Természetesen hiszen megígértem!
Majd az emiledre is igyekszem válaszolni de még mindig a videóval szarakodunk.. Kaptam az enyém mellé még képeket és különböző formátumú videókat is amiket összevágtunk de egyszerűen nem tudjuk feltölteni pedig már mindent elkövettünk
Bibi ide, bübű oda, de a legszépebb - maradva ennél a kifejezésnél - motor az enyém!
És most senki se jöjjön olyan linkó - valótlan - dumával, hogy az övé a legszebb!
Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat! Úgy is mint motorral rendelkező leendő motoros! Ámbár bévül az vagyok, csak a tudás hiányzik még...
Valószínű időnként foglak titeket kérdésekkel zaklatni ha nem gond.
Mindenféle nektek nyilvánvalóval. Csak előre szólok hogy fel tudjatok készülni!
És végezetül nekem van a legszépebb és legjobbabb motorom! Bibi!
(ittam egy csepp áldomást azért a bibi!
Most akkor az a ritka eset következett be amikor mindenki jól járt!
Az új tulaj kapott a pénzéért egy megbízható jól karbantartott motort, a régi pedig közelebb került egy lépéssel az álmához
Balázsnak balesetmentes kilómétereket kívánok, Neked Peti sok szerencsét egy hasonló megbízható motor megszerzéséhez mint amilyen a Sevenfifty volt
Urak, gyökeres változás következett be a státuszomban. Motortalan motoros lettem. A vasat mától Balázs tulajdonolja, akinek sok boldog kilómétert kívánok a nyergében. A magam részéről pedig kezdődik a vadászat...
Laci, Józsi, Ti olyan járatosak vagytok ebben a motor karbantartás, szerelés témában. Nincs ötletetek, hogy honnan lehetne 1 ilyen csavart szerezni? Ma sikeresen elhagytam, a másik oldalról.
"vagy kihagynám a jövő szezont" eszedbe ne jusson! Nem lesz az jó neked A Sevenfifty nem veszt az értékéből annyit amiért érdemes nélkülözni, ráadásul egy remek motor. Akkor inkább gyüjtögess és akkor válj meg tőle ha csak annyi hiányzik a másik árából amennyit a mostani motorodért kapsz
Dehogy szólom én le hiszen nem a hangod miatt kedvelünk kedves Mester, sőt azt halljuk a távolság miatt a legkevesebbet sajnos.
Viszont a kocsma állítólag (én nem tudom ) egy varázslatos hely, mert ott minden megszépül még a legborzalmasabb énekhang is. Valami zongorista féle fickó járt úgy, hogy benyomott mint a csacsi és hazatérve a kocsmából otthon leült a zongora mellé egy kis kopácsolásra. Meggyőződése volt, hogy az évszázad leszebb zongorajátékát alkotta meg és gyorsan papírra is vetette a remekművet. Másnap elővette a kottát aminek se eleje se hátulja nem volt sőt egyenesen fájdalmasan hatott az ami még előző este maga volt a tökély.
Te csak ne kűdözgessé engem hol ide hol oda, főleg ne almát szedni mert az Asszony is az agyamra megy ezzel. Meg különben is miféle beszámolót akarsz egy unalmas almaszedésről, nem olyan nagy élmény az. Tavaly még meg is járta, de most sokan voltak és várni kellett a mérlegelésre is.
Kerek 90 kilót szedtünk, elég lesz tavaszig, jobb ha sietsz mert nem marad csak 125Ft/kg! és olyat szedsz amilyet akarsz
Mi nem név szerint szedtük, hanem kóstoltuk és amelyik a legjobban ízlett azt szedtük. Minden nap 16h-ig vannak, tárazd be a fiúknak a vitamint
Bibi!