Azért ne túlozzál Mester! Ott ahol Te laksz vannak szép nagy hegyek meg egy bazi nagy víz, de hogy rét... esetleg rétecske erős túlzással
Gémeskutat is akkor láttál amikor ment a TV-ben a Tenkes kapitánya és Eke Máté ott húzta meg magát a labancok elől
nem olyan nagy baj, ha bevallod töredelmesen, hogy ott falun, ahol felnőttél eddig még nem láttál fehér embert!
Van ilyen!
Nagyon remek idő volt ma errefelé. Az énekesmadarak (varjú) megszállták a rétet, ezerrel szedegetik a zsákmányt!
Jelentem tényleg szezonon vége van. Most jöttem haza egy karikából és nem igazán izzadtam le a cordura alatt. Lassan ezek a délutáni motorozások is felejtősek lesznek.
Nem muszáj csak a tegnapi nap után olyan jól esett egy kicsit értetlenkedni, bár szar poén volt belátom... napközben nem tudok lazulni csak itt a fórumon jön rám.. de ígérem előbb vagy utóbb megjavulok!
Akkor vegyük át mégegyszer a sima íves és az egy bubis az ugyanaz... vagyis Neked ami most van az egy bubis, de Te még szeretnél rá másik bubit is...
Amúgy az miért jó? Mármint a bubi a bubi hátán..
Ráér holnap is a válasz valószínű tudatlanul is eltudok aludni, bár emészt egy kissé a tudásszomj
Szerintem ezt még a Józsi se tudja, akkor pedig nagy dolgokról van szó!
Laci! Hogy Veled mennyi gond van! Elmagyarázom. Ez nem egy sima ív, hanem a sima íven van még 1 bubisabb ív, tehát dupla bubis, mert ha a kicsi bubi nem lenne, akkor ez 1 sima íves - bubis - plekó lenne!
Gondolom ettől átlátszósabbat akarsz? Egy enyhébb füst színű jobb lenne szerintem... bár akkor adja ki magát igazán ha a motorra felkerül. Nekem ez túl sötét.
Hallo Gyerekik!
Honnan lehetne dupla bubis plexit szerezni? Venni. Számlásba gondolkodom, és a múltkori gyalogos afférból kifolyólag a biztosítóval akarom kifizettetni. Így tehát pénz nem számít!
Igen, a sisak takarásában mondtam 1-2 cifrát, az "út" minőségével kapcsolatban. Elképzelni az utolsó 200 métert meg csak endúróval lehetett volna.
Tavasszal meg lássuk azt a kis hegyvidéki túrát! No meg a bulldogot is!
Már megint a dugáson jár az eszed!
No majd kezdeményezek missziót a Balaton felé, több irányú megfontolásból is 1. mert szép, 2.mert Te ott laksz 3. mert miért is ne Azt hiszem ez a három elég indok
Visszafelé jövet viszont nincs mese jössz velünk ide a laposra
Gémeskutat is akkor láttál amikor ment a TV-ben a Tenkes kapitánya és Eke Máté ott húzta meg magát a labancok elől