Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rá se ránts Laci! Felhomályosítalak, hogy a tájékozottságodat növelni tudjam! Faszista= még a krumplit is, csak el ne guruljon! Finoman fogalmazva: Minden nőt nem tudsz megdugni, de törekedni kell rá! remélem az ideológiát kifejtve érzed?! De az első fele is igaz!
Én szóltam, hogy szétoffoljuk...........
Hogy mondod, kedves László? Egy picit elvesztettem a fonalat.
Sebaj, megkérdezem a Józsit, hogy Ő ebből mit tud kihozni?
Ha meg kihajintanak innen bennünket, majd csináltatunk magunknak 1 új, tudományos materializmusos fórumot! Oszt oda jöjjön be, aki mer!
Mi van? "eszetlenkedünk" meg hogy túlzásba viszem? Itt általában nagyon fontos dolgok szoktak felhozódni, aki sűrűn olvassa az tutira kiokosodik
Amióta én ide írogatok kétszer annyit tudok mitha nem tudnám a felét sem, arról nem is beszélve... hogy miről is
Hello Laci!
Nem baj, hogy nem sikerült elérni az esztergályost, mert közben a debreceni honda szalon kegyeskedett válaszolni az emilemre, és 1400 aranypíz a csavar. Szerintem ez még kifizethető érte. A hálám pedig üldözni fog, hogy a leendő órám után járkálsz!
Az esztergályost még nem sikerült elérni és jó lenne ha nállam lenne egy minta csavar is
Azt hittem egyszerűbb lesz ez az óra kérdés is , ma bementem a kamionos boltba de nem jártam szerencsével, egy nagyon gagyi digitális volt mindössze(1600Ft) földgömbel és iránytűvel esetleg még lett volna analóg (4100 Ft) de azt meg túl nagynak láttam.
Ezután még bementem 2 autósboltba de egyszerüen nem lehet kapni normális órát ami mentes hőmérőtől meg mindenféle giccstől! Amikor a CB-re kerestem mutattak kapásból hármat és egyet kiválasztottam. Elég nagy Debrecen, még majd próbálkozok.
Az enyém ilyen volt, valami ilyemire gondoltam Neked is:
Akkor én az vagyok, mert a marxista ideológia úgy marhaság, ahogy van.
Igen, ezt én is mondani akartam, hogy ez nem a "mi" fórumunk, mert ugyan még Lacinak 750-es a gépe, de nekem már csak a márka azonosság maradt.
Ebből logikusan következik, hogy MI offoljuk - nem szeretem ezt a szót - széjjel a CB sevenfifty fórumot. De mint köztudott Ti szerettek bennünket, és örömmel veszitek, hogy mi itt eszetlenkedünk. ( Bár én már szóltam Lacinak, hogy ne vigye tulzásba! ! )

Ha a fasisztára gondoltál aki magasról sz.rik a marxista ideológiára és annak szöges ellentétjét vallja.. akkor lehet tudom mire gondolsz
A "faszista" viszont nem ismerős kifejezés, sőt meg se merem kérdezni mit jelent
Isten őrizz! "Faszista" vagyok!
Ja és ugye az tudott, hogy keréknyomást az abroncs hideg állapotában kell mindíg mérni , valamint ha utast is viszel, akkor a hátsó kerék 2,8-2,9 Bar legyen, az első változatlan. Szerintem szétboncoltam a témát több kérdés nem lehet
Ahogy akönyve írja 36 PSI, azaz 2,5 Bar
Szia!
Háttja, igaz...

Neked mennyi volt a keréknyomás a gépben hogy használtad?
Hmm polkorrekt? Csak nem vagy politikus?
Hova keveredtem!?
Már a tiéd is, tehát szó sincs offról Sőt. Lajoson és rajtad kívül itt már nincs egy Sevenfifty tulaj sem Ámbár Lajos sem forog itt mostanában sokat
Annak idején a Zenitet úgy jellemezték: elvered vele kemény fában a 100-as szeget, és utána még működik! Mikor kerestem milyet vegyek akkor olvastam ezt! Még a múlt év ezredben! Így aztán volt kettő is XP ! Tudod amelyik az objektíven keresztül mér fényt! Általában egy 32-es tekercsről tudtam csinálni 34-35 képet! Sötétben befűzött filmmel! Csak azok az idők elmúltak!
A fenye egye meg!
Jóvan na! Csak "polkorrekten" fogalmaztam!
A 14 megapixeles mint kalapács? Te mint műszaki ember...
A Nikon Coolpix már 4-éves, mint írtam megjárta a hadak útját, a Húgomnak is az van de az már újabb (L16) Nagyon jó gépek és ezt lehet a legújabbról is olvasni. Maradok ennél a típusnál mert bevált.
Arról nem is beszélve, hogy a motorálványommal kompatibilis
Biom! nagyon tuti!
Hát... még nagyon fel kell nőnöm hozzá...
Na jóvan nem offolom a fórumotokat...
Reálison azt értettem ami összejöhetne ha eladnám az Inazumát és mellé tennék még valamennyit. A recept maradna: kerek lámpa és csupasz motor, nem feltétlnül nagyobb, sőt van egy-két 600-as ami kifejezetten tetszik! (tudom az szar mert kicsi )
A CB 1300 egyelőre álom kategória és nem is szeretek nagy távlatokban gondolkozni mert a mai világban minden "kötéltáncosok" vagyunk akik dolgozunk és előfordulhat az is, hogy nem azért kell eladni a motort mert másikat szeretnénk4 Soha ne következzen be!
Persze az se katasztrófa ha még vagy 3-évig a Csühössel kell beérni, sőt a mai világban az is eredmény ha tartani tudjuk a szintet.
Igen meg Fujifilmet sem nekem az volt. Jó volt csak xar képeket csinált...
Vagy nikon vagy canon valszeg
valami ilyes
http://www.edigital.hu/Ultrazo...

A gumedliket (a keréken ) te mennyire fújtad magadnak?
De 1 jó motorral gazdagabb!
Hmm asszem az nem is azt mondta!
Semmi képzavar, én még nála is annyira sokkal szegényebb vagyok hogy kölcsön tudott adni!
"De kéne..."

Tudod mit mondott erre asümegi esperes az apácának ?

"Hát a reverendám nem kéne?!"