Főtengely szimering...... na jó, csak tippeltem. Nekem az volt, de amikor a vezérmű szett kicserélésre került, az is orvosolva lett.
Legegyszerűbb, ha veszel 1 új autót, úgyis nagyobb lett a család, jobban elfértek.
Na én ezt Astrával hallottam hasonlót amibe egy 5-ös alátétet ejtettek és az elrendezte egy hengerben a kompressziót....
Most már érted miért szeretek mindent magamnak csinálni? Eszméletlen barbár emberek vannak szerelők között is, persze én sem tudok mindent megcsinálni de legalább egyet ismerek akihez fordulhatok ilyen esetben, ha viszont ő kiesne, igen gondolkodóba esnék ha másikat kéne keresni
Van a családban és az tényleg jó, de már pl. az új Hilux... majd mesélek...
Nekem olyan autó kellett ami még fiatal, olcsó hozzá az alkatrész és én is megtudom csinálni
Azért gondoltam, hogy elégedett vagy mert még megvan, ergo bevált.... vagy mégsem?
Mondja ezt egy elégedett francia autó tulaj, amúgy Te miért nem japánt vettél? Ja tudom tetszett a logója hasonlít valamire
Amúgy csak kiszáradt a bovden szerencsére, úgyhogy cserélni sem kell, infúziót bekötöttem és ha az lefolyik mehet tovább a kis olasz digó. Ami ugyan nem japán minőség de igazi igénytelen mindennapi melós kisautó ami nekem teljesen megfelel arra amire használom, nem véletlenül maradtam márkahű... sőt ha úgy alakul a Grande fog következni
Az a gond, hogy a keresés mamár nem egyenesen arányos a találattal, mondjuk itthon ülni sem volna jó
Megyek szétszedem az autót akad a gáz... csak az a baj akkora bontással jár mire hozzáférek hogy ihaj, ráadásul hideg is van...
Viszont munkaeszköz!
Ide már elért délelőtt, nekem viszont nem hiányzott ott fent a magasban Kollégám panaszkodott és törölgette a szemét mert mindig belement valami... aztán megvígasztaltam, hogy az csak jégdara ami nagyot üt, de hamar elolvad Könnyen beszéltem mert a munkaállás olyan volt, hogy nekem a hátamat fújta a szél mondjuk a darut én kezeltem
Na most a Józsi is azt vallja, hogy célzóvíz nélkül nincs eredmény.
akkor tehát úgy csináljuk, hogy te célzol, én meg iszok. Mert ha fordítva csináljuk, abból ki tudja, mi lesz! Tükör biztos nem.
Látom gondosan isszátok a poharas gyógyszert, én meg itt porzok! megjött fél 5-kor az az idő amire vártam, vízszintesen esett a havas eső! De már ideje volt! Akkora rügyek vannak a cseresznye fán majdnem nyílik Csak az vigasztal, hogy mindjárt február aztán meg itt a nyár!
Mit is mondhatnék? Király lett!
De ebben nincs semmi csodálatos, hiszen én csináltam!
Ha itt lesztek, csinálhatok ilyet, mondjuk segítesz nekem, pld az ital fogyasztásban!
Mire Te kész leszel, addigra a kaja is kész!
Na közben én is megkajáltam, bár én megúsztam főzés nélkül
Biztos finom kaja lehet bár én megmondom őszintén nem ismerem az alpesi makarónit, persze attól még lehet hogy ettem olyat, csak nem tudtam, hogy úgy hívják
Kérdeztem az Asszonyt milyet szokott "sima milánói" volt a válasz, azt meg szeretem
Na most a mézest felejtsd el, az Asszony megitta!
Ezt majd részletesen elmesélem.
Ami azt az irtózatos pia mennyiséget illeti, amit Te itt az előbb elmondtál, az természetesen nem áll meg!
Mert én még megállok!
Tehát a lényeg: 3 fél konyak, a mézest csak éppen megnyaltam(!), meg 1 sör! Tehát szinte semmi!
Ja, a kaja kész, hallelúja Testvérek, dicsérjük az Urat!
Ha itt lesztek, csináljak 1 ilyen kaját? Igen finom!
Legegyszerűbb, ha veszel 1 új autót, úgyis nagyobb lett a család, jobban elfértek.