismert útról ezért visszafordulni sem volt kedvem. A GPS csak annyiban volt segítség, hogy amikor madártávlatra váltottam láttam mennyire vagyok légvonalban a legközelebbi településtől, de járható utat még a közelben sem mutatott Aztán letérve a gátról a védterületen volt egy erdő aminek belsejébe csak egy csapás vezetett, de tudtam valahol már ott kell legyen a Tisza. A lehullott őszi falevélben volt ahol kerékagyig jártam, de egyszer csak megláttam a Tiszát a maga érintetlen valóságában Akkor készült a kép. Már alkonyodott erősen és jobbnak láttam hazafelé venni az irányt hiszen azt se tudtam már akkor, hogy merre vagyok fejjel Egy kisebb tanyaközpont fényeit követve találtam meg a kőutat ahonnan már tábla mutatta a helyes irányt Törökszentmiklós felé, ahonnan még mindig egy jó 100km-re volt az én kis falum
Sokadik túra volt ez már a Tiszán, mégse volt unalmas, sőt ha arra gondolok, hogy még mennyi mindent nem láttam ott... no lesz még ott keresnivalóm 2012-ben is. Szóval megmutattad nekem a hegyeket én meg megmutatom neked a "lapost" és majd meglátod, hogy ennek is megvan a maga varázsa!
Lehet nekimegyek a Tiszának bánatomban !
"Már csak ez hiányzott"!?
Hát ez hiba!
Tezsvír! Hát annyi piánk nincs ám!
Jaj még az hiányozna!
Megyek is, de nem egész nyárra?!
Szeretnélek emlékeztetni, hogy most Te következel jönni
B+! Olyan régen volt? Most az ősszel már harmadszor akartak menni az aprók, de sikerült lebeszélni őket, mert nagyon lógott az eső lába, így csak a "Bujdosók lépcsője" feléig, és egyszer a tetejéig, legutóbb már csak az aljáig mentünk. Nagyon elhanyagoltak az utak, de tavasszal minden hétvégén felballagunk. Alig kell felfelé menni 110 métert és már fenn is vagyunk. 464 lépcsőfok. Lehet jönni a nyáron!
Nem feltétlen mellkasnál jelentkezne, nekem se mindig ugyanott okozta az örvényeket, sebességtől és széliránytól is függ. Plexi nélkül jobban terül a menetszél és kevésbé zavaró Ebből kiindulva faragtam a plexit úgy, hogy laposabb lett és a felső széle homorúbb így jobban terül a menetszél és nincsenek zavaró légörvények.
Az 1. képen az érintetlen plexi látszik (így volt a legrosszabb), a 2. és 3. képen a mostani állapot látszik, oldal és pilóta nézetből Tulajdonképpen csak kicsivel jobb mint a plexi nélküli állapot, de volt olyan, hogy szemerkélő esőben a GPS száraz maradt menet közben és a műszeregység is legalább védve van. Nem volt vesztenivalóm, ha nem sikerült volna eldobtam volna a plexit, mert gyári állapotában rosszabb volt mintha nem lett volna
Rosszul tudod tezsvíír! Én kizárólag akkor szédülök ha poharas orvossággal kezelem magamat! A másik, hogy felénk a rendőrök sportot űznek a sok lakott terület miatt a sebesség mérésből!
Aztán azt a pénzt inkább elmotorozom. Csövet éppen az előbb láttam. Háromnegyed "-os !
Kinél hogy. Engem 100-110-ig nem zavar plexi nélkül sem
már csak az a kérdés, hogy jobb lenne-e légellenállásilag, ha hanyagolnám a plexit?
illetve, hogy milyen sebességnél számíthatok fájdalmas légörvényekre? :) Pl mikor városban vagyok, úgyse megyek gyorsan.