Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hadd mutassak Neked egy remek motorórát!
Pár kép a késő délutáni Balatonról.
Teeee erkölcstelen renccámhajtogató! Nem szégyelled magad?!
Pedig rólunk példát vehetnél!

Na jó elrettentőt, de az is példa!
Ezért is nem foglalkoztam sosem a rendszám hajtogatással. Ne ugasson senki, gyári minden és tehetnek egy szivességet. Fotózni amúgy is csak szemből ér...
Úgy néz ki egyenlőre, hogy a mai volt az utolsó gurulás, és igen szerencsésen is végződött!
Amikor beértem Debrecenbe, előztem kettőt, de semmi sebesség túllépés, és fel szemmel láttam a tükörben az oldalt bent álló rendőrautót. Néztem is vissza fele, de nem jött, mondom akkor rendicsek. Igen ám, de vagy 3-400 méterrel odébb már várt a másik, villogóval, kicsit keresztbe állva! Na, mondom, ez fizetős lesz, a majdnem vízszintesen álló rendszámtáblám miatt. Illedelmesen köszöntünk egymásnak, papírok elkérve, mondta az egyik rendőr, hogy mosladék nagy szél volt, - még ő is érezte (!) - hogy így elhajlott a szerkezet. Nem cáfoltam meg ezen kijelentését, hanem bölcsen egyet értettem vele. Aztán mondta, hogy ez szabálysértés, és komoly anyagi vonzata van! Ezzel is egyet értettem. ( Nem tudom, figyelitek e, hogy mennyire konstruktív, és egyet értő voltam!) Közben szépen lehajtotta a rendszámtáblám, majd mondta, hogy félretéve a viccet, legközelebb nincs elnézés, semmi, hanem bünti, úgyhogy hagyjam így!
Ezzel is egyetértettem, majd illedelmesen megköszöntem, és még hozzátettem, hogy ilyen jó eredményre, hozzáállásra nem számítottam. Így megspórolva 1 kis zsetont, lelkesen motoroztam tovább.
Na még 1 kép az őszt, valamint a motoros szezon végét szimbolizálva!
Mit is vártam? Mennyi az most? A cm3 24 ft még? Az is rablás és még emelni akarják...
De még hogy van ám! Fizess, fizess, fizess!
A mocskosok csak úgy szedik a pénzt, - a semmire - a fene egye ki a szemüket!
Van ám!
Lassan át kellene iratnom a gépet. Nem tudjátok véletlenül, hogy eredetiség vizsgálat van meg?
Én nyitott ember vagyok, ez a megoldás is érdekel, hajrá!
Lesz idő kidolgozni a részleteket.
A tiszavirágzást lenne jó "elkapni" és úgy alakítani a programot, hogy egy olyan helyszín beleférjen. Viszont a magam részéről a hegyi erdős kanyargósat azért inkább előre vennék
Erre a nagykörűi témácskára már én is gondoltam, hátha sikerülne összerántani a csapatot megint. Már most meg kell tervezni a szezon kezdést, bár még addig meg kell inni 1-2 jégert....... na jó, hármat is!
Én támogatom, menjünk.
Én nem fáztam, jól fel kell öltözni A néni mögött utasnak lenne jó lenni, mert a menetszél felfogása mellett igen jó kapaszkodási pontokat is láttam Morzsi egyébként egyre jobban érzi magát, így hogy gyakran sétáltatom Egy kis visszapuffogás még van alapjáraton, de amúgy szépen kisimult minden tekintetben Hiába egy motornak sem tesz jót a hosszú állás. Viszont jövő hét péntektől vacak lesz az idő. Lehet, hogy ez volt az utolsó gurulás idén.
Ma a Tiszáról hazafelé jövet eszembe jutott a néni.. mert bizony hiába vesevédő, maszk, sál, kabátbélés.. igencsak borsózott a hátam.
Jövőre érdemes lesz megtekinteni újra Nagykörűt, komoly építkezés folyik. A szabadstrand része (ahova ha visszaemlékszel alig tudtunk lehajtani) uniós támogatással épülget. Sajnos nem tudtam most még gyalog sem lejutni mert építési terület és őrzik viszont új utakat is sikerült felfedeznem... jövőre jó lesz egy programnak!
Én is! Kanasztáznánk! Két dugás között!
Persze, elsakkoznátok, vagy társasoznátok ott!
Én egész másra gondoltam!
Te csak ne sárgulj megint, mert még valaki azt hiszi kínai vagy! Egy csepp problémát sem okozna!
Hááááát........ a motorral még talán elboldogulnál, de a csajt már jobb lenne, ha ideadnád!
Azt én rendezném, csak hogy Neked ne okozzon problémát!
Nem baj, csak egészség legyen!
Hú mit tudnék tenni azzal a középső felső idommal!?
Tekerném mindkettőt! Mint állat!......
Hát máris megfogtál
Viszont találtam egy jó képet a Bulldogról
Hátha ettől jobb kedvetek lesz
Te, mint politikus?
Nem úgy ismertelek meg. Mert ott lopni, csalni, hazudni tudni kell ám! És nem ám akárhogy hazudni, hanem nyíltan, bátran bele azoknak az embereknek a szemébe, akik megbíznak Benned!
Menni fog? Mert ez az egyik alap követelmény!
Sajna az elmúlás benne van a pakliban, csak az a kérdés, mikor forgatjuk ki.
Így hát igyál 1 jégert, aztán lesz valahogy.
Mi még nem voltunk a temetőben, de majd holnap, vagy holnapután, az Asszony munkájától függően megyünk.