Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, Lackó Mackó!
Nem sz@rozunk, belecsapunk a közepibe, iszok 1 kis mézes szilvóriumot is! Muszájból! Megmondom őszintén, nem tudom mi lesz az alpesi makaróniból. Az adhat okot a reményre, hogy már mindjárt kész!
Na,. megyek, intézkedek, mert a végén már oda kell figyelni!
Látom, nem ismersz!
Pedig hányszor, de hányszor mondtuk már itt a Józsival, - az idősebb kemény mag - hogy mindig csak disztingváltan, kulturáltan fogyasztjuk a dolgokat!
Tehát az alpesi makaróni az későbbiek folyamán is az lesz, aminek indult!
Jut eszembe: mondtad, hogy a jövő szombat Nektek nem jó. Utána egy héttel?
Amúgy mit küzdök, hajtok itt!
Hajajj Miki bácsi ha így halad a főzőcske a végére csúnyán betetszik csodálkozni Arról nem is beszélve, hogy mi lesz a kajából ami első nekifutásra még Alpesi makaróninak indult... aztán majd kiderül mi lesz a végére
Azt hiszem jó néhány 20percen túl vagyok már úgyhogy egy röpke téli 20perc miatt én már nem igazán sárgulok az irígységtől. Na de majd jön a szezon és a képek is, majd akkor meglátjuk ki milyen színt játszik
Na! A kaja halad, így tehát megérdemlek még 1 kis konyakot!
Természetesen a Ti egészségetekre fogyasztom!
Közben neki álltam főzni.
Alpesi makarónit csinálok! Isteni! Lesz!
Csak a kezdés volt kicsit másabb, ugyanis az ÉN receptem szerint úgy kezdődik, hogy 2 fél vilmos + kettő sör a főzőbe.
De azzal kellett szembenézni, hogy nincs idehaza vilmos! Ez bizony nagy csapás!
Kompromisszumot kellett kötnöm: Konyakot iszok!
Nem tudom, említettem-e már, hogy útálom azokat, akik nem csak a járdán motoroztak az idén!
Ja, amúgy BUÉK Neked is!
Azért megvallom őszintén, picit irigykedek.
BUJÉK! Az uraknak! Jobbat mint a tavalyi!

Palacsintában pediglen a legjobb a kakós, meg a baraclekváros-diós!

Megnéztem a Wartburgos videjót nekem tetszett, annyit tekergette azt a szegény váltót hogy azt hittem már ötödikbe teszi...

És mivel süti a napocs délelőtt motoroztam! Igaz csak vagy 20 perecet, mert annyi időm volt de akkor id nekem a legjobbabb!
Lehet irigykedni!
Háááááát..... ez van.
Az rmc-re én is gondoltam, hát majd látjuk......
Hamarabb kellett volna menned (én szóltam ) karácsonykor sokat eladtak, mi még novemberben voltunk és volt választék. Pl.sehol máshol nem kaptunk Krisztire mikro méretű Kordura nadrágot de ott az is volt és dzsekiből is volt bőven választék, külső prozisból is mint amilyen az enyém
Legutóbb a Rockmotornál voltak komoly engedmények, de úgy megrendelni valamit a neten, hogy nem próbálod fel elég necces... Most nem tudok mást esetleg az RMC-be ha bemész a Kassai utcán hátha tartósak maradtak az évvégi engedményes áraik.
Ja, csak kabátja van, az meg nekem nem kell.
Halló Lackó Mackó!
Beszéltem a mukival - a kabátossal - 1 deka dzsekije sincs neki, és 1 darabig nem is lesz, így másfele kell széjjel néznem.
Azt nem is vesére, hanem gyomorra!
Meg 1 kis citrom a túróba. Bele. Úgy finomabb.
De ezzel a felállással, amit itt összelögyböltünk, már nem a veséről szól.
Sajnos a Biri néne legalább harminc éve a boldog vadászmezőkön gyűjti a gyógyfüveket.
Azért kell a túró, mert tisztítja a vesét. Én sült krumplival,eszem negyed kilót és reggel, mert a vesét elég intenzív működésre sarkallja!
És éjjel felkelni többször is nem igazán kellemes.
Én édesítőszert ajánlanék hozzá a palacsintába.
Mazsolát és vaníliás cukrot is , teszek bele , ha palacsintát sütök.
Úgy magában só, kenyér, meg minden nélkül... az úgy nem finom Az nem jó ha palacsintába töltik egy kis cukorral abból ha jó napom van bevágok egyszerre tízet is az meg üti akár a 30 dekát is
Majd érdeklődj már rá a vajákos öreglánynál
Meg kellene enned még olyan két hetente tehéntúrót 15 deka körül, só. kenyér és tejföl nélkül.
Ezt a Biri néne , a vajákos asszony mondta.
találékony az ember!
De egyébként a székely hármastörvény:
A sör nem alkohol!
Az asszony nem ember.
A medve nem játék!

Most inkább egy pohár vörös, fahéjjal és szeggel!
Nem kell KV-t innod!
Már 20 napja hosszabbodnak a nappalok! Mingyá május van Dikk!
január február, itt a nyár!
Sajnos ez van mert nem újak a motorjaink, ha törnek akkor az évjárat miatt alig fizetnek valamit...
Erre mondtam én ha még emlékszel, hogy leginkább önerőre számíthat az ember, sajnos nem nézik, hogy milyen ritka szép állapotban volt a tied is korához képest és Te ugyanazt az állapotot szeretnéd visszakapni.
Értem én, nyári melegben egyszerre fél liter mert annyi van egy üvegben, aztán bontod a másikat és így tovább...
Szövegértésből mindig jó voltam
Mondjuk nyári este olyan 9körül szalonnasütés közben a haverokkal sörözgetni az megint más, amikor kint még mindig közel 30 fok van...
De télen csak azért, hogy kissé átmosasd a vízszivattyút... no azért van ám különbség. Amúgy tényleg nem vagyok sörös, csak ha leöntöm magam...
Én meg el kezdtem élezni a Pengét! Addigra jó éles lesz, oszt mehetünk is!
Mennék már én is nagyon, de még kicsit holt szezon van.
Beszéltem újra a biztosítóval, és olyan piri pénzt ajánlottak meg, hogy azt hittem, hanyatt esek. Nem is mondom tovább, mert csak felidegesítem magam, annak meg semmi értelme.
"ha még aláveszek a deréktájon amúgy is széles övrésznek egy vesevédőt akkor ki fog dolgozni?"
Dikk mán! Tukmáld rá valakire More!
Pedig én is utálom! Pusztítom , ahol érem.
Annyít tudok meginni jóizűen ami egyszerre lemegy! Ez nyáron melegben csak egy fél liter