Szép estét az Uraknak! Voltunk gyertyát gyújtani, meg a sírokat rendbe tenni. Olyan pocsék kedvem lett. Az opálos őszi fényben, a gyertya lobogó lángját nézve, azokra gondolva akik évekkel ezelőtt még nevettek és éltek, egészen nekibúsultam.
Szép napot Nektek!
Inni fogok egy "vadászmestert" .
No igen, a meló az meló. Ez ellen sajna nincs mit tenni. Sokat gondolkozom én is, hogyan lehetne egyszerűen pénzt csinálni, de bárhogy töröm a fejem, mindíg arra lyukadok ki, hogy sehogy. Sajna meg kell érte dolgozni. Kinek így, kinek úgy. Újra születnék valószínűleg politikai pályára mennék. Ott csak beszélnem kellene, hogy miért nem csinálok semmit
Holnap reggel leadom az ügyit és valamelyik nap (hétfő vagy kedd) lemegyek a Tiszára, aztán elrakom a motort. Persze ez inkább csak készenléti állapot lesz..
...vagy melózik a hiba nem válogat az egyik nap késő éjszakáig.. ma meg készültünk az ünnepi ebédhez amikor megcsörrent a teló
Ilyenkor jut eszembe Rudolf Péter és Bodrogi Gyula párbeszéde az Üvegtigrisből:
- Te apa, rossz helyen van ez a kocsi..
- Jó helyen van ez a kocsi. Csak te vagy rossz helyen.. meg én..
Hááááát..... szórakozásnak éppen nem szórakozás, de meglesz. Ja, meg kap 2 bukógombát. Aztán meglátjuk, hogy mennyi lóvét küld a biztosító, a többi annak függvénye.
Én elsőre is fenyegetőzöm Gondolom mindenki temetőben, vagy ügyes-bajos dolgait intézi. A Penge jó lesz, ami hátravan az már úgyszólván csak szórakozás
Épp írni akartam, hogy nagy a pangás itt a fórumon.
Elsőre nem fenyegetőzöm, majd másodjára.
Ma végre mentem 1 karikát, és ahogy húztam a gázt kifele a kanyarból, - lendületesen - hallottam amint a Penge kacag! Én is csak vigyorogtam a sisak alatt, már épp ideje volt ennek!
A képen látszik, hogy már csak a dekli fedél a "kakukk tojás", meg kap 1 plexit még, és kész!
Apropó. Túl vagyok az index javításon. Valójában nem kellett volna a tankot megbontani, elég lett volna a tank előtti takarólemezt levenni, alatta volt a hibás csati. Viszont a tank bontásakor találtam egy elérett benya vezetéket, amit már csak az irgalom tartott a helyén. Mivel ilyet itthon nem tartok, csak levágtam a hibás részt és visszadugtam a helyére. Majd alkalomadtán kicserélem. Hanem ez a zsanéros megoldás elég szar. Ha nem áll tök egyenesen a kerék a tankot beverem a kormányba, a zsanér meg olyan gyenge, hogy azt hittem leszakad. El sem mertem engedni, fél kézzel tartottam, másikkal meg bütyköltem Remélem sokat nem kell szétszednem...
Pálinkásos jó reggelt, feslett életű, italozós Barátaim!
Megjött a rendőrségtől a papír, hogy a kötsög a hibás, - mi ezt tudtuk - ugyanis " a piros fény az áthaladás tilalmát jelzi: a gyalogos az úttestre nem léphet! "
Így megbüntették 24 db ezresre, olcsón megúszta.
Lényeg a lényeg, szerda reggel küldöm a határozatot a biztosítónak, 1 szép szerelmes levél kíséretében, amelyben kifejtem, hogy már szeptember akárhanyadikán lefényképezték a motort, tehát már minden ki van számolva, ide a lóvét! ( Na, erre kíváncsi leszek! )
Nem használok pedig HJC-m van ami nem éppen a csendességéről híres. Munkavédemit már próbáltam de 10perc után jobban zavart mint a menetszél. Egy 3M-es szivacsosra lehet rászánok az kb. 2000Ft, vagy van hasonló áron szilikonos kivitel is. Vannak nagyon komoly cuccok is ilyen a Motosafe de annak az ára közelít egy 10eshez!
Kicsit azért túl is van lihegve, régen az ETZ-s időben mindenkinek Kiskőrösi bukója volt mégsem süketültünk meg tömegével pedig a motorjaink tudták a 100 fölötti tempót, sőt akkor 18-évesen tuti nagyonbb volt az átlagsebességem mint most. Kitapasztaltam egyébként hol sántít a bukóm és ha úgy kötöm a kendőt sokat javul a helyzet, ha meg egy kisebb párnát bevarnék a sisakba a fülem mögé lehet megoldódna a probléma, ezt próbálom majd ki legelőször
Lehet hogy igazad van! A whiskys most fog szabadulni 12 év után!
Valami 144 millát rabolt hmm a tizedét talán így is megkeresem...
Egy a baj nem bírok egy helyben lenni... folyton menőkém van!
Én eddig esténként fordultam egyet, de az már nem az igazi. Igencsak hűvös szellő fúj. Ma megkaptam a hiányzó kürtöt, fel is szereltem. Véletlenül még működik is. Az index viszont nem kapcsoló hibás, azt ugyanis hiába szedtem szét. Megkérdeztem az előző gazdáját, nála is előfordult ez egyszer, egy csatlakozó a tank alatt volt a ludas. Mozgatás után neki jó lett. A tank szetszedése némiképp komplikáltabb az átlag motorénál, ezért ez hétvégére marad.
Még az akksit se raktam bele vissza, holnaptól meg ügyelek... talán majd a hosszú hétvége második felében, de amilyen szerencsém van akkor meg az idő lesz kaka!
Ma viszont 19 fokot mutatott a hőmérő
Szép napot Nektek!
Inni fogok egy "vadászmestert" .